Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Леле колко съм  newsm45 . Тези ботушки, http://www.miniprix.bg/produkt/1016986/ , които така похвалих, че много са ни харесали и на мен и на малката, с такъв кеф ги обу за училище. Това беше в петък, прибира се от училище и то половината боя/кожа паднала. Ужас, изглеждат така сякаш са носени поне от три деца преди нея. Много ме е яд.  smile3514

Снимай, пращай им снимки и връщай ботушите! Ако се правят на интересни - КЗП.

# 631
  • Sofia
И аз имам горчив опит с едни ботушки на малката - дебнах ги, заменях за по-малък номер, и т.н. Само 1 път ги обу, защото са и големи и им паднаха едни метални части отстрани. Обаче аз им бях отрязала фльонгите и затова не се разправях.

# 632
  • Варна
Аз, колкото пътъци купих от сайта, всичките са дефектни. Повече няма да купувам обувки. Само от блузките Еспри за децата съм доволна, и от последните ватираните... В Джавари и Амазон са на същите цени, несравнимо качество и обслужване.

# 633
  • Варна
Всичко е много относително. От тук имам 6 чифта обувки, всички разпознати като марки и до момента не съм имала проблеми с тях. Вярно, че са с някакви дребни дефекти, но за парите, които съм дала са оправдали очакванията. Ако ще купувам на сляпо, т.е не знам марка и качество, няма да се учудя от подобни "екстри". Със същия успех ще си купя чипици от китайските магазини и на тях ще се "радвам", което обаче не означава, че не трябва да си търсим правата относно гаранцията на стоките. Що се отнася за сравненията с Джавари ... от 4 поръчки имам 3 чифта дефектни, или аз съм карък или и там не всичко е на ниво. Друг е въпроса, че отношението към клиента и политиката им за връщане е на светлинни години от тази на минитата.

# 634
Всичко са ми одобрили  Laughing
Да видим какво ще дойде  Mr. Green

# 635
Аз пък дебна едни боти.. и няма  Sad линка все е празен.farf да взема да ти го пусна,ти си късметлийка  Laughing може да ми ги хванеш  Wink

п.п. ето го http://www.miniprix.bg/produkt/1015828/

# 636
  • Бургас
Момичета, какво означава, че статусът на поръчката ми е undelivered?
За първи път виждам такова нещо.  Shocked

# 637
  • Гражданин на света
От цялата поръчка все на все ми пращат две тениски, останалата част от 2 чифта ботуши, блуза с дълъг ръкав и рокля - нъцки. Ама каквото такова, дано и това което дойде не се налага да връщам.

# 638
  • на земята
 Мимита ,означава отказана .тоест продукта го няма в наличност и са ти го отказали  Peace

# 639
  • Бургас
Мимита ,означава отказана .тоест продукта го няма в наличност и са ти го отказали  Peace

Ама как бе?!
Две поръчки ми обединиха - една с едни ботуши и втора с още едни ботуши и колан.
И сега... баааамммм - на поръчката отстрани пише "undelivered". 
Значи цялата ми поръчка е отказана? Ей ся ще ги оправя тези тарикати.  #Cussing out

# 640
  • Варна
vox, тези ли са? Линка ми излезе от някаква руска версия на miniprix Laughing
Мимита, цялата са ти я отказали. Въобще не са гледали за наличност като са обединявали поръчките. Сигурно ще се появят отново, ама няма да можеш да си ползваш 20%(предполагам тогава си ги пуснала).
При мен всичко е фактурирано, но един пуловер е на по-висока цена. За напред ще си правя Print screen на поръчката. Някакви 3 лв. са, ама защо така Crossing Arms

# 641
От кои дати са ви поръчките които фактурират ? Моята е от 18.

# 642
Да тези са  Simple Smile ама ги няма.
Е как така ще си променят цените  Rolling Eyes

# 643
  • Варна
Всичко са ми одобрили  Laughing

И на мен. Party

farf, как така самоволно са си променили цената?! Shocked

# 644
Аз, струва ми се, приключих с минитата.
В петък получих последната си поръчка от тях и колкото и да се мъчих да си харесам нещо ново - трудна работа. Сега ще разкажа накратко за полученото:
- този колан е хубав, заслужава си 5-те лв Simple Smile
 - коментирана, хубава е, особено пък за тези пари.
 - много доволна, на снимката долницата е сива, в описанието също. Дойде черна долница, но това е да кажем... приемливо. Марката е Friis&Company. Особено съм доволна от дължината, с която имам вечен проблем Mr. Green

- този суитчер обаче няма нищо общо с описанието или снимката.  Ако ви се появи наличен, размер L, не го поръчвайте, за да не се изненадате. Беше намален на 50% - 9лв. Би трябвало да е също Friis&Company, поне според това, което се вижда на снимката, но дойде някакъв парцал, който се зачудих какво е точно, бродериите по ръкава бяха особено колоритни. Оказа се серия Petite(особено подходяща за моя ръст hahaha) и случайно го видях в сайта - дойде това нещо  ooooh! : . Днес им го засилих обратно. Верно 9 лв, ама... да си имаме уважението.

Общи условия

Активация на акаунт