Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 861
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
MiqS, мила много ми се струва объркан поста ти. По принцип щом си ходила по време на МЦ на преглед се очаква яйчниците да са спокойни. Няма образувани фоликули в този период. Ако се виждат такива, то в повечето случаи означава, че са задържани от предния цикъл. След прием на стимулиращи препарати фоликули се образуват и виждат след 5-6-ти ден някъде (поне по мои лични наблюдения). Какво имаш предвид със "7 са малко за моята възраст"? Ако не приемаш фоликустимулиращи лекарства е нормално да образуваш на цикъл по един фоликул. Момичетата да ме поправят, ако нещо бъркам, но пак казвам, че написаното си е от моя опит  Hug
Успех, дано съм била полезна  Hug

# 421
Понеже не съм в бг , в чужбина ще я правим икксито и нищо не разбрах ... Правиха ми екограф по време на цикъла ... пишеше че имам 7 фоликула 3 от едната и 4 от другата страна ...затова реших да питам тук някой дали е наясно ... сега си правим всички изледвания ... скоро ще ми излезнат резултатите и за хормоните ... Лекарката ми каза , че са малко 7 фоликула за мойта възраст ... на 34 съм
Мерси за отговора Simple Smile

# 422
това са антралните фоликули които мерят на 3 ден от цикъла.  незнам колко е нормално да са на брой. а и от възрастта зависи. при мен миналата година чух че са 8 бр. антралните и на стимулацията направих 10 яйцеклетки

# 423
kriki благодаря , ти ... ето това е -да на третия ден от цикъла ми беше изследването ... значи горе долу съм ок ... хич не ме кефи мойта лекарка , но нямам избор ... Май е добър специалист ама много мрази да я разптват ... хич не е комуникативна .. а аз с тия термини нищо не разбирам по някой път ... ех ,вече съм по -спокойна значи си има шанс да стане ...

Благодаря още веднъж за отговора  Peace Simple Smile

# 424
Добро утро на всички. Нека пием по едно горещо кафе за събуждане. Бих искала да сложа и снимка, но за пореден път не ми се получава. Мога да прикача връзка, но не и снимка. Малко помощ не бих отказала. Иначе при мен лелката дойде и от утре започвам стимулацията с Гонал Ф.

# 425
Честито Денис! Да е жив и здрав и много да Ви радва.

# 426
Момичета, здравейте!  Радвам се да прочета добри новини! Успех на всички!!!  Hug
На 06.04 със спешно секцио се роди сина ми Александър Нико. Мама и малкия вече са много по-добре и чакаме с нетърпение да си ходим вкъщи!!
Прегръщам ви всички искам да вярвате какво вярвах и аз! Някой ден всички ще гушкате по едно малко съкровище!  Hug Hug Hug Hug Hug
Честита ти рожба Денис. Нека малкият юнак внесе много радост в живота ви , а ти се наслаждавай максимално на така дълго чаканото майчинство Hug  bouquet

Incredible   много късмет и нека скоро видя лентичка в подписа ти Heart Eyes

# 427
Понеже не съм в бг , в чужбина ще я правим икксито и нищо не разбрах ... Правиха ми екограф по време на цикъла ... пишеше че имам 7 фоликула 3 от едната и 4 от другата страна ...затова реших да питам тук някой дали е наясно ... сега си правим всички изледвания ... скоро ще ми излезнат резултатите и за хормоните ... Лекарката ми каза , че са малко 7 фоликула за мойта възраст ... на 34 съм
Мерси за отговора Simple Smile
http://www.vienna-ivf.com/main-menu-bg/reasons-bg/common-causes- … rian-reserves-bg/  не се притеснявай,важното е 1-на,но качесвена яйциклетка.Късмет.

# 428
Благодаря Ви момичета  за отговорите bouquet

Честито на успелите вече  Peace браво за хубавите новини   bouquet

# 429
След около 20 дни ще ми е първия опит, започвам на 2-ри ден от цикъла. Вълнувам се.
Още с нищо не съм наясно, дотогава ще пия едни хранителни добавки, изписани ми от лекарката. При Персенска съм, клиника Надежда.

# 430
  • UK
След около 20 дни ще ми е първия опит, започвам на 2-ри ден от цикъла. Вълнувам се.
Още с нищо не съм наясно, дотогава ще пия едни хранителни добавки, изписани ми от лекарката. При Персенска съм, клиника Надежда.
Успех в новата клиника! Стискам палци  Hug Praynig

# 431
Добро утро на всички. Нека пием по едно горещо кафе за събуждане. Бих искала да сложа и снимка, но за пореден път не ми се получава. Мога да прикача връзка, но не и снимка. Малко помощ не бих отказала. Иначе при мен лелката дойде и от утре започвам стимулацията с Гонал Ф.

Incredible, и аз от неделя започвам стимулация с Гонал Ф - по 150 ед. на ден. Във вторник ми беше последния прием на марвелон, но още не ми е дошъл цикъла... Като чета коментара ти разбирам, че преди да ми дойде не мога да го започна ли?

# 432
Благодаря, Кокона 20!  Hug Да се връща на всички!
Имам въпрос. Доколкото прочетох в нета, от 2-ри ден се почва къс протокол. Как протича той, предвид това, че не съм от София и пътя е дългичък? Според моя позната, трябва да съм през ден в София, а имам и ангажименти. Има ли други, които са били при Персенска и как протича стимулацията от 2-ри ден. Може би при всеки е различно, но искам да се ориентирам.
Толкова изведнъж ми дойде, мислех, че ще минат месеци, докато почнем...

# 433
  • Sofia
Инкредибъл, стискам палци  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 434
Здравейте,
Отдавна не съм се разписвала във форума - след поредния неуспешен опит.
След месец ми предстои нов и от сега съм в страх. Този път мислим за промяна - да е на естествен цикъл. При мен проблемите са доста, а за капак съм и с почти изчерпан яйчников резерв. По погледа и тона не лекарката - направо съм си за отписване, но все още не мога да го приема това.

Общи условия

Активация на акаунт