Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 711
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви момичета за подкрепата,днес наистина ми стана гадно,макар че ми е беше 1 опит икси.Преди 3 месеца правихме и 1 инсеминация,която също беше неуспешна.Аз имам едно дете на 8 години,но искаме второ,обаче не се получава.Във моята клиника също се предлага акупунктура,но просто финансите са ограничени в момента.Незнам защо толкова бързо ще е следващия опит(макар че аз много се зарадвах).Тук изобщо незнам дали търсят причините за неуспеха,като се сетя как при нашия проблем мъжки фактор,не изписват изобщо лечение. ooooh!

# 736
Чъки, съжалявам мила. Дано успеха дойде скоро при теб, пожелавам ти го.

Мъжкият фактор не е непреодолим и не е нелечим. Според диагнозата, може да се търси причината. Лично ние, сме с 4 годишен стерилитет, мъжки фактор олигоастенотератозооспермиа, като най-лошото на спермограмата беше морфологията. С неизяснен произход беше мъжкият ни фактор. Имаме едно неуспешно Ин витро Декември. Лично мое мнение е, че си е чиста доза късмет, ако не се лекува морфологията, да се опитва отново процедура. Чрез икси не могат да преодолеят моргофологията и фрагментациите. Единственият метод към момента, който  до някъде го преодолява е ИМСИ, но най добрият е естественият подбор на майката природа плюс малко лечение.

Аз заложих на вторият, защото първият е много натоварващ за жената. Верно е , че имах доста химически бременности, в резултат на мъжкият фактор, но с малко витамини, добавки и промяна на начина на живот, вкарахме що годе нещата в ред и резултата ми е в подписа.  Не те агитирам, но може да помислите, за някакъв вид "лечение" преди следващият опит. Иначе резултатите пак ще са, според късмета, дали ще се олучи кофти сперматозоид или добър сперматозоид, то е като при секса......

# 737
Днес ще ми е трансфера-5ти ден имам си 3 хубави ембриончета и 3 не толкова  Laughing Стискайте палци,че аз умирам от страх..Досега всичко с упойка и незнам как ще издържа..Уж не било болезнено ама   #Crazy

# 738
Доколкото съм чела, трансферът е най-приятната част от цялата процедура по ин-витрото. Не било по-стряскащо или болезнено, отколкото обикновен преглед. Споко, нищо страшно не те чака  Hug

# 739
taneto29 това е най-приятната част  Peace
 Пиеш си водичка, сестра ти слага но шпа малко преди трансфера, дават ти снимки - първата фотосесия на бебетата и после си лежиш 15-20мин под звуците на релаксираща музика. Самата манипулация не се усеща, няма от какво да се страхуваш   bouquet

Peace Hug Hug Hug

# 740

ХАЙДЕ МОМИЧЕТА В НОВАТА ТЕМА. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С КЪСМЕТ И ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724688.new#new

# 741
Здравейте,

Искам да питан какво означажа стойност на кръвния тест 126.45   mIU/ml на 10 ден след трансфер . И имам  леко зацапване .

Благодаря на всички .

# 742
  • София
Здравейте,

Искам да питан какво означажа стойност на кръвния тест 126.45   mIU/ml на 10 ден след трансфер . И имам  леко зацапване .

Благодаря на всички .

честито, бременна си. Обади се на лекаря си да ти даде инструкции.

# 743
А зацапването какво означава?

# 744
  • София
А зацапването какво означава?
че трябва да лежиш и да спреш временно ако пиеш аспирин протект или биеш фраксипарин.

# 745
пия нош ша и си слагам утогестан . Трябва ли да спра нещо?

# 746
  • София
пия нош ша и си слагам утогестан . Трябва ли да спра нещо?
не, вероятно трябва да увеличиш прогестерона. Обади се на лекаря си.

# 747
# 748
На кой де се прави кръвния тест  и трябва ли да се повтори на 14 ден. А си го направих на 10 ден.

# 749
  • София
На кой де се прави кръвния тест  и трябва ли да се повтори на 14 ден. А си го направих на 10 ден.
не е задължително да се повтаря, направо си запиши час за преглед, за когато ти каже лекарят ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт