Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 742
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми удариха една система на пункцията.....заспах и ме събудиха чак като трябваше да се качеам на магарето( незнам колко време съм спала  Laughing) почти цялата пункция бях или неадекватно ухилена или в полудрямка   Laughing Laughing

Докторката вика, ейй колко е важно когато пациентката е спокойна.......ма какво спокойна, аз бях друсана  hahaha hahaha

# 61
  • София
Звезден прах, направо се учудвам какви са тези практики в твоята клиника. Не разбирам какъв е смисъла да те "друсат" и да те събуждат преди пункцията, когато нормално би трябвало да ти слагат упойката. Иначе пункцията без упойка как я понесе, боля ли те?

# 62
 #Crazy Табакова вече почна много да ме кефи. Доста странни методи. Ама най важно е крайният резултат Peace

# 63
 Joy denise78 това ми звучи като на комедиен филм  Joy. Гледаме го на филм и се смеем, а то имало потърпевши  Laughing #Crazy Виж ти к'ви неща стават в наште болници. Laughing.
Прахче и при мен не се дава нещо предварително. Само упойката, която е Пропофол и от нея няма никакви кошмари и странни неща  #Crazy. Просто изпадаш в един много спокоен сън.

# 64
denise дадох отчет още сутринта с 2 чертички Simple Smile в играта сме ... казаха да продължавам с естрофем, утрогестан и фолиева, да отложа пътуванията и танците за догодина и ако нямам оплаквания да отида на преглед на 2 януари. слушам и изпълнявам!
сега събирам сили да изляза и да се поразкрася за коледното парти с варненските колеги, софийското го жертвах за каузата Heart Eyes

# 65
Ами дадоха ми някаква уж леки успокоителни/венозно ми ги вляха през абоката-идея си нямам какви бяха, биха ми още един прегнил и екипа започна да се готви за ин витрото, а аз заспах, наистина идея си нямам колко съм спала, не се сетих да погледна часовника, после ме събудиха и сложиха на магарето, в една и съща стая бях/ плюс местна упойка ми удариха вече като ме качиха на магарето, факт е че пункцията мина изключително леко, без почти никакъв стрес и болка, говорихме си, повечето време аз се хилех като малинка , но и тя/Табакова/ беше много внимателна, както и целият екип , от пункцията ми съм доволна, единственото , което не одобрявам, че направиха трансфера без ехографски контрол, всички други грижи, бяха на ниво, не усетих, че бях в стимулация, както и екипа беше изключително отзивчив и внимателен- доволна!

# 66
Да споделя и аз....за пункцията ми сложиха упойка ,а за трансфера ми поставиха инжекция с бусколизин(която странно ми замъгли погледа).Това е в Селена-Пловдив

# 67
валентин честито и безпроблемно до край  Hug

# 68
valentina ми аз нещо съм го пропуснала това с двете чертички....Но, едно тихичко честито от мен и ако се чувстваш добре излез да се поразкрасиш!  Grinning
Аз бях с местна упойка на моята пункция ама всичко си усетих. Отделно,че продължи много по-дълго от обикновенното,защото левият ми яйчник се оказа зад матката. Та ме вдигнаха от магарето, играх им кючек да ми се поразместят вътрешностите и пак легнах.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да ама не, явно ме няма никаква в кючека.  Crossing Arms Дойде и друг доктор и започна едно натискане по корема, местиха ми карантиите като че нагласяха пъзел и пак не успяха да го изместят тоя яйчник. Е, то вече и упойката ме беше поотпуснала....Накрая решиха,че няма време да ме местят в операционна и да ме приспиват ,както правятв такива случаи и ми казаха :"Ще минем с иглата през матката, ще издържиш ли?"  Shocked И аз какватто съм все да се правя на силна казах,че ще издържа........Оффффф голяма веселба беше...... Но  Naughty резултата от целият този ад е налице и го забравих.

# 69
  • София
Denise78, аз доколкото помня цялата процедура при теб беше странна, нали ти пренасяше Я. от една клиника в друга в епруветките и т.н.
Аз като четях ми звучеше абсурдно, ама важното е, че има резултат.
В коя държава беше това?

# 70
Холандия. Да, яйцеклетките ги залепиха в едни епруветки за корема на таткото)беше като камикадзе) и веднага след прекрасната пункция отидохме в друга болница,където имат уж най-добрата лаборатория. Там ми направиха после и транфера. Ами и на мен ми се струваше странно ама реших да им играя по свирката, първо щото друг избор нямах и после си мислех, ако холандците не знаят кво правят не знам кой друг......

# 71
  • София
Холандия. Да, яйцеклетките ги залепиха в едни епруветки за корема на таткото)беше като камикадзе)
hahaha hahaha hahaha правилно съм запомнила значи цветните обяснения.
Въпроса е, че бременността е на лице, камикадзе или не Joy

# 72
Дам, горкия толкова се беше притеснил да не им направи нещо, целия беше червен.. Даже колана не си сложи в колата.  Mr. Green И като отидохме там и му връчиха и две пластмасови чашки и му показаха лилавата врата и съвсем червен стана...... Mr. Green Лелетогава не съм очаквала,че сега ще ми е смешно, по-скоро ми се ревеше.......Ох,тези дечица някой ден дали ще проумеят какво сме дали, за да ги има.....

# 73
  • Живее на Луната
valentin@ честито  Hug

denise78, твоята история е много шантава, със сигурност ще има какво да разказваш на децата. Ама тия холандци толкоз ли не са измислили някакъв по-нормален начин за транспортиране на яйцеклетки, че са ви мъчили така  newsm78

# 74
Така правели двете болници от много години......Добре,че са много наблизо и това не е голям проблем. А и като се замисля щом трябва да се носят по-добре ние веднага да ги занесем,иначе ако ги карат с кола от болницата няма да търчат за всеки и времето ще си минава. Абе не е нищо страшно просто е странно да си носиш поколението залепено на корема.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт