Коледните празници са на прага, всяка ЯНУАРска мама да се стяга! - 9

• 32 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета , малко малоумен въпрос от моя страна , но .... може ли повръщането да е индикация за скорошно раждане?  newsm78  Нещо не ми е много добре и ми се гади. Чувала съм ,че като наближи момента  организма сам се прочиствал. Други индикации няма освен подготвителни контракции вечерно време ,но абсолютно безболезнени - просто втвърдяване на корема , но в момента нямам.

# 676
Тони,моя приятелка е раждала с повръщане,но незнам кога е започнала - дали преди раждането като подготовка.Каза че постоянно е ходила до тоалетната и да повръща по време на самото раждане.

# 677
Позволявам си да докладвам още една хубава новина.имаме още една мама от днес.
petq0848  от Лондон,има момиченце на име  Анастасия ,родено на 31.12.2012г., с тегло 3.300кг.
 термин 11.01.2013
 Дано и тя скоро докладва лично   Wink

# 678

ronny851111, какво значи "реактивен плод"? Simple Smile Бързо ще излезе или нещо за тоновете означава?

Нямам си никаква идея и затова се ядосвам, че лекарката нищо не ми обясни и грам внимание не ми обърна - док. Кирякова.

Mila moja нямаш никакви проблеми, нека мине и ще пиша. Ти не се притеснявай, чувала съм , че Димитров е цар на секциото. На ехограф от две срещи с него ме е гледал само един път - първия.

kisela krastavichka аз нямам час, защото като ходих при Димитров на 03.12. ми казаха че следващият му свободен час е на 21.01. - ходя без час. Щом ти ще ходиш към 9 и аз ще гледам да съм там на 07.01. Само не знам как ще те позная.?

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 16:58 от ronny851111

# 679
Честита кукла на мама petq0848! Да и е жива и здрава и по-скоро да се приберат вкъщи!

# 680
Честито на мама Петя,след всичката болка най-накрая да си гушне беба
Приятно изкрване момичета на новата 2013 г.

# 681
Честито бебче на Петя! Да е здраво и щастливо малкото човече и да радва много мама и тати !   smile3525

Аз нещо не се чувствам добре днес. Говорих с мама за повръщането .Тя е повръщала докато ражда ,ама позивите й започнали ,когато започнали и болките. Вероятно просто съм настинала нещо. Дано да живна малко , че и без това кой знае какъв празник с тоя корем няма да е , ама пък и с тази отпадналост съм за никъде.

Весело посрещане на Новата 2013 година на всички! Нека тя бъде по-добра от предходните! Бъдете по-здрави , по-щастливи и по-обичани! И съвсем скоро всяка от нас да гушка по едно сладко здраво пухкаво бебоче(някои и по две) !

# 682
Честито на всички нови мами!!!! Да са ви живи издрави бебоците и да ви радват!!!

Доста съм изпуснала, но за съжаление сме в болницата с доста силни контракции и на около 30 мин. За сега задържам положението - само серклажа ги задържа, но лекарят ми каза при всяко изтичане на течност, слуз или кръв  - звъня!

Предложение за име - вместо Божидара - Божимира, Теодора- Тея.
Тони - съжалявам за инцидента с този идот. Дано не си стрсирала бебчо много:)

Весело изпращане на 2012 и Прекрасна Нова 2013!!!!

# 683
Честито и тук на мама Петя! Да е жива и здрава малката принцеса Анастасия!

Да видим дали ще има и друго Новогодишно бебче:) Дани не е писала, дано няма развитие.

Тони, аз вече не знам кое какъв признак е. Сигурно е индивидуално, щом и майка ти така е казала. И аз днес не съм много добре, ама вече не знам. Наистина ми омръзна да съм бременна, но ще се издържи още малко (надявам се да е малко:)).

Весело посрещане на Новата 2013 на всички и до догодина!

# 684
Дани стискам палци поне до утре да устиска да си изкарате хубава и спокойна нова година

Тони и на мен ми се гади от няколко дни, минах и през стомашните проблеми, но нищо на лице така че може и да ти се гади от самата бременост (нали се получава гадене в последните седмици)

за тоновете и тука не ги мерят, само при раждането, но мисля че това което ползват е същото за което вие говорите- вид доплер

и тук честито бебче на мама Петя, живи и здрави и само радостни моменти   bouquet

Бела мама стискам палци всичко да е наред

Весело изкарване на Новата година на всички мами и скоро още повече бебчета да завалят

# 685
Гери , аз не съм сигурна до колко ми е омръзнало да съм бременна , защото като си го нося в коремчето навсякъде с мен поне съм спокойна за него. Истината е ,че вече ни е много тежко на всички.
Стискам палци с Дани всичко да е наред ,дано да ни пише по-късно.
Чакам също и Boubou да пише ,че и нея я мисля.
Nevbi , май така ще да е последните дни ,като те гледам ти си даже със седмица преди мен ...
Bella Mama , стискам палци и на теб да издържиш колкото се може повече. Дано всичко да е наред с бебки!

