Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Elia, тя че е само "Приета" - такава е, ама аз въобще не мога да пусна втора поръчка само с шала. Трябва да ги натъманя до 15лв.  Crossing Arms Ако някой ще пуска поръчка и му се занимава с пращане по пощи, моля да ми го поръча Hug

Дани, за мен са уголемени, но си спомням, че *лаленце* беше поръчвала 2 чифта един и същ номер и бяха с различна дължина, така че си е тото Laughing

# 331
  • Бургас
Уф вярно farf ама нали съм развалнувана от предстоящото гостуване на свеки та само глупусти дрънкам:)

# 332
  • София
Вчера покрай Патаугасите пуснах и детската шапка, която tortoise показа. Ама нали съм си голяма бяла птица - не поръчах шала и сега заради минималната стойност за поръчка не мога да го пусна, а не ми се "харесват" още неща до 15лв Tired

Можеш да рискуваш да си анулираш вчерашната поръчка и да направиш нова,
в която да включиш и шала. Би трябвало да успееш да си хванеш пак патаугасите,
но има и известен риск някой друг да ги вземе междувременно  Thinking
Не знам дали биха се съгласили те да ти добавят нещо към поръчката, ако ги попиташ
по телефона  Thinking

# 333
  • Beyond the Frontiers
Дами, ако днес поръчам, до 28.01 дали ще пристигне...

# 334
  • София
Дами, ако днес поръчам, до 28.01 дали ще пристигне...
би трябвало, ако нямаш партньорски продукт.

# 335
farf, аз само да вметна. Шапката е много хубава, но на моя красавец не му става Sad
Голяма му идва главицата. Остава за номер 2. А уж е за 6-8г. Не знам, тази номерация... Ние ли сме нестандартни, шапките ли Rolling Eyes Иначе си е с оригиналните етикети, не е кръщавана от минитата.

# 336
  • Sofia
farf, аз само да вметна. Шапката е много хубава, но на моя красавец не му става Sad
Голяма му идва главицата. Остава за номер 2. А уж е за 6-8г. Не знам, тази номерация... Ние ли сме нестандартни, шапките ли Rolling Eyes Иначе си е с оригиналните етикети, не е кръщавана от минитата.

Аз имам една червена от марката, взех я за малката. Като видях етикетите, реших да я пробвам на баткото, ама тц, не му става, а не е от най-главурестите, даже напротив.

# 337

Аз имам една червена от марката, взех я за малката. Като видях етикетите, реших да я пробвам на баткото, ама тц, не му става, а не е от най-главурестите, даже напротив.

Мхм, явно проблемът не е в нашия телевизор.
farf, ако искаш, ще я взема довечера да я пробвате и да решиш какво да правиш Peace

# 338
  • Варна
Carmela Biscuit, нищо не отказвам, шала ще го прежаля ама чипиците - не Mr. Green

Аз колко се чудих какъв размер от шапката да поръчам и в крайна сметка взех по-големия, мисля че ще се намъкне, ако не е много умалена, моя дечко си е дребно. Пък ако не стане - племенника ще има още една капа Simple Smile
tortoise да кажеш номер 2 какво ще е, че малките дамите водят класацията в групата

# 339
Получих мейл за намаление до 50% на над 3000 артикула http://www.miniprix.bg/produkti/stock-shock/?utm_source=news-201 … BD%D0%B0_miniPRIX

# 340
  • Sofia
Аз сега се сдобих с едни жълти лачени кубинки 40номер, обути веднъж от една лабилна тинейджърка.
Поръчах ги с форум-дружка, ходих до Люлин да ги взема, пратих ги с Еконт на следващия ден, "детето" ги обу 1 път, купиха му суитчер с жълто пате за тях, но... повече не иска да ги носи. Ай сега "опитай се да ги разкараш"  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 17:58 от bubanka

# 341
Здравейте,момичета Simple Smile!Имам въпрос.
понеже за първи път вчера пуснах поръчка в този сайт,искам да попитам:
-За колко време ги доставят?
-Ако всъщност вече е купен секунди преди да пратя поръчката точно моят продукт,аз кога ще разбера?/защото ,ако ме уведомят,че го няма,мога да си поръчам същото,но в друг цвят-гледам,че го има/
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 342
Момичета, гледам от доста време поръчвате от този сайт. Имам няколко въпросчета тъй като съм нова...

Горе долу отговарят ли си номерата на дрехите и обувките?

Зачудих се... от къде са тези дрехи - гледам сте писали, че са на определени марки - шият ги на ишлеме в Румъния или какво? доста са евтини - особено на промоция...

Обувките с какво качество са - като китайските или по-добро?

Лесно ли става връщането? поръчах два пуловера за мъжа ми и се надявам да му станат!!!.. иначе ще се налага връщане... Simple Smile

bouquet приятно пазаруване!!!

# 343
пак започнаха много да бавят поръчките... вече съм твърдо решена да не поръчвам повече, и без това изобщо не съм доволна от последните поръчки  #Cussing out

# 344
  • Пловдив
пак започнаха много да бавят поръчките... вече съм твърдо решена да не поръчвам повече, и без това изобщо не съм доволна от последните поръчки  #Cussing out

От Англия получавам по-бързо пратките, защо така се получава с този сайт? Поръчката ми е от 7.01, а още е със статус "приета". То зимата ще свърши докато си получа ботушите... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт