Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 855
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
LYNNA, 18 фоликула са си доста добра стимулация
желая ти успех

# 451
Да се разпиша и аз Simple Smile Днес ми е 5-ти ден от стимулацията с Гонал-Ф, по 150 ед./ дневно. Току-що се върнах от преглед и имам 18 фоликула Simple Smile. Д-ра каза, че добре реагирам на стимулацията. Утре съм отново при него, да видим как ще действаме. Това е от мен за сега - дано всичко това води към желания резултат  Praynig

успех и от мен бройката е завидна дано има много и то хубави яйцеклетки Simple Smile

# 452
LYNNA, 18 фоликула са си доста добра стимулация
желая ти успех
Важното е от тези 18 фоликула да излезнат 18 хубави яйцеклетки .
Успех  bouquet

# 453
  • Русе
Момичета едно питане към тези, които да били по дълъг протокол. Сложиха ми блокажа на 09.04, на 17 чаках цикъл - но днес няма. Започвам стимулация на 23 или 24.04, но ако до тогава няма цикъл как ще започнем? Случвало ли се е и при вас такова закъснение след поставяне на Декапептил?

# 454
Момичета едно питане към тези, които да били по дълъг протокол. Сложиха ми блокажа на 09.04, на 17 чаках цикъл - но днес няма. Започвам стимулация на 23 или 24.04, но ако до тогава няма цикъл как ще започнем? Случвало ли се е и при вас такова закъснение след поставяне на Декапептил?

ileto,според мен трябва да ти дойде около 21.04
не се притеснявай всичко ще бъде наред

# 455
при мен след блокажа ми закъсня с около 4/5дни и чакахме цикъл за да започнем

# 456
Звравейте,момичета имам питане към вас ако някой може да ми помогне.днес ми е 20 ден след трансфер правих си кръвен тест резултата ми е 32.94. според вас има ли бременност?

newsm45 при мен всичко свърши днес чхг ми падна на 9.08mIU/mL
в 13:30 трябва да ходя при доктора и не знам дали има смисъл да ходя след като всичко е ясно

# 457
Здравейте, аз съм на 11 ден след трансфер ИКСИ и имам някакво зацапване. Пуснах си кръвен днес - 195 mu/ml. На 9 ден пак пусках кръвен, беше 77,75. Доста се притеснявам с тази кръв, да не би защото сега трябва да ми идва цикъла? Обаждах се в клиниката, казаха да си продължавам утрохестана, но вместо 2*3 вагинално ми предписаха 3*2 перорално. И също на 15 ден да ида в клиниката пак да пусна кръвен. Какво мислите? Има ли шанс за бременност:)

# 458
бременна си, няма база за притеснение. Нормално е кървенето.
Честито и лека бременност Flutter Flutter

# 459
бременна си, няма база за притеснение. Нормално е кървенето.
Честито и лека бременност Flutter Flutter
  мерси,дано всичко е нормално:)

# 460
azlateva, ЧХГ -то ти е идеално Simple Smile, съвсем си си бременна. За зацапванията не се тревожи, често се случва, особено около дните, когато трябва да ти идва. Аз също имам зацапвания от време на време. Важното, което док ми каза да следя е да не е алена кръв, иначе си знаеш, почивай повече, без натоварвания, вдигане на тежко и спорт, и никакви горещи душове или вани  Simple Smile
Честито!!!
Момичета, следя ви всички, желая ви мноооого успех и да се отчитате само с положителни  EFP

# 461
azlateva, ЧХГ -то ти е идеално Simple Smile, съвсем си си бременна. За зацапванията не се тревожи, често се случва, особено около дните, когато трябва да ти идва. Аз също имам зацапвания от време на време. Важното, което док ми каза да следя е да не е алена кръв, иначе си знаеш, почивай повече, без натоварвания, вдигане на тежко и спорт, и никакви горещи душове или вани  Simple Smile
Честито!!!
Момичета, следя ви всички, желая ви мноооого успех и да се отчитате само с положителни  EFP

ами кръвта си е като че ли алена, но е за сега само по тоал. хартия, върху превръзката някакви следи само. А за душовете, с хладка вода ли се къпеш:)

# 462
azlateva, спокойно, да не се притесниш сега Simple Smile, да знаеш при всеки си е индивидуално и във всички случаи си трябва да си те погледне док за твое спокойствие. За къпането, не хладка, просто да не е вряла, тип парна баня. Аз обичам с по - топла вода да се къпя, ама сега избягвм. Ако имаш още въпроси, ще се радвам да съм полезна. Пиши на лични, да не разводняваме тук темичката Simple Smile

# 463
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug

Днес бях пак на доктор, явно от тук до пункцията ще ходя всеки ден. Включиха ми и цетротид - биха ми го заедно с Гонала. Да ви кажа, подула съм се, болят ме гърдите, а сега, когато преди малко се върнах от доктора, започна да ми се вие малко свят (кофтито е, че съм на работа). На някоя от вас случвало ли се е?

# 464
здр линна, аз съм на цетротид и гонал и нямам твоите проблеми, дори се чувствам много добре, може би защо нямам много фоликули 4х12-13мм и 2х10, днес ми е 8 ми ден!
Много съм притеснена по друг повод, уж си обещах, че този път няма да се ровя и интересувам какво става и няма да чета в нета ама не ме успях! #Cussing out
По къс протокол с гонал и цетротид 8 ден стимулация. Днес си взех всички изследвания на хормоните до момента и видях, че прогестерона е висок. Т.е днес 8 ден на стимулация е 6.44nmol/L, което е равно на 2.02ng/mL. Много ми стана криво, защото навсякъде съм чела че трябва да е 1.5 до 2 най-много в деня на прегнила, а моят е вече 2, а поне още един ден стимулация ще имам преди прегнила. Как мислите има ли смисъл изобщо да се връщат ембриони с такъв прогетсерон. Някой има ли успешен опит със стойности като моите. Моля за отговор

Общи условия

Активация на акаунт