Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 779
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 840
Интересна идея  newsm78 Означава ли, че всички барове и клубове трябва задължително да имат по две зали за пушачи и непушачи. И автоматично изключва ресторантите като места, в които е допустимо пушенето? А и долколкото ми е позната психологията на пушачите, идеята за самообслужване няма да им хареса. Друго е някой да ти поднесе кафето или питието, да си го изпиеш с цигарка и кеф. Мисълта, че ще трябва сам да си донесеш питието и после да върнеш чашата, убива половината удоволствие. Като да пушиш в Макдоналдс, примерно.

# 3 841
Гледам си финансовата равносметка и в интерес на истината пуша повече, за сметка на това откакто е студено съм посетила сумарно толкова вечерни заведения, колкото посещавах за една седмица преди. Събираме се повече в домашни условия - все пушачи, Нова година нямаше начин да посрещна висяща на -15, останалите заведения са такива, в които си се пуши въпреки забраната и дори не съм била там вечер. Та моят проблем е решен, честно казано аз не виждам защо продължавате да спорите. Не се пуши на повечето места, толкова. Който иска да си прекара вечерта на улицата го прави, който не иска си стои вкъщи. Аз нямам намерение да се съобразявам, никой не може да ме кара да правя нещо по неговия начин, но изобщо не възнамерявам да водя спорове. Темата е крайно изчерпана, а пролетта наближава:)

# 3 842
Да, пролетта наближава, а след това и лятото, и купонът ще се премести от улицата в заведенията с градини. Дано до тогава непушачите се успокоят, но май ще спорят и за пушещите в ресторант-градините.

# 3 843
Ама сами ли ще си наливаме?  Mr. Green

Е, все някаква компенсация трябва да има  Mr. Green

@Mia, не пиши такива неща, че ще ги ядосаш, кажи "Много ми помогна забраната, вече не пуша, добре че беше тя, за да се осъзная"  Laughing

# 3 844
  • # супернатурална #
То и сега малко като пекне слънчице масите отвън се пълнят. Явно кафенетата ще се ориентират към сезонна работа, в интериора изобщо няма да инвестират, екстериора ще е приоритет  Laughing
Относно работата във вредна среда - ми питайте някоя съкратена сервитьорка или барман дали им е хубавко в къщи на чист въздух и без заплата.

# 3 845
  • София
Сервитьорката, явно, има 2 алтернативи: мизерни пари+отровна среда или никакви пари+чист въздух. Нали така?
И това, защото някой иска, просто ей така - иска, да пъ*ди в автобуса, щото там му е най-уютно и топло да си п*ъдне.
...And justice for all.

Апропо, язе сум пушач, обаче най ме трови вонята - ич ми не дреме за рака на белите дробове.
Всеки с терзанията си.

# 3 846
  • # супернатурална #

Апропо, язе сум пушач, обаче най ме трови вонята - ич ми не дреме за рака на белите дробове.
Всеки с терзанията си.

Това, предполагам, идва да покаже, че пушачите са със селски изказ, особено на фона на "And justice for all"  Joy

И стига с този рак, недостойно е! Не съм тръгнала да ви навирам колко много хора си отидоха без да са опитвали цигара  ooooh!

# 3 847
  • Перник

Всеки с терзанията си.

Това, предполагам, идва да покаже, че пушачите са със селски изказ, особено на фона на "And justice for all"  Joy
И не само, може и на фона на "апропо". Владеем ги езиците, ей! Laughing

# 3 848
  • София
Да де, ама от рак на белия роб и отиват предимно пушачи. Над 80 процента.

# 3 849
  • на плажа
Това пък кой ти го каза?!

# 3 850
Сервитьорката, явно, има 2 алтернативи: мизерни пари+отровна среда или никакви пари+чист въздух. Нали така?
И това, защото някой иска, просто ей така - иска, да пъ*ди в автобуса, щото там му е най-уютно и топло да си п*ъдне.
...And justice for all.

Всеки с терзанията си.
AAAAA,Пепеляши, не така с лошо!Камъче в моята градинка,май!
Вонята и цигарите за въпросните таксита и сладкарнички ме притесняват много,като съм  се мъкнала с 2 деца, във всяка ръка и едно на гръб.
Да и  воня и рак и други "екстри",ме притесняват -да!
Иначе на мен цигарата, не ми като естествено продължение на ръката,и закончето не ми пречи.
Мога без тях.
Какво да ти кажа има всякакви хора!

# 3 851
  • # супернатурална #

То и от цироза си отиват предимно алкохолиците, от диабет и инфарк предимно тези с наднормено тегло. Което не означава да не пием, да не пушим и да не ядем изобщо. Само да е с мярка.

# 3 852
А, бе, друго си е да умрем здрави.

# 3 853
  • София
Що, пиенето лесно се отстранява от ежедневието. С храната е по-трудно, защото ако човек съвсем спокойно може да живее без цигари и алкохол, то без храна не може. За последното могат поне да се изхвърлят откровено вредните храни.

# 3 854
  • # супернатурална #
То човек не може да живее само без храна, вода, топли дрехи и дърва за зимата. Да отстраним всичко останало от ежедневието, а?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт