Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 392
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 270
Не се сърди, човече обедняваш заради цигарите ,предполагам това има предвид Бо.
Искам да пафкам вечер след 22ч.
Все пак нормалните семейни хора по това време са по домовете си ,нали така каза ББ. Mr. Green

Да, в момента, в които се ожениш/омъжиш спираш да излизаш след 22ч  Tired

# 271
Пушачите имали права! Да, вярно, всеки има права, но нека да не забравяме, че правото изхожда от нормата, сиреч - от представата за нормално състояние на нещата. А нормално е да не се пуши.

"Нормално състояние на нещата" е много относително и разтегливо понятие, но ако остане закона /наложена норма/ след няколко години ще бъде съвсем естествено и вече нормално да не се пуши в затворини помещения било то и кръчми.

# 272
  • София
Пушачите имали права! Да, вярно, всеки има права, но нека да не забравяме, че правото изхожда от нормата, сиреч - от представата за нормално състояние на нещата. А нормално е да не се пуши.

"Нормално състояние на нещата" е много относително и разтегливо понятие, но ако остане закона /наложена норма/ след няколко години ще бъде съвсем естествено и вече нормално да не се пуши в затворини помещения било то и кръчми.
Изобщо е е разтегливо. Нормалното състояние е човек да диша, не да пуши.

# 273
Да, в момента, в които се ожениш/омъжиш спираш да излизаш след 22ч  Tired

Щом вождът е казал, значи е така.

"По принцип след 22 ч. всеки работещ или семеен човек, който е отишъл на ресторант със семейството си, се прибира вкъщи, иначе на другия ден не може да отиде на работа"

# 274
  • София
Абе радвайте се, децата ви ще дишат димилката из нощните клубове.

# 275

Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.

# 276
Деца в нощни клубове  newsm78

# 277
  • София

Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.
Глупости, къде е тая свястна аспирация, хеле пък в помещение, в което над 80% от хората пушат.
Е, да, като пафкаш цигара от цигара цяла вечер, не ти прави много-много впечатление. Щом има видимост 3 метра, значи е чудесна аспирацията. Само си помириши на сутринта дрехите или косата, но преди да си захапала фаса.

Какво се почесвате, децата ви ще пораснат.
Що "ако"? Ще ходят, много ясно.
Естетвено имате право да не ви е грижа в къв лисичарник ще са набутани децата ви.

# 278
Деца в нощни клубове  newsm78
Ами , аз имам 23 годишно "дете", което не пуши и предполагам ходи в нощни клубове, предвид възрастта му.   Simple Smile  Не искам да се трови, само защото на някого не му върви водката без цигара...
Или, викаш непушещите млади хора нямат място в нощните заведения....?

# 279
Е, така може  то и аз за мама съм дете верно 35 г.  ама все пак дете.

# 280
Съвсем откачено взе да се държиш. Да не си бивш пушач и да те е затиснал никотинов глад?

# 281

За никой не е тайна, че в заведенията не се пускаше аспирацията, за да се пести ток.

# 282
  • София
Горното неадресирано ако е към мен, най-официално мога да те уведомя, че никотиновият глад изчезва за 5-7 дни.
Ти вземи да разсееш мъглата, че не ти тече мозъчната дейност.

Ама, Ili, то 18 годишни ги пускат в дискотеките и клубовете. Аз съм запосещавала от 16 годишна, тогава нямаше ограничения, после сестра ми също с мен като придружител, така може под 18 и в момента да влезеш в нощен клуб.

Не е учудващо пренебрежителното отношение де, щом не е рядкост гледката кола спира пред детска градина и от нея сред облаци дим излиза детето.

# 283

За никой не е тайна, че в заведенията не се пускаше аспирацията, за да се пести ток.
За мен е .
Много отдавна не съм била в заведение, в което е задимено .нямам предвид откогато е забраната .

# 284
Горното неадресирано ако е към мен, най-официално мога да те уведомя, че никотиновият глад изчезва за 5-7 дни.
Ти вземи да разсееш мъглата, че не ти тече мозъчната дейност.

А ти говори така на мъжа си или на някоя стринка от селото ти, ясно? Приемай или не приемай каквото искаш, както го правят всички останали. Малоумните ти реплики на никого вече не пречат, но си ограничавай дивотията!

Общи условия

Активация на акаунт