Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 058
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 465
Абе аз,че съм от там,от там съм ама явно живея в друг свят  Laughing

Не си само ти. И аз днес разбрах, че във Варна се пушело в заведения тип "детски кът". Оказа се, че това са заведения, където ходят родители с децата си.  Mr. Green Не ми беше известно, че има заведения с такъв статут, но аз вчера дойдох от село, от къде да знам къде какво има.  Rolling Eyes
Нали виждаш,че и аз сега разбирам за тези заведения и в Ст.Загора,не е само във Варна  Wink

# 466
Скрит текст:

Универсалния магазин от времето преди всякакви забрани. Мисля, че въпреки лошото качество на снимката, понеже я преснимах с телефона от хартиен носител, синия пепелник на празната маса се вижда добре.

# 467
  • София
Ей, изключително нахални са тва пушачите, добре че напуснах групата.

# 468
А да питам: вие що се врете у салона за пушачи та да ви смърди?
..... Имаш ли приятели, чиято компания за час два е по ценна от тази на цигарата? Защото се оказа, че аз нямам нито една, за която аз да струвам повече от така наречения и кеф, но пък не съм единствена като гледам.

За жалост и аз така.... ooooh!

# 469
Скрит текст:

Универсалния магазин от времето преди всякакви забрани. Мисля, че въпреки лошото качество на снимката, понеже я преснимах с телефона от хартиен носител, синия пепелник на празната маса се вижда добре.
Е,значи аз съм в грешка,както казах веднъж само съм сядала там и не се пушеше.После като съм минавала не ми е правило впечатление,че е имало пепелници  Peace

# 470
Копирам съобщението за новия протест, за да бъде видяно от повече хора http://www.peticiq.com/a/42573  Peace

Забрана… без отмяна, елате на езерото Ариана!
Всички ще сме на езерото Ариана в 11:00 ч. в неделя – 16 декември 2012 г. Приключваме в 12 ч.

Добре дошли са всички пушачи, които подкрепят среда, свободна от тютюнев дим. Пушачи и непушачи заедно в подкрепа на забраната!

Фейсбук на събитието:
https://www.facebook.com/events/507944752571355/
Разпечатка от нея беше внесена вчера в Здравната комисия. Подписите тогава бяха 17 хиляди, сега са над 20 хиляди.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 03:01 от Бейби

# 471
оф, стига тъпи призиви по форумите

# 472
  • София

Забрана… без отмяна.....

[/size]
Пушачи и непушачи заедно в подкрепа на забраната!

Ех, жалко. ББ каза, че ще си подаде оставката ако закона падне...такава веселба щеше да настъпи  Mr. Green Не можем да се обединим и за една оставка...

# 473
  • На земята, която е всъщност звезда.

Забрана… без отмяна.....

[/size]
Пушачи и непушачи заедно в подкрепа на забраната!

Ех, жалко. ББ каза, че ще си подаде оставката ако закона падне...такава веселба щеше да настъпи  Mr. Green Не можем да се обединим и за една оставка...

И ББ като си подаде оставката какво мислиш ще се случи?  

# 474
Барчето в блока ми ще затваря след 13 години съществуване. Просто никой не иска да си пие вечерната водка без цигара.
Да го затварят, голяма работа.
Аз съм за тоталната забрана, защото и с нея пак си пушат в заведенията, станах свидетел нееднократно/ особено в провинцията/ , явно на никой не му дреме. Проверяващите спят, няма глоби, никой не спазва правилата, законите, а хазната била празна....

# 475
  • out of space
Аха, тя хазната ще се напълни от пушачите  Laughing Смех!

# 476
Барчето в блока ми ще затваря след 13 години съществуване. Просто никой не иска да си пие вечерната водка без цигара.
Точно затова протестират хората.Големите заведения така или иначе си имат клиенти,но малките квартални заведения как да работят като няма хора.А едва ли щеше да казваш "голяма работа" ако ти държеше такова малко заведение и това ти е единствения източник на доходи  Peace

# 477
Точно затова протестират хората.Големите заведения така или иначе си имат клиенти,но малките квартални заведения как да работят като няма хора.А едва ли щеше да казваш "голяма работа" ако ти държеше такова малко заведение и това ти е единствения източник на доходи  Peace
Няма как да държа подобно заведение, и доброволно да се тровя, за да печеля пари.
Както казах, и сега закона не се спазва, представям си ако го отменят........ пак няма да има къде човек да отиде за едно кафе, без да го одимят.......ние за това и по заведения преди не ходихме.
Бивш пушач съм и цигарите ужасно ме дразнят, чак си се чудя на акъла как съм ги пушила ooooh!

# 478
А едва ли щеше да казваш "голяма работа" ако ти държеше такова малко заведение и това ти е единствения източник на доходи  Peace

Липсата на доходи при голяма група от хора няма как да не се отрази на всички, но това са много дълбоки мисли за един бивш пушач.  Mr. Green

# 479
  • out of space
А едва ли щеше да казваш "голяма работа" ако ти държеше такова малко заведение и това ти е единствения източник на доходи  Peace

Липсата на доходи при голяма група от хора няма как да не се отрази на всички, но това са много дълбоки мисли за един бивш пушач.  Mr. Green

Да.  Peace
Мисля си, че мисията е изпълнена успешно. Виждам нагледно колко лесно може да се настроят хората едни срещу други. На голяма част дори не им се налага да мислят. Други просто не могат.
Жалка работа.  Confused

Такива като ани27 добре че нямат под ръка автомат.

Общи условия

Активация на акаунт