Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 929
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, здравейте!  Радвам се да прочета добри новини! Успех на всички!!!  Hug
На 06.04 със спешно секцио се роди сина ми Александър Нико. Мама и малкия вече са много по-добре и чакаме с нетърпение да си ходим вкъщи!!
Прегръщам ви всички искам да вярвате какво вярвах и аз! Някой ден всички ще гушкате по едно малко съкровище!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 406
denise78  честита ти радост. Да расте силен и здрав, да Ви радва много и само хубави емоции за напред.

# 407
  • София
Страхотна новина, Денис. Да ви е жив и здрав, да расте щастлив.  bouquet

# 408
  • UK
Честита радост у дома Heart Eyes! Живи и здрави да сте! Hug  bouquet

# 409
Честита рожба,Денис   bouquet!Здраве и късмет му пожелавам!

# 410
Честито Денис   bouquet

# 411
Честитa рожбa,Денис  Hug

# 412
честита рожба Денис, да ви е жив и здрав малкия сладур и всичко най-хубаво Simple Smile

# 413
Честита първа рожба Денис newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

да расте здрав и палав и много да му се радвате   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 414
  • Живее на Луната
Денис, да ти е много здрав и палав малчугана  Hug

# 415
  • София
Денис, Честита рожба! Да расте жив и здрав! На теб бързо възстановяване  bouquet  bouquet

# 416
Денис, честито   bouquet  Жив и здрав да е малкият Александър, много да ви радва, а вие да го слушате Simple Smile Леко и бързо възстановяване на теб и много прегръдки Simple Smile

# 417
Denise, честито и от мен. Дано скоро и аз почуствам твоето щастие. На мен тези дни ми предстои стимулация и да се надяваме на  EFP Praynig Praynig Praynig

# 418
Хайде и аз да се разпиша при вас Simple Smile

Първа инвитро процедура (след 6 инсеминации) Само 5 фоликула за сега, дано все пак да имаме шанс Praynig

denise78, честито и от мен   bouquet

Zviara, много ме зарадва новината, че си успяла Heart Eyes , все още си спомням позитивизма ти от темите за инсе. Желая ти лека бременност, и от сърце се моля всичко да се нареди както трябва  Praynig Hug

Успех на всички който са  в процедура Praynig

# 419
Здравейте , момичета     bouquet
Извинявам се , че така нахълтвам бих искала да Ви попитам нещо ... Бях на преглед с екограф по време на м..... ц.... и докторката ми каза , че имам 7 фоликули ... Проблема е , че каза че са малко за мойта възраст .. Някой знае ли колко е нормално да има все пак горе долу една жена .? Не я разпитвах , че хич не ми харесва ,само ми казва някакви неща все лошо да си мисля ...
Благодаря Ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт