Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, ще трябва да почакам гинеколога да каже Hug, ама ми е едно такова неспокойно...

# 586
Емилиа Praynig всичко ще е наред
Камбанчо, щом трябва ще я напрвите пустата амнио. и всичко ше е наред, тъкмо да си спокойна и ти вече Hug Hug Hug Hug Hug Praynig
Бел, много е стесиращо така е , а и ми върнаха я единия болничен, счетоводителката объркала нещо и не я знам кога ще го оправи, все е много заета #Cussing outА и мама ми дига нервите, тя си мълчала ама не се купувало нищо на бебет още, а количка съм искала.Викам абе я си глдай работата, нито съм купила нещо, нито нищо.Гледам и когато реша ще си взема.Аман от акъли и намеси честно.ММ и той хем не ще да гледа, да съм си избирала аз, хем аа ама и тва ли трябва да се купува- вчера се скарахме и му заяеих, че ще направя списъка аз, а той ще е този който ще глеа, тъси и купува,защото ясно, работи и е уморен, ама не става само с- добре, добре и после еее ама и тва ли.Аз трябва да гледам , да се ровя и тн, а той накая все нещо не му харесва.Затова край-вече той ще е анагажирам, аз само ще си чистя и готвя- тва е Simple Smile Аз пък не искам да съм домакияна, в смисъл нямам амбиции а някаква страхотна каиера- искам само да ни е живо и зраво детето, после смятам като стане на годинка може и малко и да си го пусна на ясли и да си търся еентуално пак работа.Искам просто да изкарам пари, за да може душичката малка да не е лишена, не че ММ не изкарв, но ще съм по-скойна като и двамата работим, за да можем да си позволим това, което искаме.А и смятам, че детето трябва да общува и с деца не само с мама и тати.Може пък и до към 2 да и го гледам, не знам ще видим, само всичко да е наред и да е живо и зраво пък ще го измисля Simple Smile
Сега си мисля само как ще си тръгна , ще се прибера , ще се сгуша в леглото и не мърдам вече, направо ми се затварят очите.. ЪЪЪ малко се олях в моите споеляния, дано не ви досаждам, мили майски мами Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 587
Анум, радвам се, че са пристигнали без проблем Hug
Фанагориа, според мен най-добре, за да не се притеснваш- звъниш и ако не ги е погледнал му ги издиктувай, аз така направих и ми каза, че всичко е ок.Така ще си по-спокойна и ти  Hug

# 588
  • София

Анум, много се радвам, че ти е харесало  Hug Hug Hug Тез' мисли са малко по-специфични, но прецених че нещо положително ежедневно ще е полезно.
Аз исках да те питам ти финално за количката Джане Муум ли взе или коментара на Hokey те пренасови (извинявай знам, че писа, но не помня), а аз вчер ая гледах в магазина Джейна и адски ми хареса (разбира се не лилавото, а зеленото  Mr. Green)

Нанина, хахахахаха и ние с мама имахме спор вчера. Не било на хубаво да се купува количката предварително. А аз й казах- ти ще я купиш след раждането, приготви си 1000 лв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тя каза, ми то--- както вие си решите.  ММ също има претенции за количката- нали и той ще я кара  Whistling , но за сега претенциите му се измерват, да се сгъва лесно и да е лека, че да я носи спокойно (това съвпада с моите, ама пред него направих компромис  bowuu)

# 589
  • Пловдив
Здравейте е от мен!

Преди малко се връщам от доктор, засега всичко е нормално и почти 100% мъж.   Simple Smile  Доволна съм, въпреки че първия път ми каза момиче и бях се настроила за още рокли, панделки и безброй Барбита , търкалящи се из къщи, но каквото и да е , само да е живо и здраво  Praynig. Дадох кръв за втори БХС, без малко щеше да ми се размине, защото в лабораторията в Майчин дом щели да почиват. Хванах последния влак, както се казва. Следва ФМ след 21- ва седмица.  Simple Smile
Камбанчо, щом ти препоръчват , направи амниото, та и ти да си по-спокойна  Hug. Междувпрочем, аз съм в Смирненски. А ти?
Стискам палци на всички, които имат нужда   Hug.
На болните пожелавам скорошно оздравяване  Simple Smile.

# 590
Нанина, хич не им ходи по акъла, а като искаш да купиш нещо си ги купувай.Моя пък ми се меси-аз харесам някое легло-оф, много ретро било, бабешко...той е фен на грозните черно бели мебели...Едни огромни караници за обзавеждане, ремонти.Вдигна ми кръвното снощи, голям е толуп, даже зет ми и баща ми ми казаха някои неща и знам, че са напълно прави.Да не ви казвам как се държи с племенницата-детето му обръща внимание, бута се в него, катери се и го гледа любопитно.Той се е свим като пън и прави физиономии.То и аз не харесвам децата, но пък може малко да му се усмихнеш, да го щипнеш..да покажеш отношение.  Той не забелязва децата, пълен игнор, ти му даваш да го подържи, той се сърди и отказва изключително грубо.

Та ме е ядосал и няма скоро да ми мине.
Иначе бих работила от вкъщи и сама да решавам и да правя някакви неща.Никакъв пряк контакт с хора, не мога да понасям да общувам с клиенти, нямам характера за това нещо.Вкъщи, да си седна пред компютъра, спокойно да си направя проектите...и някой друг имейл с клиент. Ей това е идеалната работа за мен.  

Аз днес на работа си погледнах графика и открих, че почивам на 22-и и много се зарадвах, че ще дойда на срещата.Радостта ми обаче не трая дълго-шефката дойде и каза, че трябва да съм на работа точно тогава, пък друг ден ще почивам.Та явно съдбата си е решила да не мога да дойде     Laughing

# 591
Рейни, тя два пъти ми го каза, а вчера ми изпрати хиляда сайта д гледам и да си избирам имало мн хубави, и айде днес пак наново ooooh! Ама с нея на глава не се излиза, да си говори, а аз ще си правя каквото искам.Просто и казах да не ми говори изобщо и тва е последното , от което имам нужда днес Simple Smile Още час и си тръгвам Simple Smile

# 592
  • Бургас
Fanagoria нещо немога да разбера резултата ти.Виж най-горе пише резултат за бременната жена,след това вашия риск за болест на даун едругите неща по-надолу се гледат от лекаря.Дано да съм била полезна.

Taka пишеше при първия БХС, при втория резултатите изглеждат малко по-различно доколкото знам, предполагам тя има предвид него.

Някои лекари приемат за граница 1:250, други 1:150 ... Аз на първия БХС имах 1:260 биохимичен риск, едната лекарка едва ли не ме прати на амнио, другата каза, че всичко е ок  Crazy ... Та, мисълта ми е да не се шашкаш и да не се предоверяваш само на един лекар.  Peace А и както многократно е казвано, ФМ е по-важна Mr. Green БХС дава само предположения, не е диагноза Mr. Green

На теб камбанчо- успех на амниото и те чакаме после с добри резултати  Praynig Hug

Анум, сРЪце мое, радвам се, че гостите са пристигнали и всичко е ок, хубаво да си изкарате и да не се ядосваш за глупости  Sunglasses Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 14:59 от Мон...

# 593
камбан4о и от мен имаш сниснати пал4ета  Praynig 4акаме те с добри новини! Hug вси4ки сме с теб  Hug Hug Hug
нанина,днес не ти е много ден Hug успокой се и прави това ,което ти носи удоволствие  Peace знаеш 4е всеки дава акъл понякога  Peace Hug ред по ред,вси4ко ще си дойде на мястото  Peace Hug
Анум,радвам се 4е твоите хора са пристигнали по живо по здраво  Hug

# 594
за четвърти и последен път ще помоля да бъда добавена в списъка на първа страница с термин 9 май на 26г втора бременност  schani-26г втора бременност

# 595
  • София

Нанина, кажи й като дава съвети да плати. И с моята не се излиза на глава, ама това я спира, още повече, откакто веднъж й връчих сметката и си взех парите така като се намеси  hahaha

Камбанчо- успех с амниото. Стискам палци за добър резултат  Praynig

schani , защо се ядосваш, казахме ти да пишеш лично на Анум да те добави, тук може и да пропусне  Peace

# 596
  • Бургас
за четвърти и последен път ще помоля да бъда добавена в списъка на първа страница с термин 9 май на 26г втора бременност  schani-26г втора бременност
Ако четеш всичко и по-внимателно, ще видиш, че е най-добре да пратиш ЛС на Анум с информацията, която искаш да бъде публикувана.
Анум не може да помни всичко за всяка от вас и през няколко минути да добавя я щъркел, я друго. И тя е човек все пак, не е робот.

Не те е пропуснала умишлено. Peace
Прати ѝ едно ЛС, при първа възможност ще бъдеш добавена.

# 597
за четвърти и последен път ще помоля да бъда добавена в списъка на първа страница с термин 9 май на 26г втора бременност  schani-26г втора бременност

Моята първа бременост беше на 26г, с термин 9 май tooth
Лека бременост  ти желая bouquet

# 598
 schani - извинявай, щях да ти пиша, за да те помоля да ми кажеш термина си- иначе нямаше как да те сложа на първа на страница  Peace Сега вече няма проблем  Simple Smile

# 599
  • София

Ти кажи какво реши за Jane muum-a  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт