Професионални серии за коса - тема 45

• 45 560
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Имам маска Макадемия и МШ млечната маска няма да са подходящи май newsm78, кажете какво ще е най-подходящо да взема след ботокса newsm78

# 586
За запечатване ползвах това, но не ми дойде на ума, че може и друга маска да свърши работа. До колко, не знам Thinking
След боядисване смятам да ползвам същия продукт.

# 587
  • София
Имам маска Макадемия и МШ млечната маска няма да са подходящи май newsm78, кажете какво ще е най-подходящо да взема след ботокса newsm78

Доколкото знам и с маската на Макадамия можеш да запечаташ

# 588
  • в 1001-та нощ

и двете са подходящи  Peace

# 589
Благодаря момичета Hug
Весело посрещане на новата 2013 год!!!

# 590
Честита нова година момичета,от сърце ви желая много здраве,щастие,късмет и много красиви гривички Tada

# 591
Честита нова година ,момичета!!

# 592
  • Варна
Да ни е честита новата година и само положителни емоции да ни носи!

# 593
Честита Нова 2013г момичета!Дано е по-добра и успешна от миналата година!Пожелавам на всички здраве,късмет и любов Close-mas:

# 594
Честита Нова 2013 год и от мен! Да сме здрави, щастливи и цяла година с БУЙНИ ГРИВИ Heart Eyes

# 595
Честита Нова 2013 година момичета!
Нека влезе в домовете ни със здраве, радост и любов!
Пред нас е една Нова година! Цяла една година за нови мечти и сбъднати желания!
Нека я посрещнем с усмивка, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи!
От сърце желая на себе си, близките си и на вас: да е една от най-красивите години в живота ни!  Gift  : Tada

Благодарение на отзивчиви и любезни момичета от тук преоткрих за себе се през изминалата година много нови продукти, които преобразиха косата ми!!! Hug Hug Hug

# 596
Момичета,кое е най-подходящо непосредствено след боядисване- бустера на Лореал или Възстановяващото олио Lakme Master ?
Да се отчета,че за месец,откакто използвам проф. козметика,чувствам косата си страхотно.Като начало най-вече заложих на хидратацията,понеже преди винаги е била изпръхнала и суха.Слагах си един път реконструктора на Аphogee ,много суха почувствах косата си и не съм повторила.Знам,че след него косата става суха и трябва хидратираща маска,така и направих,но направо си отиде мекотата на косата ми. Как да знам има ли нужда косата ми от протеини?

# 597
Честита Нова 2013 година,момичета! Желая ви здраве, щастие, късмет и много красиви косици!  Close-mas:

# 598
  • варна
Може ли да ми сравните термозащитите но Керастаз Hug

# 599
За много години! santa2

Мерси за отговорите за кристалите за коса. А Лореал имат ли такива? Аз съм с права коса и ги ползвам за заглаждане по цялата дължина.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт