Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 188
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 765
  • София
А каква е идеята на кафето без кофеин?

# 766
...Човече, внимавай, скоро ще се насочат и към сламките.

Ох, не биваше да се издавам  Mr. Green

...Има и течности за тях със съдържание на никотин 0.

Ето, че имало всичко  Simple Smile
Доставяш си удоволствие, без да се тровиш.
Не знам дали наистина са безопасни, т.е. другите съставки какви са, но все пак са вариант  Peace

# 767
  • София
по принцип този стил на писане не ми е любим, но понеже се Осъмнихме в темата какво ли се прикрива с този цирк: https://systemoferrors.wordpress.com/2012/12/21/post-mortem/

# 768
  • София

Пак същата - ритуалът, вкусът, но кофеинът не ти понася или си решил, че вече е късноо за още кофеин.

# 769
  • София
Аз и кафе не пия, не обичам, Simple Smile, но повечето хора харесват вкуса му, за мен такава е идеята. А цигарите имат ли вкус и дават ли някакво "удоволствие" без никотин? Особено електронните, които, предполагам, са с някакви изкуствени, обеднени разтвори.

# 770
Все едно да си пушиш химикалката.

# 771
преди малко в списанието на профсъюза ми четох въпрос дали работодателят има право да забрани пушенето в работно време тук
оказа се, че има
можело да се забрани излизането за цигара в работно време освен в неплатената обедна почивка

# 772
Първото ми отказване на цигарите беше  за около 5-6г. Нямах намерение да пропушвам, не ми липсваха, но на една от предишните ми работи, пушачите бяха толерирани, т.е. можеха да излизат за по цигара когато пожелаят, въпреки количеството и неотложността на работата.......а аз понякога и време за обедна почивка нямах, шефката правеше проблем за обяда ми, но на пушачите за цигарите-не. И така пропуших, и нямах грижи.
Последният път ги отказах от раз, не ми липсват, и се надявам никога да не ми прилипсват. Всичко е в главата.

# 773
  • На земята, която е всъщност звезда.
Грънци са спрели! Продължават да си набавят никотин, и то доста повече, отколкото като са пушили обикновени цигари, че и зависимостта към ритуала си остава.

Не съм запозната с електронните (даже не съм виждала на живо Joy), но няма ли и такива без никотин  newsm78
Аз се учудвам на себе си, след 18 г. пушене, не изпитвам никаква необходимост от никотин вече пети ден. Само навика да държа нещо, но сламка върши същата работа  Laughing

Ето, че имало полза от пълната забрана.  Simple Smile

# 774
  • София
А цигарите имат ли вкус и дават ли някакво "удоволствие" без никотин? Особено електронните, които, предполагам, са с някакви изкуствени, обеднени разтвори.
Ами идеята е именно да дават вкус и аромат чрез изпаряване. Освен разтворите с тютюневи вкусове са много популярни такива с аромат на плодове - череша, ягода, ванилия, или кафе, шоколад. Всякакви има. Казват, че приличало на пушене на наргиле - не знам, не съм пробвала такова.
Никотинът дава "удар в гърлото", с което напомня на обикновената цигара, но и това може да се имитира с други съставки на течността.
Въобще като структура електронната цигара няма нищо общо с обикновената. Няма нещо, което да изгаря с пламък и дим - като тютюна при цигарите, има само течност, която се изпарява.
Усещането при "пушенето" им е също доста по-различно.

На околните определено не пречат, защото до тях достига само пара от вода със слаб аромат на нещо от изброените ароматизатори.

# 775

Забраната няма нищо общо, заради една секция ги спрях  Joy
Както писах вече, мнението ми не е променено и продължавам да не влизам в заведения  Peace

# 776
  • На земята, която е всъщност звезда.

Забраната няма нищо общо, заради една секция ги спрях  Joy
Както писах вече, мнението ми не е променено и продължавам да не влизам в заведения  Peace

За мнението ти знаем, сподели го поне десет пъти. А за другото, щом казваш, нека да е така.  Wink

# 777
Споделих го (отново), защото от поста ти ми се стори, че съм ги спряла, заради това, че не мога да посещавам заведения и причината е в забраната  Simple Smile

# 778
  • София
Не се сърди, а защо не посещаваш заведения? Аз разбрах, че защото не можеш да пушиш. Thinking

Електронната цигара ми се струва коварна. Хубаво, ще намалиш никотина, ще минеш на 0 никотин в разтвора, обаче си оставяш гадния навик да държиш и захапваш нещо на равни интервали от време. От такава позиция е лесно след това отново да минеш на "аналогови" цигари. (Laughing)
А този момент е изключително важен при отказването - да не посягаш към цигари повече.

# 779
Ами идеята е именно да дават вкус и аромат чрез изпаряване. Освен разтворите с тютюневи вкусове са много популярни такива с аромат на плодове - череша, ягода, ванилия, или кафе, шоколад. Всякакви има.

Да, все едно пушиш кифла.

Общи условия

Активация на акаунт