Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 430
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 570
Сега какво излезе, че изконно право на майките е да ходят по заведения с децата си, защото не искали да стоят затворени в къщи?  Crazy Ами тогава и алкохол не трябва да се сервира, само млечни напитки и пастички.
Аз пък никога не съм се сещала да си разхождам детето по кафенетата. Нито да комбинирам разходката с кафе с Пенка.

# 571
Check Please, и къде да си оставя детето точно ако реша да изляза???
Или и аз да си стоя в къщи, щото в кафенето с деца не може да се влиза?

# 572
Много било важно това ходене в кафене. Ми аз вече не ходя, пък не съм умряла.

# 573
http://dnes.dir.bg/news/frantzia-tzigari-kampania-pushachi-merki … usheneto-12618329

Явно забраната в доста страни не върви, не само в нашата. За номера с "частните партита" мисля, че първи се сетиха италианците, не сме открили топлата вода.
Вдигането на цените на цигарите наистина ми звучи най-смислено като мярка за ограничаване на тютюнопушенето.

# 574
Много било важно това ходене в кафене. Ми аз вече не ходя, пък не съм умряла.

Що пък да не ходя? защото някой си решил, че му е по-важно да пуши там...
Или и на детски клуб не трябваше да ходим и да водя детето само преди 2г., защото и там се пушеше? То защото е специално за деца....

# 575
Все ги омотвате нещата , никой не иска да пуши в детски клуб, освен съответните майки. Бъди сигурна, няма да ми дойде на ума да ида да си пия кафето в детски клуб.

# 576
http://dnes.dir.bg/news/frantzia-tzigari-kampania-pushachi-merki … usheneto-12618329

Явно забраната в доста страни не върви, не само в нашата. За номера с "частните партита" мисля, че първи се сетиха италианците, не сме открили топлата вода.
Вдигането на цените на цигарите наистина ми звучи най-смислено като мярка за ограничаване на тютюнопушенето.

Хайде сега да не четем като дявола евангелието. Цитирам част от статията;

"В доклада си Миго прави сравнение между Франция и Великобритания, където през последните 10 години броят на пушачите е намалял от 30 на 20 на сто.
Според шефа на Сметната палата това се дължи на много по-строгия контрол във Великобритания върху спазването на законите срещу пушенето на тютюн."

Ясно е че няма да си водя детето вечер в заведение, но и аз искам като седна да си изпия в някой бар питието да не съм дискриминирана от съсед пушач, който ме обгазява и осмърдява. Като отидем компания на ресторант, познайте коий с кого се съобразява - Непушачите търпят пушачите, защото имали нужда. И аз имам нужда да не ме тровят, ама никой не ме пита и не се съобразява с мен. Редовно в залите за непушачи имаше пепелници. Като им направиш забележка, те гледат като изкопаемо. Като я няма културата и възпитанието, ще има забрана. Докато се научат.

П.С. Бивш пушач съм.

# 577
Но когато човек сам не може да помисли за здравето си, или това на околните, то се налага други да вземат решения вместо него.

Еха,това ми е любимото!Пък много си се загрижила за здравето ми ...Най-обичам някой да взима решения вместо мен ooooh!

# 578
То и не е задължително целта да е "кафе с дете". Може да се наложи да изчакате нещо, някой един час. Какво се прави в такава ситуация? Стоим един час навън в студа сакън да не влезе детето в кафене!
А ако 16 годишния ви син ходи на уроци по английски и между уроците и училище има един незапълнен час? Тича към вкъщи, тича към детски център? Е, аз предпочитам да седне в топло, уютно кафене, да изпие един сок и да изчака времето за училище.   33uu

# 579
Като отидем компания на ресторант, познайте коий с кого се съобразява - Непушачите търпят пушачите, защото имали нужда. И аз имам нужда да не ме тровят, ама никой не ме пита и не се съобразява с мен. Редовно в залите за непушачи имаше пепелници. Като им направиш забележка, те гледат като изкопаемо. Като я няма културата и възпитанието, ще има забрана. Докато се научат.

П.С. Бивш пушач съм.

Това, че си бивш пушач, мога да се досетя, вие сте най-върли тук. Щом вие не пушите, защо другите да се кефят. И защо така, горките непушачи, винаги се съобразявате, с пистолет ли ви заплашват. Ми седнете си в залата за непушачи, не разбирам с пистолет ли ви заплашват.

# 580
Но когато човек сам не може да помисли за здравето си, или това на околните, то се налага други да вземат решения вместо него.

Еха,това ми е любимото!Пък много си се загрижила за здравето ми ...Най-обичам някой да взима решения вместо мен ooooh!

А ти не вземаш ли решение вместо мен, когато пушиш? Или аз трябва да напусна заведението, за да ти е на теб кеф да си пушиш на спокойствие?

Трещерица, повярвай ми, има си хора, които ходят в детски клуб да си пият кафето. Просто защото им е под блока. ))) И си пушеха там.

# 581
Щом вие не пушите, защо другите да се кефят.

А, пушачите нека си се кефят, но да е пред заведението.

# 582
Check Please, и къде да си оставя детето точно ако реша да изляза???
Или и аз да си стоя в къщи, щото в кафенето с деца не може да се влиза?

Не знам къде да го оставиш, не ги разбирам тези работи. Аз като реших да имам деца предварително знаех, че със себе си носят някои ограничения.
Да, била съм в заведения, където се пуши и където е било пълно с майки с деца. И винаги коментарите на компаниите, с които съм била са били от сорта на "Тези кокошки защо си мъкнат децата по такива места?". И не е нужно да си пушач, че да си го помислиш.

# 583
  • На земята, която е всъщност звезда.

Обаче ти, когато пушиш, вземаш решение вместо непушачът до теб. Дори да сте навън.

# 584
Ти като ходиш на кино или театър пушиш ли? Пък едва ли стоиш по-малко от час и половина там?
Защо там е нормално да не пушиш, а в заведение не?

Първо вече съм с електронна, така че нямам проблем да си дърпам и в кино и в театър. Второ не ходя толкова често, че да са от значение.

Общи условия

Активация на акаунт