Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 850
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
........ прогестерона е висок. Т.е днес 8 ден на стимулация е 6.44nmol/L, което е равно на 2.02ng/mL.

На мен при подобна стойност ми отложиха трансфера. Правихме го на следващия месец.

# 466
pi_pi и замрзъения после беше ли успешен?Би ли споделила, колко Я извадихте точно, колко замръзихте на какъв стадии и точно колко беше прогестерона ти,че отложехте трансфера HugМоята доки нищо не казва засега, че не и харесва прогестерона, но утре ще я питам. В крайна сметка тя я докторката и ако има нещо претеснително те трябва да ни казват, а не ние сами всичко да изчитаме, че да се информираме за рискове и последствия!

# 467
Не е при мен изследването, но по-късно мога да дам точна стойност.
За съжаление опита не беше успешен, но сега се подготвям за друг.
7 фоликула - 5 яйцеклетки - 3 замразени на 3-ти ден - положителен тест с удвояващо се ЧКХ в рамките на 1 седм. след това спря развитие.

Да, за съжаление информацията си я набавяме от форуми и различни сайтове.  Shocked

Сега погледнах изследването: резултат 2,29 ng/mL при норма 0,3 - 1,5

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 18:53 от pi_pi

# 468
Благодаря за отговора, какво ли ще каже моята докторка утре Sad

# 469
.... какво ли ще каже моята докторка утре Sad

Какво каза док? Ще има ли трансфер?

# 470
Здравейте! Има ли някой представа, къде се поставя инжекцията овитреле? Забравих да попитам в клиниката и ще съм много щастлива ако някой, който знае ми каже. Успех на всички момичета, които са в процедури! Hug Wink

# 471
  • София
Здравейте! Има ли някой представа, къде се поставя инжекцията овитреле? Забравих да попитам в клиниката и ще съм много щастлива ако някой, който знае ми каже. Успех на всички момичета, които са в процедури! Hug Wink
подкожно в корема.

# 472
Бамбарадамбара много ти благодаря и приятна вечер!

# 473
Здравейте, искам да попитам как броите дните на цикъла - за изследване примерно 3-ти ден? Благодаря!  bouquet

# 474
Здравейте, искам да попитам как броите дните на цикъла - за изследване примерно 3-ти ден? Благодаря!  bouquet
Сaa,aко ти дойде цикълa преди 14 чaсa се считa зa първи ден,aко е след 14 броиш от следвaщия ден
Късмет Peace

# 475
Записвам се при вас да ви следя Simple Smile.След около месец и аз почвам отново

# 476
Записвам се при вас да ви следя Simple Smile.След около месец и аз почвам отново
Хaйде loca,бързо дa мине товa време нa очaквaне дa стaртирaш отново и дaно е зa последно.  Praynig Peace Hug Hug Hug

# 477
Момичета утре ми е пункцията стискайте палци. За прогестерона няма много инфо, подкрепена с доказани теории. Моята лекарка казва, че е наблюдавала много бременности и не е забелязала разлика при имплантирането, ако прогестерона е над 1 или 2 преди пункцита в сравнение с това да е под. Посъветва ме да се успокоя, моят прогестерон ден преди овитрела беше 2.3ngml.

# 478
Lynna, и аз бях с подобни странични ефекти, въпреки минималните дози - чувствах се подута, гърдите ми бяха по-чувствителни и напрегнати отколкото в момента (бременна 6м.) и най-неприятното беше, че станах много раздразнителна и избухвах направо от нищо. Мъжа ми един ден минаваше покрай офиса и колегата ми му извика - "Ела, кротка е"  Embarassed
Споделих в клиниката, посмяха се и казаха - "С риск да убиеш някого, продължавай с инжекциите." Лудостта отмина след около седмица:)))

Относно дългия протокол и цикъла - за мой ужас прокървих на 2-рия ден от стимулацията, оказа се че е мц, а трябваше да е много по-късно, но лекарите казаха, че няма нищо страшно и важното е да си следвам терапията по протокол.
 newsm10 на всички и успех!

# 479
Хaйде loca,бързо дa мине товa време нa очaквaне дa стaртирaш отново и дaно е зa последно.  Praynig Peace Hug Hug Hug

мерси Hug

Ох, по въпроса с подуването, този път трябва да намеря нещо действащо. Тва плодове и зеленчуци, много вода, разходки не помогнаха. Всеки път се чувствам аха...аха ще излетя

Общи условия

Активация на акаунт