Milena___, мислила съм, ама се чудя - доста пари са си... Колко работи ще си купя за детето с тях. Но май колкото наближава, толкова повече се замислям. За сега уж съм решила да е св. Георги, във ваната (и без упойки). Притеснява ме, че всички ми казват колко много циганки имало там и колко било мизерно. Не успях да ида на деня на отворените врати.. Все още има време и ще мисля...
В СВ Георги не е мизерно.Като обстановка е като в Селената.Хубаво,ремонтирано.Залата с ваната е превъзходна.Имаш право на придружител,който може да се изтегне на диванчето
Да,циганки има.Но ги отделят и досег с тях почти няма да имаш.Мангал и той човек,и той трябва да роди
На мнение съм,че жената не ражда 10 пъти,за да си прави сметката.Особено ако има възможност е редно да се поглези в такъв момент.
, едното е с температура, другото с болки в корема, а най-малкото тича и дава лекарства...За капак и аз си изгорих ръката на фурната, но трябва да ги гледам. Мъжът ми е на работа до петък. Абе, най-мразя да са болни децата ...

Заключих вратата. Ще гледам през шпионката. И ще пускам само хубави хора...
Само ако можеше да не ми се гади толкова
Точно като умряла лисица съм. Искам вече всичко да е свършило и да си тръгнат нещата в правилен ред. Тази лудница...страшно ме изнервя. Всичко съм свършила и пуйката я поръчах в един виден столичен ресторант, поне няма да я мисля.
Ще ги поздравя.
Сняг, духа, мамата си трака! Много е яко!