Домакини - 2

• 31 357
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • планетата Земя
Добро утро  Hug
Milena___, мислила съм, ама се чудя - доста пари са си... Колко работи ще си купя за детето с тях. Но май колкото наближава, толкова повече се замислям. За сега уж съм решила да е св. Георги, във ваната (и без упойки). Притеснява ме, че всички ми казват колко много циганки имало там и колко било мизерно. Не успях да ида на деня на отворените врати.. Все още има време и ще мисля...

В СВ Георги не е мизерно.Като обстановка е като в Селената.Хубаво,ремонтирано.Залата с ваната е превъзходна.Имаш право на придружител,който може да се изтегне на диванчето  Mr. Green После ще си вземеш Вип стая и ще си на шест.
Да,циганки има.Но ги отделят и досег с тях почти няма да имаш.Мангал и той човек,и той трябва да роди  LaughingОтношетието е отврат.Мен ми се е налагало да си полежа там и просто нямах търпение да си тръгна.А пък за отношението към циганките,какво да говоря.Бият им шамари,без нищо.Записват тонове в предродилна и се наслушах на раждания.С циганките определено се държат много по-гадно.С удоволствие платихме 1100 лв в Селена.А пък с новото неонатологично от тази пролет са една перфектна болница.
На мнение съм,че жената не ражда 10 пъти,за да си прави сметката.Особено ако има възможност е редно да се поглези в такъв момент.

# 166
  • На село (близо до Лондон)
Ние сме лазарет пак в къщи Tired, едното е с температура, другото с болки в корема, а най-малкото тича и дава лекарства...За капак и аз си изгорих ръката на фурната, но трябва да ги гледам. Мъжът ми е на работа до петък. Абе, най-мразя да са болни децата ...

Вчера цял ден се занимавах с едни недомакински задължения, попълвах декларации за това че не дължа пари на бълг. здравеопазване. Абе, шантава работа аз съм напуснала страната миналия век, когато нямаше ЗК, но въпреки това

Мина рождения ден на най-голямото ми дете. 18 деца, голям празник и мноого шум в къщи, но децата останаха доволни Heart Eyes

# 167
  • при късмета
Добро утро,
днес е Игнажден, нека най-добрия човек, който познавате да се отбие до вас!
За 10 дни, с детето излязохме само в понеделник да се повозим на ретро трамвая и пак се очертава голямо стоене в къщи, такова чудо не е било!
Отивам да изпълнявам поръчката на "шефа" за обяд.
Хубав ден, дами!

# 168
Принудителното оставане в къщи ще ме навре за почти цял ден в кухнята. Добре поне че бързо реших какво ще хапват, само дето ще ми отнеме повече от половината ден.  Crazy
Хубав ден е днес. Дреболията ми има имен ден. Grinning

Дано ви полазят късметлии!!  babydust7

# 169
И от мен хубав ден на всички и не отваряйте вратата на който не ви харесва!  Mr. Green

# 170
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, момичета. Уморена и смачкана съм... ooooh! Заключих вратата. Ще гледам през шпионката. И ще пускам само хубави хора... Mr. Green

# 171
Добро утро и мен на Игнажден !Аз днес тръгвам по пътищата въпреки студа ,трябва да опаковам ,да купувам още неща ,изобщо лудница е  Crazy Утре сме при дядо Коледа на детски център,днес ще правим календари ,къщата ми е някакъв ужас,кочина отвсякъде ,но пък съм щастлива и доволна BlushСамо ако можеше да не ми се гади толкова Blush

# 172
  • София
Добро утро!  Hug Уморена съм.  Без настроение.  Sad  Точно като умряла лисица съм. Искам вече всичко да е свършило и да си тръгнат нещата в правилен ред. Тази лудница...страшно ме изнервя. Всичко съм свършила и пуйката я поръчах в един виден столичен ресторант, поне няма да я мисля.
Заключвам външната врата и аз. Игнажден - кой има имен ден днес, Игнат...други?
Според ден на вас!
Мари,  Hug

# 173
Игнат, Пламен/а, Огнян ...  newsm78

# 174
  • София
Ааааа, имаме си Пламен и Огнян. Благодаря!  Simple Smile Ще ги поздравя.

# 175
  • ул. "Мечтание"
Само бързо "Дзак!" от мен! При нас "края на света" вече дойде!  Mr. Green Ма по коя часова зона са смятали тия маи бе?!  Joy Сняг, духа, мамата си трака! Много е яко!  Laughing

# 176
  • Талант на 2012,2013 г.
Спуках се от чистене.. И ако се домъкне тоя край то за какво се претрепах?!? Thinking Mr. Green

# 177
Мен малко ме е шубе честно казано ...

# 178
Гледам и вие за края на света си говорите. Не вярвам ,че ще се случи изведнъж и то утре, но ние сами си го правим да дойде краят на света с цялото потребление, разхищение и не-мислене за утрешния ден. Та рано или късно съм убедена,че глобалното затопляне, епидемиите от грипове, увеличението на населението на земята и т.н.  ще предизвикат куп реакции,които ще ни застрашат като вид .
Ние сме цяла седмица в къщи както писах ,свършва АБ ,но Т. не пада под 38 и в 4 часа сме до ЖП-то отново . Стискайте палци да не е астма или друг АБ ,че ми се изправя косата вече. Peace
Поне баща й свършва работа утре и ще ме отменя.

# 179
  • при късмета
Kontesa и вие много време откарахте болни Hug, може да не е правилния АБ и за това да не се повлиява.Дано не е астма Praynig
Малкия вече е съвсем добре, ама ние бяхме от първите разболяли се, аз още кшлям.
Другите болни как сте?
Марѝ, дано дойде който си си пожелала, а не някой нежелан.
Някои вече да е имал гости? До нас никой не се очертава да идва засега.За цял ден ли се отнася, за това кой ще дойде пръв или само за сутринта?
QueenBee Hug не мисля, че ще стане нещо.Или поне както каза вече някой няма да е нещо масово и изведнъж.
Не знам за маите, но Нострадамос четох, че има предсказания за 4000г. и натам, а на маите следващите предсказания може да не са ги намерили още Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт