Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 515
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
# 646
За Маричка ,връщам жеста[допадна ми Керимчо,много даже]  Joy Joy smile3504 smile3504

# 647
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Виждам, че купона е в разгара си!!!
За Маричка -

Дива  Peace - вървиш винаги с ход преди мен!  Peace Направо се размазвам от удоволствие..... Peace Peace
А за клиповете ти -просто не ми достигат  думите , както и за Марта  - все забравям да Ви отбележа, но Вие да си го знаете!~ Върла Фенка съм Ви! Peace Peace

Ха сега и докато си сколасам поредният пост ...... ами виждам гол Енгин...... Embarassed Embarassed Embarassed скривам се.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 648
  • AMS
За Маричка ,връщам жеста[допадна ми Керимчо,много даже]  Joy Joy smile3504 smile3504

# 649
Goni,не се скривай Rolling Eyes Rolling Eyes и Булут така казва hahaha hahaha hahaha

# 650
  • Пловдив

http://omumedyaodulleri.omu.edu.tr/index.php

В почти всички фейсове са сложили тази АНКЕТА за гласуване за нашето момче. Как се гласува:
Натискаме третото линкче - En İyi Erkek Oyuncu. Намираме името на Енгин - маркираме го. Гласуваме и втори път натискаме ok.

# 651
Оооох, тук съм .... къде ще се скрия.... Joy   bowuu Joy bowuu То и у дома станах за смях ooooh! ooooh! Joy bowuu Joy за трети път... ooooh! Вече наистина са се заели с моето състояние... А пък аз си казвам на / себе си  Joy Joy/  така ми е  ТАМАМ! Peace Peace Peace

То ръка ли е... чудо ли е ????? newsm78 newsm78 newsm78

И са седнали да ме изследват????? newsm78 newsm78 newsm78 Вие какво ще кажете???? newsm78 newsm78
Фнимавайте в отговорът си! Naughty Naughty

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 20:51 от Goni

# 652

Оооох, а тук как си беше .... на тръни..... Горкото ни момче....  Crazy Crazy

# 653
Оооох, тук съм .... къде ще се скрия.... Joy   bowuu Joy bowuu То и у дома станах за смях ooooh! ooooh! Joy bowuu Joy за трети път... ooooh! Вече наистина са се заели с моето състояние... А пък аз си казвам на / себе си  Joy Joy/  така ми е  ТАМАМ! Peace Peace Peace

То ръка ли е... чудо ли е ????? newsm78 newsm78 newsm78

И са седнали да ме изследват????? newsm78 newsm78 newsm78 Вие какво ще кажете???? newsm78 newsm78
Фнимавайте в отговорът си! Naughty Naughty

Ми то изследванията какво ли ще покажат newsm78 newsm78 наличие в кръвта
на Енгинвирус Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Ама ние всички сме така... hahaha hahaha

# 654
# 655
# 656
Дива... newsm53 страхотно  smile3512 smile3512

# 657
Мариана,гласувах ,но не виждам този ОК. Отдолу пише нещо КАЙДЕТ???

# 658
Маричка аааа ....где си ???? Дискотеката е в ритъм... само рожденничката чака...... Със сигурност си на точното място -  затова Приятно изкарване на празника ти ! Peace Peace Peace

# 659

Общи условия

Активация на акаунт