Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Получих за дъщеря ми тези ръкавички http://www.miniprix.bg/produkt/1011909/ Много са хубави, само че едната е малко скъсана  Laughing
Слънчеви очила http://www.miniprix.bg/produkt/105060/ Големички малко.
Чорапи и един шал много хубави, но са свършили и не мога да покажа линкове.
Имах поръчан и един сутиен Белинда за мен, но го отказаха  #2gunfire

# 151
Момичета, имам следния въпрос - досега винаги съм искала ваучер за върнатите продукти, но понеже последния път върнах доста неща за по-големи суми, реших за едната върната поръчка да поискам ваучер, а пък за другата банков трансфер. Е да, но сега виждам, че имам възстановени 3 ваучера, за доста по-голяма сума, приблизително за общата от двете поръчки, но понеже имаше и някакво намаление, когато поръчвах, не мога да се ориентирам съвсем. Та въпросът ми е, дали не са зачели, че искам превод на парите и са ми върнали всичко във ваучери, и как са го решили след като съм им написала сметката по която да ги преведат.  Shocked Вие как разбирате, че имате вече преведени пари, понеже това се случи преди няколко часа, а вече идват почивни дни, май няма как да се свържа с тях! #Cussing out

# 152
Прибрах едни такива мой номер за 14 л в в коша, нещо ме спира доставката обаче.
Какви са, струват ли си?
Мисля, че преди време Ани (АниК) си беше взела с такъв вид сабо  Rolling Eyes

# 153
Върнах едно "жакетче", днес е получено от Пенчев, не от Барбу  Shocked.

# 154
  • София
И защо пускат описания на руски, за Бога?! Laughing

# 155
Никой ли ги няма тези карсавици http://www.miniprix.bg/produkt/1017761/!?

# 156
  • София
Момичета, хич не помня за тези-
Умалени ли бяха.....хем и снимка някъде гледах Embarassed

# 157
  • Sofia
Прибрах едни такива мой номер за 14 л в в коша, нещо ме спира доставката обаче.
Какви са, струват ли си?
Мисля, че преди време Ани (АниК) си беше взела с такъв вид сабо  Rolling Eyes

Адаш, не съм аз  Stop
Ros@linda, чаках отзиви за Белиндата, нищо - здраве да е  Peace

Ние с Alaways in Love снощи получихме един пакет - аз съм скромно там  Laughing ОБАЧЕ - още на 22.12. се обадих на Минипри да сменя адресът за получаване с нейния, защото аз знаех, че няма да бъда в Сф. Вчера сутринта в СМС-а от Спиди си беше моят адрес - звънях им 100 пъти на Спиди, записаха другият адрес, до 14ч. - никой. Към 18ч. вече пак започнах да им звъня, госпожицата ми каза, че пратката най-вероятно ще си иде на моя адрес, но не е сигурно .... По една истинска случайност ММ си беше у нас. Към 18.30 куриерът едва намери адреса след диктовки по телефон къде да завие и колко метра да кара...  ooooh!
Ines, не можеш ли да ги хванеш по ПДФ-ите, там са точните суми за връщане  Rolling Eyes

# 158
  • Пловдив
Момичета, хич не помня за тези-
Умалени ли бяха.....хем и снимка някъде гледах Embarassed
Peace Да, определено умалени с 1 номер. Аз ги показвах.

# 159
  • Sofia
Днес намаление на пуловери  Peace  Mr. Green От кога не сме купували  hahaha
Аз продължавам да съм в търсене на универсалното черно поло, което да ми замени едно Манговско, скъсано вече от носене (не е скъсано, още става  Joy). Купила съм поне 5 и никое не ми е БАШ-БАШ

Това дали е Бершката  newsm78 - от него имам S и ми е голямо, а сега най-малкото налично е М и се чудя  Thinking

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 09:09 от aniK

# 160
  • Варна
вчера си харесах ботуши, днес жилетка -и двете под 40 лева..ами няма да има плащам доставката-ако бях пуснала двете неща дали можеше да ги обединият и да са без доставка?
а гумени ботуши да похвалите може ли?

# 161
  • Sofia
вчера си харесах ботуши, днес жилетка -и двете под 40 лева..ами няма да има плащам доставката-ако бях пуснала двете неща дали можеше да ги обединият и да са без доставка?

Да, обединяват, многократно е коментирано, а и те го пишат в условията си  Peace

# 162
  • Варна
Почнаха намаленията: боти, ботуши, пуловери - ще се поръчва ... да ама не, никаква номерация няма Crossing Arms

# 163
Аз съм много доволна от тези шарени гумени ботуши http://www.miniprix.bg/produkt/1012989/. Получих ги преди месец и са тествани в най-големия сняг, киша и вода. Нямат грешка. Умалени са с половин до 1 номер обаче, или поне моите са така

# 164
  • София

Аз ги имам, отговарят си на номера и изглеждат по-добре от колкото на снимката.
Доста са високи и по тази причина заминаха при дъщеря ми.
Цената която е в момента е ок, но ненамалената не струват.
Ако нещо друго те интересува питай.

Общи условия

Активация на акаунт