Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 137
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 750
  • Ямбол
И на мен ми е тъпо.
И децата(учениците) гледат и копират. И познайте какво се случва в училище...

# 751
Рядко виждам деца и възрастни на една маса да си общуват и децата да бъдат включени в разговора или някой възрастен да им обръща внимание.

Уф и да се опиташ да ги сложиш на масата, ако има други деца, които дивеят в ресторанта, няма как да им обясниш, че те не може.

Сега какво, проблем е, че децата тръгнаха по ресторанти или?

# 752
... В белите страни деца не могат да влизат в заведения дори придружени от възрастен. Там, където има алкохол и възрастните се събират да пият и хапнат деца не ходят...

Shocked Shocked Shocked
Къде това.
Вярно, не съм обикаляла много по света, само във Франция съм ходила, ама я броя за бяла страна. Детето беше редом с нас, барабар с 4 годишната си братовчедка, и още една - бебе.
Няма такова нещо, че не могат да влизат.

# 753
  • Варна
В по-добрите ресторанти има неписана забрана.

# 754
Такива ресторанти няма как да са в графата "добри"  Simple Smile

# 755
И на мен ми е тъпо.
И децата(учениците) гледат и копират. И познайте какво се случва в училище...
А на мен не ми е тъпо, напротив. От почти 6 месеца пуша само електронна. благодарение на нея спрях другите.
Явно забраната за тютюнопушене не е достатъчна на непушачите - дайте да забраним и електронните. Не че с нещо ни пречат, просто ни е тъпо... #Crazy

# 756
Миоки, а в трамвая пушиш ли си я електронната?
Щото днес един в трамвая си я пушеше. Някакси не го намирам за редно, макар да не пречи. Ако пушеше истински цигари, толкова ли нямаше да издържи половин час път, че да пуши в трамвая?
Иначе за ресторанти и барове нямам против електронните цигари Peace

# 757
  • София
Вече на няколко пъти се каня да питам - прави ми впечатление, че потребители с лентички, отброяващи дни без цигари, всъщност пушат електронни. Защо се водят, че са спрели цигарите, каква е разликата? Да, по-малко отрови, ясно, но не е без хич, а и навикът си го има, просто е по-приемлив за околните.
Не се заяждам, интересно ми е. Simple Smile

# 758
  • София
Грънци са спрели! Продължават да си набавят никотин, и то доста повече, отколкото като са пушили обикновени цигари, че и зависимостта към ритуала си остава.

# 759
Грънци са спрели! Продължават да си набавят никотин, и то доста повече, отколкото като са пушили обикновени цигари, че и зависимостта към ритуала си остава.

Не съм запозната с електронните (даже не съм виждала на живо Joy), но няма ли и такива без никотин  newsm78
Аз се учудвам на себе си, след 18 г. пушене, не изпитвам никаква необходимост от никотин вече пети ден. Само навика да държа нещо, но сламка върши същата работа  Laughing

# 760
Ето я новата насока на непушачите - електронните цигари. Човече, внимавай, скоро ще се насочат и към сламките.

# 761
  • София
Химическата (никотиновата в случая) абститенция е около седмица. Нататък е психичната зависимост.
Не зная да има електронни цигари без никотин. То им се губи смисъла.

# 762
  • София

Не съм запозната с електронните ...

Ами те и другите не са запознати, ама вече осъдиха, заклеймиха, заплюха...

За протокола - аз съм с електронна цигара от две години. Има и течности за тях със съдържание на никотин 0.

# 763
  • София
И каква е идеята на безникотиновите? Нещо като играчка?  newsm78

# 764
  • София
В такъв случай за какво ти е, щом дори никотин не поемаш? Ей така, да си въртиш нещо из ръцете и да чувстваш необходимост!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт