Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 462
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

Марианка, ти по-полека за тия без прически... че и аз съм от тях. Simple Smile)) Или се офъквам кът момче, или връзвам конската опашка и се правя на прабългарка. Wink)) Фризьор да не видя! Simple Smile) Ама пък и те като ме видят, припадат... Simple Smile)))

Ами виж я...До какъв левент застанала. Поне да се беше сресала. Грози момчето само...

# 676
Не знам дали вече е публикувана тук, но като качество е значително по-добра от всичко, което съм гледала до сега:

# 677

Марианка, ти по-полека за тия без прически... че и аз съм от тях. Simple Smile)) Или се офъквам кът момче, или връзвам конската опашка и се правя на прабългарка. Wink)) Фризьор да не видя! Simple Smile) Ама пък и те като ме видят, припадат... Simple Smile)))

Ами виж я...До какъв левент застанала. Поне да се беше сресала. Грози момчето само...

Права си - не съобразих. Simple Smile)) Е, на мене ми е простено... аз не съм в кадър с Енгин. Simple Smile)) Мога да си ходя рошава значи... (Марица въздиша облекчено) Simple Smile)

# 678
  • Враца
Здравейте момичета!!

Дано не съм закъсняла много!

МАРИЦА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (с малко закъснение)

Времето както виждаш минава неусетно – открадни ако можеш най-хубавото от него - нека бъде твое!!! Бъди все така позитивна!!!    Hug

# 679
Благодаря, Татяна! Simple Smile  Hug И стихът и цветето са прекрасни! Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy  ...... Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 06:38 от Goni

# 680
  • AMS

Енгин и Берен пеят

Ето едно клипче с песните на Берен и Енгин. Направено с любов. Приятно гледане.
Марианка, Благодаря ти!!!

# 681
Здравейте момичета!!

Дано не съм закъсняла много!

МАРИЦА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (с малко закъснение)

Времето както виждаш минава неусетно – открадни ако можеш най-хубавото от него - нека бъде твое!!! Бъди все така позитивна!!!    Hug

Благодаря, мама Анджи! Simple Smile)) Разкошни люляци - направо ми замириса на пролет... предколедно. Simple Smile))

# 682
# 683
Ох, леле...

Съжалявам, но синът ми ми смени браузера заради гадните скриптове и сега, докато се разберем с новия... Simple Smile)

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 23:59 от marytza

# 684
# 685
# 686
# 687
# 688
# 689

Марица,макар и в последната минута искам да та поздравя за рождения ти ден.Желая ти здраве,щастие и да ти кажа,че когато те чета ме кефиш на max.

Общи условия

Активация на акаунт