Професионални серии за коса - тема 45

• 45 525
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
А защо избягваш балсамите?Любопитно ми е...

# 631
Ами защото косата ми е с тънък косъм и права и като сложа и балсам и става супер лигава. Използвам олио Макадамия за след измиване и после суша косата.
Ако имате някакви предложения за  термозащита..нещо което да не омазнява и не утежнява косата newsm78 newsm78  bouquet  bouquet

# 632
  • варна
Може ли да ми сравните термозащитите но Керастаз Hug
Embarassed

# 633
Embarassed
Нектар термик- гъст крем, богат на мнооого масла, подходящ за суха, изтощена коса
Хрома термик- лек, воднист крем, подходящ за фини боядисани коси.
Цимент термик- пак е леко воднсит крем, само че е протеинов продукт, подходящ за късащи се косички, ако ти е много суха няма да ти хареса
 Hug

# 634
  • In transit
Ами защото косата ми е с тънък косъм и права и като сложа и балсам и става супер лигава. Използвам олио Макадамия за след измиване и после суша косата.
Ако имате някакви предложения за  термозащита..нещо което да не омазнява и не утежнява косата newsm78 newsm78  bouquet  bouquet

и аз така мислех като теб преди време, но откакто започнах да ползвам съм много по доволна от косата си.
За термозащита си вземи някакъв спрей, той няма да ти омазни и утежни. До скоро ползвах този: http://beautyshop.bg/product/2000/collistar-sprey-za-kadrava-i-t … ormyane-kosa.html Доста икономичен е и не утежнява/омазнява косата изобщо.

# 635
Здравейте и честита нова година!!!! Пожелавам прекрасни коси, пълни шкафове с качествена козметика и удовлетворение от грижите, които полагаме за гривите си!!!! Преди да похваля бамбуковата терапия на Алфапарф имам един бърз въпрос - от няколко седмици косата ми се наелектризира непосредствено след измиване. Т.е. аз я мия вечерта, тогава косата е прекрасна (последно използвани продукти - ботокс ампула и ботокс маска на Лореал и бамбука на Алфапарф), а още на следващия ден вече е наелектризирана. Възможно ли е това да се дължи на шапките, които нося сутрин заради студа? първоначално си мислех да не е някакъв страничен ефект от ботокса, но ето че снощи сложих бамбука, а днес положението е същото - прекрасна като качество коса, плътна, лъскава, но ужасно наелектризирана.....

# 636
Момичета, в hairsupermarket има намаление на продукти на Шварцкопф, аз пак се олях  #Cussing out. Колагенът в старата опаковка, продукти от серията Q10 и др. интересни нещица Crazy

Честита Нова Година!  newsm67
Правилно ли разбирам, че всички тези продукти са по 3 паунда....не мога да схвана има ли някакви условия  newsm78

# 637
В имейла от  hairsupermarket  пише: UK only.

# 638
да разчетох се Simple Smile мерси много  bouquet

# 639
Embarassed

и аз съм ги сравнявала, потърси из темите назад. За мен хрома термик е най-добър, нектар термика е най-слаб.

# 640
  • Варна
Моля за помощ, не разбирам за какво е този продукт http://www.hairsupermarket.com/p/6262

# 641
  • Варна
Бих искала да ви споделя впечатленията си от някои от продуктите които ползвах напоследък.На първо място да кажа че косата ми е боядисвана кестенява (с Мacadamia посления път - страхотна боя, след нея косата ми блести) и беше поизсушена от сешоари и преси.Първо съм доста недоволна от шампоана на Loreal absolut repair , косата ми изглежда сплескана след него.За сметка на това сега си взех Macadamia Rejuvenating Shampoo от който съм просто очарована , косата ми има обем и блясък след него и е мекичка.Взех си малка опаковка 100 мл само да го пробвам но най-вероятно като го свърша ще взема още.След като я подсуша с кърпа слагам от олиото на Macadamia за да мога да я разреша,а вместо балсам ползвам Lakme L2  и резултатът е бляскава и жива коса.Наистина не бях виждала косата си толкова жизнена .Дори вече не ми коства никакви усилия да я изправя със сешоар без неприятните наелектризирания и хвърчащи коси, не ми се налага и преса да ползвам.Маската на макадамия също съм я пробвала 2-3 пъти , но нея не мисля че има нужда да я коментирам , всички знаят колко е добра.И накрая още един продукт от който не съм доволна - термозащитния спрей за преса на Lakme.Изобщо не успявам да си изправя косата с това нещо и ми става лепкава и на клечки и на всичкото отгоре оставя лепкави неща и по пресата ми .

# 642
  • Велико Търново
Аз си поръчах серията Екстрийм на Редкен-шампоан,балсам и САТ протеина Peace ще дам отзиви как се спогажда и с моята коса/тънък,фин косъм,боядисвана/, следващата ми покупка ще хидратиращата серия на Джойко Peace
Тъкмо се наканих да взема Хрома термик-а и го няма в Рибата Crossing Arms
Да споделя и ефекта от бамбуковата терапия на Алфапарф при мен Wink - смесих 2 лъжици от проконцентрата и 1 ампула сложих,но май много ми дойде newsm78 е,всичко наклепах,да не остава зян Wink, след отмиването-косата е бляскава,жива,и.....мека Thinking очаквах като протеинова терапия,да има по-уплътняващ ефект...но се чудя дали не прекалих с количеството и затова да се получи така....

# 643
# 644
  • Велико Търново
Nadeto...  bouquet Голям съм заплес ooooh!-искам хрома,а го търсих при нектар термик-а Blush Благодаря ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт