Моя позната пък 8 седмици след подобна операция отиде на физиотерапевт, ходи няколко месеца, пратил я нейния ЛЛ. Обяснил й, че масажа ще предотврати и намали образуването на сраствания, ще подобри кръвообращението на тъканите и еластичността й.
не ми стига времето да пиша,но ви чета ...
Засега обаче нещата не се развиват в желаната от мен посока, но...ще почакаме, ще видим.
Мъжът на сестра ми е много сериозно болен и тази нощ са го приели в болница в критично състояние. Все още нищо не се знае, никой не дава надежди, ужасно е. Най - лошото е че нищо не мога да направя за да помогна на сестричката си, а я обичам толкова много...

и аз искам в таз група 
Може ли да работиш рамо до рамо/бщро до бюро с даден човек и да споделяш с него и в един момент, когато пътищата са ни се разделили по неведоми причини и този човек при случайна среща да се прави, че не те познава
Много ме заболя ...
Ама това нормално ли е??? 

Днес вече съм в пъти по-добре, аз по принцип съм кротка и необезпокояща околните затова в случая реших да не се "тровя" излишно иначе можеше да я пресрещна подобаващо ( засякохме се в магазин и бяхме една до друга лице в лице) и да я поставя на мястото си защото не е стока мацката, ама Господ си знаел работата, както казва мъжа ми
Ами, дано! Не си струва да с е занимаваш с подобни твари, сори за израза