Момичета с вас сме!  fingerscrossed  Hug

# 686
Честито и тук на мама Петя! Да е жива и здрава малката принцеса Анастасия!

Да видим дали ще има и друго Новогодишно бебче:) Дани не е писала, дано няма развитие.

Тони, аз вече не знам кое какъв признак е. Сигурно е индивидуално, щом и майка ти така е казала. И аз днес не съм много добре, ама вече не знам. Наистина ми омръзна да съм бременна, но ще се издържи още малко (надявам се да е малко:)).

Весело посрещане на Новата 2013 на всички и до догодина!
Имам си дъщеричка, днес сутринта се роди - Боряна  Laughing

# 687
  • Варна
Честита Нова 2013 година, момичета!
Пожелавам на всички ви да бъде много щастливи, много здрави и изпълнени с много положителни емоции! Нека всяка от нас да получи най-желаният от нея подарък - къде един, къде два... /бебока/ и да бъдат най-вече живи и здрави! Нека през новата година всички сълзи които ще пролеем да бъдат само от радост, гордост и щастие!

Честито и тук на мама Петя - жива и здрава да е принцесата!
Честито и на мама СИ - и на нея пожелавам много здраве и щастие с малката кукла Боряна!

Сега да дам отчет - все още сме 2 в 1 - значи като казах че ще стискам - можело да се стиска... Тапата ми пада още на 2 пъти, като вторият път беше непосредствено преди да тръгнем за гостите и тогава ме хвана и това очистване за които някои говорят, корема ми беше голям бъркоч и ми се гадеше ужасно. Отидохме доста притеснени на гости, но за щастие домакинята е майка на 2 деца, от които едното на 8 месеца и знаеше как се чувствам и ми беше доста по-спокойно да съм с тях. Към 11 часа вечерта вече падна и останалата част от тапата /според мен беше последно, защото беше доста голямо количество, чистенето продължи - не смеех да хапна нищо от страх да не тръгнем към родилният дом и мен да ми е лошо от преяждане. И изведнъж всички симптоми изчезнаха - спря гаденето, спря чистенето, спряха болките /които бяха като менструални, а не като контракции/ и направо забравих че раждането наближава и така си изкарах до 3 часа през нощта. Сега съм добре - снощи имаше малко от същите прерязвания ниско долу - но според мен това не са контракции. И така - все още съм в очакване - може пък и днес да подмина - ако се абстрахирам от тапата - няма нищо различно с последните седмици от бременността ми.
Хайде - отчетох се - изписах един ферман - Тони опитах се и на въпроса за гаденето да ти кажа при мен как е... - този път явно ще мина през всички симптоми на раждането за разлика от предният.

# 688
Честита Нова 2013 година!!! Нека бъде по-добра и успешна за всички ни!

Имам си дъщеричка, днес сутринта се роди - Боряна  Laughing
Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва! А коя е мамата, размери на малката Боряна, за протокола Wink

Вчера се разстроих много, в резултат на което цял ден ме тормозеха регулярни менструални болки. Дядото на ММ почина, обичах го като мой дядо. Нека не го коментираме, не му е мястото тук, а и човека си отиде на 86год. с усмивка на лицето. Та с настъпването на вечерта тези болки се засилваха, т.е. не боляха много, но ставаха по-начесто. И така до 1:30, после реших да си легна, бях изтощена и физически, и психически, болките не бяха толкова силни, но бяха на 5-7 минути. Предположих, че ако ще се ражда, то те ще се засилят и няма да ме оставят да спя. Събудих се днес към 8:00 Crazy
Явно раждането наближава, но това така или иначе си го зная. Колкото и да се инати госпожицата, до седмица, най-късно, ще съм родила Mr. Green

Тони как си?
Bella Mama стискам палци да удържиш колкото е необходимо и накрая да се радваш на сладките си бебоци Hug

# 689
Честита Нова Година !
Нека всичките ни желания се сбъднат !

Дани , радвам се че се е разминало при теб.
Кости ,  Hug

Иначе аз съм добре .Докато дойдат гостите едвам се вдигах от дивана.Беше ми доста отпуснато и направо все едно ме втрисаше. После обаче ми мина. Изкарахме до 5 часа , но през цялото време корема ми ставаше на камък .Меструалните болки и и болките в яйчниците са вече доста често , ама не са регулярни ,затова не им обръщам внимание. Майка ми каза , че няма как да се обърка раждането.Вътрешно в себе си майката усещала ,че нещата започват, така че се успокоих.
Ами момичета ... Нова Година мина...  от тук нататък вече съм спокойна и дребен може да излиза.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт