Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 112
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 525
Joy  Ох, долнопробните лисичарници – са били и вашите места за посещение преди, що за човек си – преди да си ходел там по личен избор – днес да обиждаш тъй  Laughing

Гели - сподели, че според теб пушача не може да се сдържи, без да пуши. Сега сама си оспори поста, мерси. А за алкохолиците - моля те, млъкни - защото наистина пишеш пълни лъжи, идея си нямаш какво е алкохолна зависимост и никотинова... ooooh!
Познавам двама бивши алкахалици, ако могат така да се нарекат. И двамата в един момент решават и спират да пият, започват да посещават сбирките на АА. Казвали са ми "без едно можем, само с едно-не" А цигарите, които единият спря да пуши за около месец, ми сподели, че точно тази една цигара го е подлъгала да започне отново. Зависимостта при пушенето на тютюн е също толкова силна, сази разлика, че не води до дегенерация, както вече писах. Също както пушача сутрин пали цигара, така алкохолика започва деня с първата чашка. Така както пушача пуши за "успокоение" алкохоликът пие за същотото.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 13:53 от gelika2

# 3 526
  • Перник
Изумително е как от бивши пушачи излизат най-големите моралисти! Ще си позволя да цитирам Вивиан Уестууд: "Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват когато нещо не им е наред."

# 3 527
Изумително е как от бивши пушачи излизат най-големите моралисти! Ще си позволя да цитирам Вивиан Уестууд: "Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват когато нещо не им е наред."
Ами да, права е била....
Не ми е наред, че има една проста, ясна и точно формулирана забрана, а разни тарикати си мислят, че са хванали Господ за шлифера.....    Laughing  , като са одимили поредната кръчма.   

# 3 528
  • София
Далеч не се имам  за моралист,и да,далеч не всичко ми е наред,надявам се,че при теб е!

# 3 529
  • Перник
Катрин ли си, Краси ли си? Пушач ли си, бивш пушач ли си? Всъщност се замислям дали пък всъщност не си от тъй наречения политически елит у нас. Защото точно ти да говориш за морал...Понеже миналия път не ми отговори за кюстендилските потури да ти кажа аз - откъдето и да ги обърнеш все са отпред. Simple Smile

# 3 530
Дали мненията идват от бивш пушач, от човек, който никога не е палил цигара или от пушач- това прави ли ги по-малко истина?

# 3 531
Всяка промяна е трудна, но дано правителството да не се поддаде преди избори на протестите срещу забраната. Рано или късно пушачите, които протестират, ще свикнат и ще разберат, че е за добро. И аз пуша (обикновено само, когато ходя по заведения  newsm78 ), но това не ми пречи да паля отвън. И също така дрехите ти не миришат на фасове като се прибереш.

# 3 532
  • # супернатурална #
abet, и ти ме изумяваш, като си позволяваш да наричаш слабохарактерни, хората, които не са зависими от никотина, и търпят пушачите да ги одимяват, само защото вторите не издържат без цигара и не искат да си нарушават комфорта. Много ми е интересно как би реагирала ако някой твой много близки хора откажат да излизат на заведения заради пушенето? Защото това в момента правят пушачите, заради забраната. Презумпцията до преди влизането в сила на тази забрана, разбира се неписана беше, че непушачите са длъжни да се съобразяват с пушачите. Е, дойде време нещата да се променят.

Ми пречи ни, бе! Защо да не откажем да излизаме? На вас ако много ви е пречило, защо не си стояхте по къщите преди забраната, ми се навирахте да ни дишате отровите. Сега моите приятелки-непушачки си ги каня в къщи. Или сядаме навън да мръзнат и те. Познай дали искат да се отмени забраната  Laughing

gelika, много лични нападки, нещо. Кой пушач разплака доброто момиче  Wink

# 3 533
  • София - Рим и обратно
Най-цветистите заплахи чета от попушващите тук. И получавам странно дежа ву с изявленията на Слабаков от последните дни. Същото полуистерично вряскане.

# 3 534
Най-цветистите заплахи чета от попушващите тук. И получавам странно дежа ву с изявленията на Слабаков от последните дни. Същото полуистерично вряскане.

Толкова ми досадиха и от позицията си на непушач, а не бивш такъв, направо бих се радвала на крути мерки - да им забранят да пушат и на открито  Twisted Evil

# 3 535

Толкова ми досадиха и от позицията си на непушач, а не бивш такъв, направо бих се радвала на крути мерки - да им забранят да пушат и на открито  Twisted Evil

Като ще са крути мерките, направо да забранят производството и разпространението на цигари.  Wink

# 3 536
  • Ямбол
Като има балами да пушат, нека има и такива, които да печелят от баламурничеството.
Ограничението за място на употреба, не означава край на производство и употреба.
То и тоалетна хартия се продава в магазина, но не я ползваш навсякъде, нали? А някои и не я ползват.

# 3 537
  • София
Ми пречи ни, бе! Защо да не откажем да излизаме? На вас ако много ви е пречило, защо не си стояхте по къщите преди забраната, ми се навирахте да ни дишате отровите. Сега моите приятелки-непушачки си ги каня в къщи. Или сядаме навън да мръзнат и те. Познай дали искат да се отмени забраната  Laughing

още едно доказателство, че всеки трябва да се съобразява с пушача!

# 3 538
  • на брега на морето

Като ще са крути мерките, направо да забранят производството и разпространението на цигари.  Wink
А така! Подкрепям, макар да съм пушач. Да видим какво ще стане тогава.

# 3 539
  • София
нищо хубаво за нашата икономика няма да стане, поне що се отнася до производството на тютюн и цигари. Ще забранят тук, и не само че няма да се произвежда и изнася, ами и дори ще се внасят готови цигари! Нищо не пречи тук да е забранено пушенето на обществени места, че и дори изцяло, а да се произвежда и изнася - бизнесът си е бизнес, има достатъчно други държави и хора по света, които пушат. Това е принципното положение.

Общи условия

Активация на акаунт