Професионални серии за коса - тема 45

• 45 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Ще ми препоръчате ли някакъв финиш за тънка коса с мазни корени и сухи краища? Ползвала съм топката на TIGI и не ми допадна  Rolling Eyes

# 736
  • в 1001-та нощ
пресушава ли ти косата? омазнява ли я?

# 737
Вчера пробвах дълбокопочистващия шампоан на Макадамия. После сложих маската. Има огромна разлика, когато се мия с друг шампоан преди това. Сега някак си маската като че ли попи в косата и днес е една такава копринена, гладка....Явно като шампоанът изчисти в дълбочина, по-лесно се усвоява маската.

# 738
  • Sofia
пресушава ли ти косата? омазнява ли я?
омазняваше я, въпреки че слагах съвсем малко...една капчица  Rolling Eyes

# 739
  • в 1001-та нощ
При това положение - според мен - проблемът е в маските и шампоаните  Peace

Направи едно дълбоко почистване, ако имаш ползвай - ензимен продукт, реню С ... да освободиш косъма от излишни натрупвания, които го задушават и пробвай пак

друго - с "пресушаващ" ефект - което си струва да се пробва е bodyme на Шварцкопф  Peace гел за обем  Peace

# 740
  • Sofia
При това положение - според мен - проблемът е в маските и шампоаните  Peace

Направи едно дълбоко почистване, ако имаш ползвай - ензимен продукт, реню С ... да освободиш косъма от излишни натрупвания, които го задушават и пробвай пак

друго - с "пресушаващ" ефект - което си струва да се пробва е bodyme на Шварцкопф  Peace гел за обем  Peace
Благодаря, ще го погледна.   bouquet

# 741
Здравейте  Hug

Не съм ви чела отдавна. Последният път имах едно питане, но никой тук не ми отговори, но аз получих мнение, благодаря за което, тя чете тази тема и ще види  Heart Eyes smile3525

Та, бях си поръчала и днес пристигна Аргановото масло на Лакме и маската Олео релакс на Керастаз. От месец се мия с шампоана Олео релакс. Ползвах го в комбинация с изглаждащия на Джон Фрида, но скалпа започна да ми се бели и сърби. Беше ясно, че е от някой от шампоаните, защото само те бяха нови. Мих се първо само с Джон Фрида, същата работа Sad После само с Олео релакса, няма лющене и сърбеж  Party Много се зарадвах, защото ме наплашиха, че Керастаз са концентрирана козметика и, че дори и косата може да започне да капе  Shocked, та затова се разочаровах, че може да е от Олео релакса, но не е Simple Smile Позлвах го в комбинация с маска Лис Ултим на Лореал, става, после с Абсолют рипеър на Лореал, същата работа Simple Smile Като финиш ползвам олиото на Макадамия, сега ще го заменя с Аргановото масло на Лакме, ще видим какъв ще е резултата. Освен олиото на Макадамия, при сушенето със сешоар слагам и кристали на Сери (за парите си са чудесни, ползвам ги от години, препоръчвам), и впръсквам от време не време спрея за защита от серията Абсолют рипеър на Лореал, но само в краищата  Naughty.

Сега близките дни вече ще ползвам към шампоана и маската Олео релакс + Аргановото масло. Надявам се да има: "Уауууууууууу" Simple Smile  Hug

# 742
  • София
Здравейте  Hug

........................... ме наплашиха, че Керастаз са концентрирана козметика и, че дори и косата може да започне да капе  Shocked,...........................................

Не знам дали е "концентрирана" , но за мен Керастаз е грижата за коса, която мога да кажа,че спаси моята. Peace
Изрусявам се всеки месец, косата ми е тънка и слаба-винаги е била таква. Преди да започна да позлвам Керастаз цъфтеше най-редовно и се късаше.
Разбира се, с помощта на доста четене в тази тема и изпробване на различни неща, мисля,че успях доста да подобря общото състояние на косата си, дори да я "възродя". Heart Eyes
 smile3525

# 743
  • Бургас / София
Поръчах си маша на Белисима от златна рибка, но не беше налична сега ще чакам чак до другата седмица, обадиха ми се жената беше много любезна, но нямам търпение вече да си я получа  Mr. Green . Искам и да похваля за пореден път Макадамия  Heart Eyes . Шампоана, балсама, крема за разплитане и къдрици и четката всичко което съм поръчала е страхотно  Heart Eyes

# 744
Здравейте  Hug

........................... ме наплашиха, че Керастаз са концентрирана козметика и, че дори и косата може да започне да капе  Shocked,...........................................

