Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 735
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
При мен 13 фоликула с добри размери на последния ултразвук при стимулация. На пунция - 10 фоликула, 7 яйцеклетки. Вчера ми се обадиха, че са се оплодили 6, сега ми се е свило сърцето, чакам да се обадят да ми кажат как се развиват. Идея нямам кога ще е трансфера. Имам някакви тъпи мисли, в стил "ами ако"... Ами ако нещо стане и не се развият мъниците. Знам, влизам във филм, ама днес съм решила да лежа, че от пункцията ме болят яйчниците. Явно скуката не е добър съветник.
Другото, което ме притеснява - левкоцитите ми бяха леко завишени, но не им обърнаха внимание. Дали това влияе негативно?
Излях си душата... Hug

# 706
Родена в понеделник излез от този филм, изтегли си весели и забавни филми или каквито ти хареват. Не си помагаш като се стресираш , пази си силите за след трансфер, голямото чакане и тест за нервите. Ембриолозите са тези който дават препоръки кога да е трансфера според това как се развиват, сега като ти се обадат може да подпиташ за евентуални очакавания.  Hug Hug Hug

# 707
При мен 13 фоликула с добри размери на последния ултразвук при стимулация. На пунция - 10 фоликула, 7 яйцеклетки. Вчера ми се обадиха, че са се оплодили 6, сега ми се е свило сърцето, чакам да се обадят да ми кажат как се развиват. Идея нямам кога ще е трансфера. Имам някакви тъпи мисли, в стил "ами ако"... Ами ако нещо стане и не се развият мъниците. Знам, влизам във филм, ама днес съм решила да лежа, че от пункцията ме болят яйчниците. Явно скуката не е добър съветник.
Другото, което ме притеснява - левкоцитите ми бяха леко завишени, но не им обърнаха внимание. Дали това влияе негативно?
Излях си душата... Hug

В същия филм съм и аз..Още не са се обадили и направо вече  #Crazy

# 708
Успокоих се  ooooh!  Всичките се развиват засега    Laughing

# 709
И моите Simple Smile

# 710
Успех на всички чакащи за трансфер много ми се иска да видим много  EFP искрен но ви го пожелавам:)А от мен:днес е втори ден от цикъла ми и от днес започвам стимулацията с гонал ф,и от понеделник инжекции с Cetrotide и във вторник ултразвук.Но най- интересното което ми се случи днес е че бях на кръвен тест и чакахме със съпруга ми пред вратата на клиниката и едно птиче се изака точно между нас чувала съм че е на късмет дано да е така  Laughing

# 711
Успех на всички чакащи за трансфер много ми се иска да видим много  EFP искрен но ви го пожелавам:)А от мен:днес е втори ден от цикъла ми и от днес започвам стимулацията с гонал ф,и от понеделник инжекции с Cetrotide и във вторник ултразвук.Но най- интересното което ми се случи днес е че бях на кръвен тест и чакахме със съпруга ми пред вратата на клиниката и едно птиче се изака точно между нас чувала съм че е на късмет дано да е така  Laughing

Дано е на късмет наистина  Laughing
Благодаря за пожеланията   bouquet
Успех и на теб   Hug

# 712
Меги, на късмет е! Мерси за пожеланията! Да ти се връща!

# 713
Момичета аз започнах стимулацията "къс протокол " с Гонал Ф 300 на ден и си мислех дали това не е висока доза като за начало?Имам ужасно главоболие и се чудя дали не е от Гонал Ф.Чета и Форуми в Англия и тук тази доза не е ниска но е нещо нормално,но БГ форумите останах с впечатлението че тази доза е доста висока???Благодаря за пожеланията  Simple Smile

# 714
Момичета аз започнах стимулацията "къс протокол " с Гонал Ф 300 на ден и си мислех дали това не е висока доза като за начало?Имам ужасно главоболие и се чудя дали не е от Гонал Ф.Чета и Форуми в Англия и тук тази доза не е ниска но е нещо нормално,но БГ форумите останах с впечатлението че тази доза е доста висока???Благодаря за пожеланията  Simple Smile
От Гонала те боли главата,страничен ефект е...Не при всеки се случва,но..С каква стимулация се водиш..Моята стимулация беше лека и бях на Гонал 150 първите 3 дни..Ако си с по силна стимулация мисля,че е нормална дозата..
Дано направиш повече фоликула..Успех  Hug

# 715
  • Пловдив
Мен ме боля глава само първият ден,след това не.Отдадох главоболието на напрежението от стартирането на процедурата.Спокойно утре вероятно няма да те боли.Моята стимулация започна с Гонал 450,така че бъди спокойна и остави доки да мисли за тези неща.Желая ти успех! Hug

# 716
Благодаря Armira и taneto 29,значи дозата не е толкова висока Simple Smile

# 717
Искате ли да ви пусна темичка, да ви е на късмет. Забременях естествено след неуспешното ин витро, точно на Велик ден. Смятам го за чудо и ми се иска още много такива чудеса  Praynig  Praynig

# 718
Благодаря Звезден прах, че искаш да ни заразиш с твойто чудо. newsm17 newsm17 newsm17
Благодаря предварително  newsm20 newsm51

# 719
Дано да си ни на късмет с твоето чудо  Praynig
Благодаря Звезден^Прах    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт