ВМ НВХ - част 54

• 43 514
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Бамби, ти си го написала - до обяд не се яде, а после се набляга на НВХ Wink Не се сещам за кого става въпрос, но защо не спазваш просто тези принципи? Ако искаш, можеш да потърсиш информация за циклично хранене (intermittent fasting) - това е частта с неяденето до обяд.

# 376
  • GYM
Вероятно става въпрос за д-р Ори Хофмеклер Peace Там не се яде до вечерта, а самата вечеря има точна последователност - салата от листни зеленчуци, протеиново блюдо и след това, ако все още си гладен може да хапнеш някакъв въглехидрат - ориз, сладък картоф, овесени ядки. Не баклава и не шоколад Peace

# 377
Чоколата, аз не съм сигурна точно така ли беше. Сега било хита на диетите и бля бля, но май не е това периодично гладуване. Пак мъж го дава. Имаше нещо за някакви 26 дни. И аз не знам, но мисля че тука го даваха режима  bouquet

# 378
Може би имаш предвид безвъглехидратната диета от тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665581.0 Гледам, че там са 26 дни.

Или пък наистина това, което е писала Велвет преди мен.

# 379
bambi2009, да не би да е 6 WEEKS TO OMG ?

# 380
Благодаря Ви, момичета  bouquet
Гали Ге, да точно това търсех, но не се връщах до юли месец, а само до септември. Как лети времето, имах чувството, че скоро го четох този режим тука newsm78
Благодаря още веднъж Hug

# 381
Привет и от мен Heart Eyes. Само се отбивам и аз да кажа Честита нова година!И да Ви Пожелая най-хубавото от старата година да е най-лошото в новата ! Нека Новата година ви донесе всичко, което не се купува с пари любов, мъдрост, истина и пари за всичко останало!

Е като сте се захвалили кой как е прегрешил и аз да кажа че нямах издънки Simple Smile (две лъжици руска салата не мисля че е голям грях, е и една локумка но в друг ден, две три глъдки шампанско, колкото за снимката и това). Мен изобщо празници не ме плашат, мазно да има само. И така продължаваме с режима и през новата година, въпреки моите душевни разногласия с храненето като цяло. Ще караме за сега така, пък ще му мислим по-нататък.

# 382
Честита Нова Година момичета!  Hug
Нека Новата 2013 Година ни донесе много здраве, безброй щастливи мигове и сбъдване на най-съкровенните ни желания!

Аз от утре започвам отначало за пореден път. Не бях в добра кондиция напоследък и това се отрази пагубно на начина ми на хранене. Убедих се отново, че тортите и шоколадите водят до увеличение на кг, но не и до подобряване на настроението. Май си имам проблемче с емоционалното преяждане със сладости и не само. В краткотрайните ми режимни периоди се чувствам по-лека и изпълнена с енергия, но и най-малкото отклонение или емоционален дискомфорт водят до "срив в системата". Ноо, както се казва, нова година - нов късмет. Ентусиазирала съм се за сериозни промени в начина ми на живот. Освен обичайните ми дълги разходки, планирам упражнения в къщи и подновяване посещенията на народните танци, които ми действат много тонизиращо и разтоварващо. Дано упоритостта и постоянството да бъдат с мен този път. Имам и предвидено меню за утре - закуска 2 яйца с масло, след това пиле с грах и масло, салата биволски катък на Маджаров с печени чушки, салата маруля и печено месо или домашен суджук за още 2-3 хранения според чувстото за глад. С времето се надявам да намаля броя и количеството на храненията.

velvetvoice , ако това е страничен ефект от режима - дай боже всекиму. Аз се надявам режима да ми даде по-добро здраве и кондиция, но няма да откажа като бонус по-тънка талия и по-голям бюст  Simple Smile .

Също съм против изкуствените подсладители. На който не му пречи на режима по-добре местни плодове и мед, та дори  захар в минимални количества. За себе си съм установила, че по-добре би било да избягвам и режимни десерти, поне на първо време.

# 383
z.2012, положителното във всичко това е, че си се убедила кои храни ти причиняват "срив в системата" и сега си по-мотивирана да ги избягваш Wink Желая ти успех! Hug

Аз вчера намерих останали 2 кутии течна сметана с 35% масленост в Берьозка и им дадох дом Laughing Обаче останах неприятно изненадана от цената - 2,40 лв за 200 грама... Имах спомен, че не беше повече от 1,60 - 1,70, но или съм се объркала, или сметанката е поскъпнала Confused Но кафенцето определено е по-вкусно със сметанка.

# 384
Добро утро  Simple Smile
Едно питане - как се вмества зеленият фасул към режима  newsm78

# 385
  • GYM
Добър е зеленият фасул Peace
Така Crazy Значи освен всичко изброено до тук, има и лека тенденция за оширочаване на дрехите. 
Нищо не меря, не се тегля, но се чувствам добре. Аз ям много еднообразно, но ми харесва. Сутрин не мога да ям, пък за да го направя, сигурно трябва да стана в 5 Rolling Eyes На обяд хапвам желиран бульон с месо, вечер месо и салата. Добавки вземам само едни за косата и прим-ойл. От време на време вземам Вигантол. Покрай празниците се отпуснах на млечни и на алкохол, но явно не се е отразило на теглото ми. Хубаво започвам Новата година Flutter Дай Боже все така да е. Е, има още неща, които си пожелавам, ама и товаа ще стане Whistling

# 386
  • В Балкана
..Май си имам проблемче с емоционалното преяждане със сладости и не само..

Не само ти. От както си позволих да разбера и осъзная, че и аз имам същия проблем, някак преяжданията се разредиха. После останаха само тези със сладостите. Сега отдавна няма преяждания. Има от време на време повече сладък въглен, но определено не е това, което беше някога. И всяка една крачка в правилната посока, ме отдалечава от "захарната мъгла".. Трябва обаче по-често да си напомням, че въглените хранят рака и туморите. Когато си го кажа - хич нямам желание да бъркам в буркана с нутела, примерно.
За мен режимът не е поредната диета и яденето на храни извън него, не смятам за прегрешение. Не се обвинявам, не изпадам в драма, а после не ми е трудно да вляза пак в коловоза.
Цялостния комфорт, който намерих тук, не може да се сравни с нищо друго.. Обичам се толкова много, че нямам желание да се прецаквам толкова силно.
Променяш гледната точка - променят се нещата, които гледаш.
И режимът върви ръка за ръка с емоционалния комфорт.  Peace

Забърках си закуската - тахан, сметана, КМ и какао. Ама май ще я ям по обедно време. Ще се старая да махна късното ядене, след вечеря. Нямам нужда от него, лакомията има.  hahaha  Та вечеря до 20ч., после я чай, я нищо.  Laughing

# 387
Рейни, много хубави неща пишеш, направо вдъхновяваш! Hug  bouquet

# 388
Здравейте момичета,

Спазвам режима, чета ви, а чета и из нета информация по въпросите на Аткинс. Но не съм писала досега много. Първо да пожелая честита нова година на всички - здраве, щастие, късмет и нови вдъхновения. После ще си позволя да помоля за консултация за някои храни които още се чудя да ям или не. Аз доколкото разбирам (а и така го спазвам):
1. От зеленчуците не може например морков и други грудкови;
2. Кисело и прясно мляко не ям. Само ако намеря някое много мазно кисело (например Биволското 7,5% от Добрев).
3. Майонеза - какво ви е мнението за домашната майонеза на Олинеза - пише въглехидрати 2 %.
4. Може ли желатин?
5. Зелен боб ям.
6. Във връзка с т.нар. фет фастинг, каквото четох и мислих и гласих, докарах следното меню:
    сутрин - мазно кафе - масло и течна сметана
    около 11 ч. - 1 авокадо;
     около 14 ч. - 2 твърдо сварени яйца с 30 грама майонеза;
    около 17 ч. - 30 гр. сурова макадамия;
     вечер - 50 грама варено пилешко месо с 30 грама майонеза;
Знам, че калориите малко надвишават 1000, но като цяло добре ли е? Или мога нещо да оптимизирам?
Очаквам мненията ви, за което благодаря.

# 389
 Hug!да ви попитам ....този на4ин на хранене подходя6т ли е за бременни жени?моята приятелка е бременна и по принцип е леко пълна,не се е хранила здравословно до сега,няма 3 месеца а е ка4ила около 10кг Shockedгоре6то и препора4ах да се храни така,но да питам и вас дали е добре за нея,и трябва ли да вклу4ва пове4ко плодове...??

Общи условия

Активация на акаунт