Не знам дали е "концентрирана" , но за мен Керастаз е грижата за коса, която мога да кажа,че спаси моята. Peace
Изрусявам се всеки месец, косата ми е тънка и слаба-винаги е била таква. Преди да започна да позлвам Керастаз цъфтеше най-редовно и се късаше.
Разбира се, с помощта на доста четене в тази тема и изпробване на различни неща, мисля,че успях доста да подобря общото състояние на косата си, дори да я "възродя". Heart Eyes
 smile3525

Какви продукти и от кои серии си ползвала на Керастаз, мнение? Аз също съм руса и се боядисвам всеки месец. Чудя се дали да оставя косата да почива след като ми свършат шампоана и маската или да продължа да ползвам същите?  newsm78 Една приятелка фризьорка ми каза, че трябва да се почива от Керастаз, хм, ама не ги е ползвала  Mr. Green Затова питам теб Wink

Аз също съм много доволна. От както съм руса, искам да пусна дълга коса, нядявам се сега благодарение на Керастаз да успея  Heart Eyes

# 745
  • Варна
Здравейте  Hug

smile3525
Би ли споделила кое точно използваш и аз имам проблем с цъфтенето и късането Praynig

# 746
  • София
Разбира се, споделям какво при мен
даде добри резулатати ,като продукти.  newsm51

Шампоана ми е е този,който ползвам вече 3-ти месец :
Скрит текст:

Маската:
Скрит текст:

Този продукт позлвам,когато изправям косата си със сещоар, след като вече е суха се нанася от него - резултата е приглаждане и еластичност /както и подхранване/ :
Скрит текст:

Също ползвам и две неща на ЛП, които са мен са незаменимми, специално за краищата:
Това:
Скрит текст:

И това:
Скрит текст:
- от него слагам задължително в краищата на косата след всяко измиване и след това разресвам. Толкова много свикнах с него,че направо си чувствам косата като чужда, ако не го сложа  Mr. Green

Това са продуктите, без които не смятам да оставам занапред.

Ампулата на ЛП , ето тази :
Скрит текст:
също е много хубав продукт.

И задължително ВЕЧЕ слагам и балсам. Пак ЛП от същата серия или в момента ползвам на Редкен , този:
Скрит текст:
, от който също съм много доволна.

При мен има ефект от всичко това. Трябва време и упоритост,естествено.
Освен това, от скоро започнах да правя и Протеинови Терапии (Афоджий)  (сега прохождам с тях  tooth) и се надявам също да има ефект.

П.С. Естетсвено, не плескам от всичко всеки път  Crazy- намерила съм си вече някаква последователност и честота на използване  Peace

# 747
  • Варна
Благодаря ти  Hug

# 748
  • София
Забравих да спомена и още нещо,което преди не правих и може би също дава резултати, не знам
За да не е спам  Blush:
Скрит текст:
Следното: лятото, фризъорката ми ме пита " Ти по колко време си държиш масаката на косата" И аз "амиии, по 3-4 минути,колкото си пише на опаковката', тогава тя ми каза,че е много важно, особено лятото, маската да се държи по поне 20 минути Crazy , при което аз почти се изсмях, защото си представих каква мазнотия ще е косата ми след това...но о, изненада! Нямаше такова нещо. Напротив- не усетих разлика в омазняването, а и косата ми е чудесна след това.
Сега продължавам да си държа маската поне по 15 минути всеки път.
Не знам колко е правилно това,със сигурност зависи и от маската, но аз вярвам,че на мен се отразява добре.  Peace

# 749

Общи условия

Активация на акаунт