Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 227
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не съм съгласна с твърденията, че кафето задължително върви с цигара, пък за алкохол в нощен клуб също не ми се вярва да е валидно.

Явно никога не си била пушач. Цигара без кафе да, но кафе без цигара - никога.
Била съм за съжаление. Но постовете след моя явно показват, че и други пушачи могат да пият кафе без цигара.

# 706
Искаш да кажеш, че пушачите освен цигарите отказват и кафето? Хич не ми се вярва. А вкъщи, като пушат на крак на терасата, кафето и то ли им е в ръката? ...

Естествено, че е в ръката. Кое е странното?

Аз от 3 дни не пуша, кафе си пия сутрин, не ми е вкусно, пия го насила заради кръвното. Докато пушех никога не съм пила кафе, ако не мога да пуша. Да, има пушачи, които го могат, но са много, много малко и то такива, които да кажем пушат по 2-3 цигари на ден или само по определен повод.

# 707
Искаш да кажеш, че пушачите освен цигарите отказват и кафето? Хич не ми се вярва. А вкъщи, като пушат на крак на терасата, кафето и то ли им е в ръката? ...

Естествено, че е в ръката. Кое е странното?

Аз от 3 дни не пуша, кафе си пия сутрин, не ми е вкусно, пия го насила заради кръвното. Докато пушех никога не съм пила кафе, ако не мога да пуша. Да, има пушачи, които го могат, но са много, много малко и то такива, които да кажем пушат по 2-3 цигари на ден или само по определен повод.

Пуша по 1 кутия на ден + още 1 кутия "по повод". Peace

# 708
Да бе. Не можело кафе без цигара.
Майка ми е пушачка от 30тина години. Пуши по една кутия на ден.
Много често пие кафе без цигара.

# 709
Аз съм от пушачите на които кафето не върви без цигара.От както има забрана рядко сядам някъде на заведение и като седна поръчвам сок,колкото да не стоя на празна маса  ooooh!
И аз мога цигара без кафе,но не и кафе без цигара.Даже много пъти вечер като почнат да ми свършват цигарите,задължително си оствям поне една за другата сутрин с кафето  Peace

# 710
azaf, Iventse, да, изключения има. Но говорим за масовия пушач, не за изключенията  Simple Smile

# 711
Всичко е в главата. За мен, отдавна не стои като проблем кафето с цигара или алкохола с цигара, но наскоро ми се наложи, да намаля драстично кафето, ограничавайки го до 1 на ден.
Първо ми се виждаше като свършека на света, защото по цял ден се разхождах с чаша кафе в ръка. Сега, няколко месеца по-късно, вече не е толкова трагично положението. Наслаждавам се на кафето си сутрин и през остатъка от деня, намирам на какво друго да се наслаждавам. Въпрос на настойка.  Simple Smile

# 712
...Въпрос на настойка.  Simple Smile

Абсолютно! Друг е въпроса, когато нямаш причина да се настройваш. Тогава ще си пиеш кафето у вас на терасата/двора с цигарка и готово Simple Smile

# 713
Разликата между електронна цигара и обикновена е като секс с вибратор и секс с мъж.

Електронните са на мястото на мъжа обаче.

# 714
Къде са сега непушачите та да пълнят заведенията във Варна?Пълни са само няколко заведения които сами са си отменили забраната и там се пуши .В тези заведения няма места ,а другите са като паметници( и не се хващайте за това ,че  на всички останали нещо не е наред -да, просто собствениците не плащат на инспекторите  да не ги проверяват).И преди е имало зали за ''непушачи''-отоплени приятни ,но ...празни WhistlingДоста хора ще пострадат от тази забрана ,не е само прищявка........

# 715
Варна със сигурност е облъчена сериозно.

# 716
  • Варна
Къде са сега непушачите та да пълнят заведенията във Варна?Пълни са само няколко заведения които сами са си отменили забраната и там се пуши .В тези заведения няма места ,а другите са като паметници( и не се хващайте за това ,че  на всички останали нещо не е наред -да, просто собствениците не плащат на инспекторите  да не ги проверяват).И преди е имало зали за ''непушачи''-отоплени приятни ,но ...празни WhistlingДоста хора ще пострадат от тази забрана ,не е само прищявка........
Леко преувеличаваш.
Ресторантите са празни, защото е криза. А е и студено Mr. Green

# 717
Подготвя се забрана и на електронните цигари от някаква ЕК.

# 718
Да ,кризата е едно извинение/ не ,че я няма/ А в кафенетата,баровете.......Много мои познати спряха кафетата ,в заведение.....пият си го в къщи.

# 719
  • Варна
Аз пък съм много доволна, че вече мога да пия кафе, вино и да се храня, без да ме обгазяват.

Общи условия

Активация на акаунт