Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
За мен е момчешки, аз поне бих го купила за моето момченце  Peace

MarinaKoteva , благодаря много за мнението Hug! Много ми харесва наистина и май този ще е..., само се чудя за размерите дали си отговарят и затова не смея още да поръчам, а нямам много време. Много моля някой, който е получил вече от тези екипи, да сподели за номерацията им Praynig.
Ето  размери на същия екип 104 см.
Гащиризон-73 см.дължина измерена от началото на презрамките,крачол отвътре-41 см.ширина -42 см.измервам точно под джобчетата,ширина крачол при бедрото -24 см.,долу-16 см
Яке ширина при рамене--37 см.дължина-43 см.ръкав-35 см,ширина под мишниците 39 см.
Моят син е 100 см,13 кг и му е големичко.не знам колко топлят,но със сигурност не пропускат вода,защото въпреки въргалянето в снега,екипът остана сух.
Ако друго те интересува -питай!

# 211
  • Варна
За мен е момчешки, аз поне бих го купила за моето момченце  Peace

MarinaKoteva , благодаря много за мнението Hug! Много ми харесва наистина и май този ще е..., само се чудя за размерите дали си отговарят и затова не смея още да поръчам, а нямам много време. Много моля някой, който е получил вече от тези екипи, да сподели за номерацията им Praynig.

На Филип, който е висок около 100 см., му взех р. 105-110 и си му е дълго, спокойно може да го носи и догодина.

Ето и реални снимки:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/IMG_1255.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/IMG_1253.jpg

# 212
irkata7, chockolina, огромно благодаря Hug  bouquet! Синът ми още няма 100 и като гледам листчето с мерките му, което си нося винаги с мен (на работа съм), 99-104 като дължини ще му е големичко, но на обем се надявам да компенсира малко, понеже е 15 кг. Значи това ще е номерът, хем и той ще може да го носи и догодина Peace. Сега остава само и да го получа преди 15-ти. Вашите за колко време пристигнаха горе-долу?

# 213
  • Варна
Да ти кажа, доста се забави, повече от 2 седмици, доколкото си спомням. То си пише, че е партньорски продукт, но и, като ги гледам в момента как се мотаят (имам поръчка, направена на 29-ти, която все още си стои със статус "приета"), не ми се струва много вероятно да пристигне до 15-ти. Rolling Eyes

# 214
chockolina , моята от 29-ти вече е приета от оператор. Май са се раздвижили  Simple Smile

# 215
  • Варна
Дамм, и моята е при оператор Simple Smile

# 216
Да ти кажа, доста се забави, повече от 2 седмици, доколкото си спомням. То си пише, че е партньорски продукт, но и, като ги гледам в момента как се мотаят (имам поръчка, направена на 29-ти, която все още си стои със статус "приета"), не ми се струва много вероятно да пристигне до 15-ти. Rolling Eyes
Ох, дано наистина се размърдат, че дадох служебния си адрес, а след 15-ти съм в отпуск ooooh!. Благодаря, момичета Hug! Дано и вашите поръчки дойдат по-скоро!

# 217
  • Варна
Вярно, и моята е приета от оператор. Mr. Green Party

# 218
Имам PDF  Simple Smile
Първо си видях мейла, че имам частично потвърждение на поръчката и ме хвана яд, но като отворих видях, че са ми отказани само едни чорапи за моя мъж  Laughing
Та, ще чакам сега Simple Smile

# 219
 Вчера получих тези обувки и тези и двата 38-ми номер. Много са прекрасни  Heart Eyes АниК ти си виновна, повлече крак и ги похвали, но и двата чифта си заслужават, ама мнооого!

Сега заглеждам тези за няколко поли съм си ги харесала.  Както и това якенце и това за сина ми? Някой дали ги има?

# 220
На това момчешкото и аз отдавна му се чудя, но засега се въздържам.

# 221
...И като стана дума по-нагоре за "размърдване", влизам пак, за да похваля минитата (пу-пу, само да не се изложат в последния момент Thinking). Закахърих се аз, че ако няма да получа екипа навреме преди ски-ваканцията, то по-добре да анулирам и реших да им пиша да ги питам. И почти веднагически са ми отговорили, че ще получа екипа другата седмица Crazy! Сега остана и да си удържат на думата Laughing и ще докладвам по въпроса! Но явно наистина са се задействали като чета за движението и по вашите поръчки Peace.

# 222
Някой поръчвал ли е или ?

# 223
  • София
Похвалвам въпросното яке http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1012049. Дори поръчах по-голям размер (за повече пари) и сега умирам от яд като видях, че го има нашия размер.
Много ми харесва - по-дебелко отколкото очаквах, страхотно изработено , Bon a parte.
Peace

# 224
In delivery Party До утре надявам се да дойдеее Praynig

Общи условия

Активация на акаунт