Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Някой иска ли боти Сторк степс, черни, №41, цена 36,26лв? Ще ги подържа в количката още малко.Реших да взема тези, които преди малко показах, пък каквито се окажат.

Тези не са Щорк Степс но са пърфект  Peace Някаква Датска марка е Burin.
Сега видях, че пишете за намаление - без мен  Stop

# 511
Мисля, че ги гледах във файла като Сторк степс и затова така си мисля. Ако бяха кафяви изобщо нямаше да се замисля. Но като че ли другите чисто визуално ми харесват повече . А какви ще се окажат - сложен въпрос  Laughing.

# 512
  • Варна
Същата работа и при мен, гледам -50%, отварям линка -20% Twisted Evil ... и сайта заби Mr. Green
От тези някой получавал ли е? Какъв е шанса да са умалени?
Държа бежовите 40-ти номер на 29.89лв. С номер по-големи са, от този който нося и ги мисля много. Ако някой си ги познае да свирка.

# 513
Някой иска ли боти Сторк степс, черни, №41, цена 36,26лв? Ще ги подържа в количката още малко.Реших да взема тези, които преди малко показах, пък каквито се окажат.

Отпада ми предложението. В крайна сметка ще поръчам тези, защото във ФБ ми дадоха размер на стелката на другите и наистина ще са ми огромни.

# 514
тези ботуши ли изискваха специална грижа - да не се ходи на мокро с тях и да се мажат с нещо токовете и подметките?

за тях помня само, че бяха "ботушите с лопатата"  Mr. Green

# 515
  • Варна
Аааа, "ботушите с лопатата" бяха едни Aigle, ако не се лъжа на Elia.

# 516
  • Бургас
Хахаха farf е права моите с лопатата,но станаха перфектни,но са други не тези показаните:).Пращам я по заявка

# 517
тези ботуши ли изискваха специална грижа - да не се ходи на мокро с тях и да се мажат с нещо токовете и подметките?

за тях помня само, че бяха "ботушите с лопатата"  Mr. Green
Тези са със специалната грижа- да. Аз не знаех де  Laughing Подметката била от гьон и затова. Аз ги имам , харесват си ми  Peace

# 518
nikolovi, може ли да ми напомниш с какво точно се мажеха и наистина ли само на сухо се носят? какво им става на мокро? помня, че нещо се пишеше по темата, но не съм го чела внимателно  Blush
Скрит текст:
къде в нашите условия само на сухо? да ги обувам на паркинга на мола ли  hahaha

Elia, акос е окажа в нужда, веднага ще ти пиша  Mr. Green

# 519
bubanka , аз моите с нищо не съм ги мазала  Blush Нося ги така. В локви не съм газила чак, но съм ги носила в мокро време. Нищо има няма за сега.....дано и нищо не им стане. Ще трябва да погледна и аз какво им се правеше и ще пиша  Peace

# 520
благодаря!   bouquet

# 521
  • Варна
nikolovi, може ли да ми напомниш с какво точно се мажеха и наистина ли само на сухо се носят? какво им става на мокро? помня, че нещо се пишеше по темата, но не съм го чела внимателно  Blush
Скрит текст:
къде в нашите условия само на сухо? да ги обувам на паркинга на мола ли  hahaha

Elia, акос е окажа в нужда, веднага ще ти пиша  Mr. Green
Подметките от гьон се износват много бързо, абсорбират влага/вода като всяка кожа и се съсипват. Мисля, че има специален силикон за такива подметки, но това е по-достъпно:
• Лененото масло импрегнира подметките от гьон, прави ги непромокаеми и 2-3 пъти по-здрави. Подметките се намазват с тампонче, напоено с горещо ленено масло и се оставят да изсъхнат.
• Ако всеки четири седмици подметките от гьон се намазват с топло ленено масло, те траят на износване много по-дълго време.
Скрит текст:
Лятото се пробвах да "разходя" едни сандали с такава подметка в мола ... щях да се пребия, пързалят се много.

# 522
супер обнадеждаващо!  Twisted Evil

благодаря и на теб!   bouquet
ще ги мисля още ... много са красиви  ooooh! Whistling

пп лененото масло от къде? супермаркета, аптеката или магазин за обущарски неща?

# 523
  • при моите любими
A момичета това Жакетче, дали някой го има. Много му е добра цената http://www.miniprix.bg/produkt/1013442/

# 524
  • Пловдив
супер обнадеждаващо!  Twisted Evil

благодаря и на теб!   bouquet
ще ги мисля още ... много са красиви  ooooh! Whistling

пп лененото масло от къде? супермаркета, аптеката или магазин за обущарски неща?
Бубанка, аз го купувам от магазините за здравословни храни - Балчо . Има го и в супермаркетите в по-голяма разфасовка - 500 мл и в аптеки.
 Peace сиви Кубанас 38 иска ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт