Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 954
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не се притеснявай за дозата, нали ще те следят през ден, така, че ако се наложи ще ти коригират дозата.
Според мен зависи повече от възраст, хормони, брой антрални фоликули. За кг и ръст- незнам, даже не съм се замисляла по въпроса newsm78

# 316
аз при първите 2 ин витра бях с такива дози 450 единици може би зарди възрастта( първия път 7 фоликула, 2 път 11 фоликула)..При кой доктор си. при 3 инвитро смених клиниката и бях с 200 единици(10 фоликула)

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 17:30 от Анонимен

# 317
При Владимиров. на 31 год съм и от хормоните всичко беше в норма с изключение на пролактина. Беше малко занижен 118 .

# 318
явно такава му е практиката. не е от годините значи. АМХ пускал ли ти е..да  не би той да е нисък. при мен АМХ бе 1,4

# 319
АМХ 1.47 при референтни 1.00-6.8  Близо е до долната граница, ама в нормата. newsm78

# 320
явно зарди АМХ започва с високи дози, ако реагираш бурно в началото може и да ти намали дозата

# 321
 Да сигурно ще е заради  Амх Дано поне да има резултат.

# 322
Аз съм на 34, 176, 70 килограма бях, на мен хормоните ми бяха в норма. Гонал си слагах по 150 и пак почти ме бяха предозирали. Ама докторите са там ,за да знаят, така че не се притеснявай!  Hug

# 323
Писах и в друга тема ,но за сега нямам отговор. Момичета изписаха ми Инофолик 2*1 сашета . Понеже пия ФК и Инозитол 500 mg се разбрахме с моята лекарка да си продължавам , но да увелича дозата. Сега пия 3*2 ФК и трябва да взимам толкова Инозитол , колкото има в 2 сашета. Така излиза, че трябва да пия 8 хапчета на ден по 500 mg, защото в 1 саше се съдържа 2 g Инозитол. Дали няма да се предозирам? Пил ли е някой такова количество?

# 324
От прегледа днес - общо 11 фоликула се видяха. Praynig  Много обнадеждаващо ми подейства. Не успях да видя хормоналните изследвания, ама ми намалиха Гонала на 225 + Мерионал 225

# 325
Здравейте и от мен и аз вчера започнах на Менопур съм 450 за 4 дни, и на мен ми се стори голяма дозата, но се надявам резултата да е хубав Simple Smile Някой бил ли е на менопур и има ли отзиви за него.благодаря

# 326
Честит Празник мили момичета   bouquet
Желая Ви да изкарате прекрасен ден,да се радвате и наслаждавате на целия ден и всичко което ви предстой .   Hug

# 327
Честит празник и от мен момичета. Нека догодина всяка една от нас празнува не само празника на жената а и на майката Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 328
Частит 8-ми март на всички  bouquet

И една малка питанка Mr. Green
Кога горе-долу става ясно кой ден ще е пункцията. Колко дена преди това може да се разбере, че нали трябва да нагласим и работата с плувците Thinking

# 329
36 часа преди това. Гледат колко са големи фоликулите,казват ти кога да си ложиш Прегнила и 36 часа след това е пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт