Име на момиче с П

• 3 293
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Памела  Simple Smile

# 16
Паола винаги ми е било неблагозвучно  Confused Confused

Полин/а най-ми допадат  Peace Памела също, но е много разпространено.

# 17
Ако не измисля име, което наистина да ми харесва няма да е с П. Наистина е трудна буква. ooooh!
Защо държите на тази буква?
И защо Изабел е Изабел?  Grinning

# 18
  • София
Петра.

# 19
  • София
Пролет.

# 20
  • Сопот, Пловдив
Пролет ми е любимото женско име с П, но не знам дали се връзва с Изабел, докато Палома, което също много харесвам, ми пасва идеално. Полин пасва, но на мен лично името не ми харесва. Пенелопе/Пенелопа, Пандора са също други мои любими имена, които мисля, че пасват. Харесвам още имената Пламенна и Прекрасна, но и те не са подходящи, мисля. Паз, Пилар и Пиа от испанските може би?

# 21
Ако не измисля име, което наистина да ми харесва няма да е с П. Наистина е трудна буква. ooooh!
Защо държите на тази буква?
И защо Изабел е Изабел?  Grinning
Изабел е Изабел, защото таткото ни е с И и защото много ни харесва името и на двамата. Не исках да е разпространено име и определено прави впечатление на хората като каже как се казва. Значи ефектът е постигнат.  Laughing
А за П не държа, просто си мислех, че ще е хубаво втората ми дъщеря да я кръстя на майка ми или поне да е с нейната буква П. / майка ми се казва се Пенка  Rolling Eyes/
Но ако не харесам нищо с П, няма да я кръщавам на никого. Просто ще си избера едно красиво женско име. Пак не традиционно . Mr. Green

# 22
Памила - прилича на Памела,но различното ударение променя звученето
Полийн Heart Eyes И полин ми харесва,но с "й" ми звучи още по-нежно! Peace

За Полийн не се бях сетила. Ще го обмисля. Благодаря.

# 23
Памила - прилича на Памела,но различното ударение променя звученето
Полийн Heart Eyes И Полин ми харесва,но с "й" ми звучи още по-нежно! Peace

За Полийн не се бях сетила. Ще го обмисля. Благодаря.
Моля! Simple Smile

# 24
  • Монреал
Полина, Паша, Павлина, Петра, Пиа, Присила?, Прия - това последното с малко индийски корен, но ми харесва.

# 25
Всъщност с име Полийн, Паола, Паула и подобни, детето по-скоро ще е кръстено на теб, ако името ти отговаря на ника.

# 26
Всъщност с име Полийн, Паола, Паула и подобни, детето по-скоро ще е кръстено на теб, ако името ти отговаря на ника.

И аз това си мислех Simple Smile.

# 27
  • София
Изабел и Павла
Изабел и Павлета
Изабел и Павлина
Изабел и Пламена
Изабел и Патрисия
Изабел и Пресияна
Изабел и Паола

Бих предложила Изабел и София, защото най - много си подхождат...

# 28
  • The point of no return
Моите предложения са Пея и Пола Peace

# 29

И аз това си мислех Simple Smile.
Joy Да, майка ми е Пенка, а аз съм Павлина. Моят замисъл е да е кръстена на баба си, но то автоматично ще стане и на мене / въпреки, че не ми се иска да е на мене /.

Общи условия

Активация на акаунт