Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Няма нужда да се чака потвърждение от минитата, пускай пратката. Можеш да я занесеш направо в СПиди, да...аз вече втора пратка си я пускам така.

# 481
  • Бургас
Цъфс много ти благодаря ! Hug

# 482
  • Пловдив
Заявяването на куриер безплатно ли е? Embarassed Нещо са ми много неудобни офисите на Спиди в П-в...

# 483
  • Sofia
Заявяването на куриер безплатно ли е? Embarassed Нещо са ми много неудобни офисите на Спиди в П-в...

Безплатно е  Peace

# 484
  • Пловдив
Аник  Hug

Аз продължавам с глупавите въпроси, ама  Embarassed много сложно го направили...

Има ли значение като какъв вид прака трябва да се прати? За сметка на получателя, ок, но "икономична" предполагам? newsm78 Обявена стойност? До поискване? Нещо друго?

# 485
  • София
услугата- експресна / така я пускам винаги /
за сметка на получател
съдържание- дрехи
опаковка- найлон
тегло-1,000 кг
това попълвам в сайта на спиди обикновенно, връщала съм 5-6 пъти Simple Smile и не е имало издънка

# 486
  • Пловдив
Мерси, Таня, много ми помогна Hug

# 487
Да, безплатно е. Аз просто исках да го занеса лично единия пакет, после пък ми беше по- удобно, от колкото да чакам куриер и така...май ми е по- удобно.

# 488
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1000387 момичета дайте отзиви за тези обувчици моля  bouquet

# 489
  • Пловдив
Сивите Кубанас № 38 са в коша ми - изпаднали са от кошницата на някой  Mr. Green Който ги иска - да пише до 10 ч. 39 или 40 появяват ли се? Или това е някакъв върнат чифт ...

# 490
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1000387 момичета дайте отзиви за тези обувчици моля  bouquet

Някой беше ли получил тези детски ботички? Имаше ли им нещо? И защо, да му се не види, номер 29 е по-скъп от 31?!
Аз ги получих и ги върнах защото ни  бяха огромни.На нашите нищо им нямаше,на мен лично ми харесаха!
Аз да не остана назад Blush, също връщах такива, предимно защото бяха големи, но ми се струват и леко тромави, недостатъчно гъвкави за дете.
Peace

# 491
мерси   bouquet tortoise

# 492
От ФБ :

Днес започва маратона с намаления на miniPRIX!

Началото е в 10:00 и ще бъдат активирани над 4000 продукта с намаление от 51% !

Много важно : В промоцията участват продукти с най-много 2 бройки за модел и затова следи внимателно!

# 493
големи са изроди!
сложих си няколко неща #40 в любими, появиха се на -50% за минута и докато си избера какво точно, отново ги върнаха на -20%  Twisted Evil
/става дума за чифтове, от които има само един номер/
има и обувки, които гледам от доста време, намалението от -30% стана на -20%
имам пдф за томитата, но днес нищо няма да си купя, много ме издразниха!

# 494
  • Варна
Същата работа и при мен, гледам -50%, отварям линка -20% Twisted Evil ... и сайта заби Mr. Green
От тези някой получавал ли е? Какъв е шанса да са умалени?

Общи условия

Активация на акаунт