Домакини - 2

• 31 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
МАРИ много ми е мъчно  Hug Обаче знам, че края ще е щастлив Hug! Операцията тук в Бг ли, ще е? В коя болница? Дано екипа е хубав, аз незнам защо Thinking но нещо им нямам доверие на тукашните доктори  Rolling Eyes а за Израел, ми много хубави отзиви чета, ккато и за Турция, но там искат МНОГО пари ooooh! Аз залягам над една сапунка по БТВ-то, времето лети ли newsm78 нещо такова беше, така ми харесва този Османчо там  Mr. Green направооо го искам  Heart Eyes Joy

# 601
kokona20 по принцип и по закон би трябвало да се признава , но реално не е така.Причини много:
  различен начин на обучение, различа система на работа, на охрана на труда и още много други. Плюс никога не можеш да говориш езика на нивото на човек който е учил поне 7-8 години  тук или е роден тук.Та на всички се налага да полагат изпити отново или да учат отново

# 602
  • ул. "Мечтание"
Bitter(^_^)Moon , благодаря за подкрепата! Hug Много ми е хубаво когато хората не ме обяват за луда или за болна заради избора ми на храна.  Heart Eyes

Марѝ  Hug

# 603
Нощни очи дъщеря ми минава през различни периоди на хранене и много чете за различните видове диети( като режим на хранене) и ми каза, че учените са установили ,че вегетарианците живеят по-дълго от веганите заради консумацията на млечни продукти. Не е лудост това което правиш, просто си човек които е загрижен за здравето си и постъпва умено,като  действа в тази насока,не само да си мечтае да бъде слаб и здрав.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 22:14 от redsea

# 604
  • UK
Нощни очи скоро всички ще дойдат на нашата, като разберат ползите от домашно приготвената храна, просто ни липсва културата ooooh! дори и в това отношение (храненето) Crossing Arms Да, момичета Hug прави сте за всичко, а и аз съм наясно, че дори и 5 образования да имам тук, то то не означава, че където и да се установя веднагически ще ми ги признаят Thinking Ще трябва да се учи, щем не щем и на тези години Blush Mr. Green

# 605
  • планетата Земя
Milena___ , уча Аграрна икономика в АУ Пловдив, имам още 1 семестър и завършвам.

Магистратура,нали?Доволна ли си от изучаваните предмети?След това имаш ли перспектива за работа или от интерес го учиш?

Славче,ти пък си слаба като вейка,за какви кила се ядосваш не знам.Аз трябва да свалям,уж,се опитвам,ама не става.Явно хапката ми е повече

# 606
Моите Ивановци вече са по леглата, аз също мисля да лягам, но реших да надникна да ви проверя как сте  Wink
kokona20, Нощни очи, и аз се замислям много дали да не премина основно на храни с растителен произход. Мъжът ми е бил вегетарианец цели 8 години, като през този период изобщо не е кусвал месо, а само мляко, яйца, сирене и подобни. Много му се чудя защо се е отказал (било е преди да се запознаем), самият той няма обяснение, или поне така твърди  Thinking
А за килограмите един - два трика да ви споделя, знам ги от една мама в нашата отчетна ( Галче,   bouquet ) Та тя прави така - винаги преди хранене пие 2 чаши вода; другото е, че винаги на масата има пресни зеленчуци, и ги хапва заедно с яденето, примерно обядва супа, и заедно със супата яде моркови, чушки или каквито зеленчуци има подръка; и нещото, което при мен работи най - добре - когато си се нахранил, и вече само се тъпчеш, ставаш и си измиваш зъбите! Ей това е гениално, аз не го знаех до скоро, и наистина има ефект, тоест спираш да ядеш на мига.
Това беше за Milena___ и всички като мен, които се борят с килограмите. Дано да не звуча сякаш сега откривам топлата вода, просто исках да ви споделя тези дребни хитринки.
Лека нощ на всички, до утре  Hug

# 607
  • планетата Земя
vio   Hug Знам ги и аз.Също да се хапва най-късно до 18 часа и после само вода или чай без захар.Сутрин да се ядат въглехидратите,за да може да ги изгори организма до вечерта и да не ги превръща в сланини.И още,и още,ама файда няма.В смисъл,че съм наясно,но ми липсва мотивация и воля.А преди не беше така.Бих казала,че от както родих се отпуснах.Но има светлина тунела.С постите посвалих 5 кг.Надявам се да тръгна надолу.Стомаха ми се е свил и сега с белтъчната храна се нахранвам с малко и ми държи сито дълго.
И съпружието ми е голям дразнител.Най-редовно е с втора вечеря-вафли,бисквити,кексове,баклави,тулумбички.От камък да си,няма да издържиш  Grinning

# 608
  • София
Добър вечер, домакини!  Hug
Дали да се оплача...ами ще си кажа. Днес в тази буря дето беше при нас, аз излязох, щото не моа` да си стоя на з....ка  в таз`къща. Това е положение. На тоз шести етаж нищо не виждам освен покривите на съседите. Натунтури се Марчето и мет в колата, а то снят не се вижда. Ще хваща пътя, не е ясно къде, ами....някъде, не и тук. И излизам аз от една пресечка и изчаквам за да се включа в движението по булеварда и един.....спря в задницата ми. Побеснях.  #Cussing out  Излезна млад и хубавец с голем извинения, че не успял да спре. А бре, момче, що се буташ, че и бронята ми сваляш да се ветрее по паважа. Бях прегризала въжето от яд, ама кво`да го пра`иш. Добре, че си имам пълно "каско, маско" и подобни. И той имаше, ама ги чакахме тези от застрахователя...да пишат...да бришат.. Случва се. На мен за първи път.
Е хайде, лека !

# 609
  • планетата Земя
Марче,утехата ти е,че те е натресъл млад,хубавец,със застраховка  Laughing.Ако нямаше третото,се започваше едно ходене по мъките,не е истина.

# 610
  • София
Марче,утехата ти е,че те е натресъл млад,хубавец,със застраховка  Laughing.Ако нямаше третото,се започваше едно ходене по мъките,не е истина.
Joy Joy Joy Аз се обадих и на КАТ, ама те ме ....."абе , к`во ще идваме, оправайте се, нали жерти няма...." Та така. Утре ще я водя на сервиз, да я оправят бързо, че съм като заключенаааааа...

# 611
  • Бургас
Марчеее,един млад момък се спрял в задницата ти-ей,това е твой цитат да не ми се разсърдиш,а ти се ядосваш! Joy
Дамен,най-после сама!!!Децата изпозаспаха,кой в къщи,кой по чужбина,половинът е някъде в София,а аз поне успях да изрина част от кочината,която спретнаха по празниците.Само котката се гушка до мен!
Лека нощ на всички!Изпратих и този празник.Вече заобичах делниците! Heart Eyes
Мари,мисля за вас непрекъснато! Hug
Дръж се,миличка!

# 612
  • планетата Земя
Щетите каското ли ще покрие?То в такова време КАТ не могат да смогнат навсякъде.Имало е доста леки катастрофи.А,и трябваше да накараш хубавеца малко да ти побута колата,уж,така да я отместите от пътя,ама да стоиш отзад и да му се любуваш smile3521.Ай,спирам,че прекалих.
Лека нощ

# 613
  • София
Марчеее,един млад момък се спрял в задницата ти-ей,

Ама, хубаво звучи, нали... hahaha
Аз му казвам: "Абе, момче аз съм на 105 години и това ми е за първи път"....а, той ми отговаря: "Не ви личат госпожа..." явно, че се беше притеснил  Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 00:59 от ma14

# 614
Добро утро, девойки, списващи и четящи покрай домакинстването!  Grinning
Вчера ми беше един весел, на бързи обороти ден, със сватбен завършек в нощта. Но за да ми е докрай танцувално, като се прибрахме от сватбата, свекърва ми ни поднесе изненада. Големият ни син вчера, в опита си да спаси падащо цвете в саксия в класната стая, стиснал едно листо. То пък от своя страна не му останало длъжно, пръснало му в окото, докарало му главобол, конюнктивит, дразнене от светлината и болка. Иначе пък съобразителен. Звъннал не на мен, а на баба си. Прибрали го от школото. Та, след разпускането покрай празника ми се сви сърцето още на влизане в къщи. Почти не съм спала. След малко хукваме по лекари. Дано да е нещо леееко! И, разбира се, не може да ми обясни какво точно е цветето.

Общи условия

Активация на акаунт