Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 845
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета да се включа и аз пак в тази тема. Днес ми беше първия декапептил и се надявам този опит да е успешех. Днес питах сестрата каза , че е нормално цикъла да дойде до няколко дни след декапептила така , че не се притеснявайте. Успех на всички борещи се Hug

# 481
Момичета утре ми е пункцията стискайте палци. За прогестерона няма много инфо, подкрепена с доказани теории. Моята лекарка казва, че е наблюдавала много бременности и не е забелязала разлика при имплантирането, ако прогестерона е над 1 или 2 преди пункцита в сравнение с това да е под. Посъветва ме да се успокоя, моят прогестерон ден преди овитрела беше 2.3ngml.

Успех  Peace стискам палци всичко да мине добре  Simple Smile

# 482
 newsm45 newsm45 newsm45 Аз приключих с втория си стимулиран опит. Силна стимулация, на пункцията едва три яйцеклетки. Две се оплодиха ИКСИ, третата недоузряла. Днес ми казаха, че ембрионите са единия с неправилно развитие, другия с над 50% фрагментация, спират да се развиват... Трансфер няма да има.  smile3518Аз приключвам с борбата, майка неможах да стана и това ще ми тежи до гроб.  HugУспех момичета Hug

# 483
Гери,не се отказвай,не губи кураж!
Поплачи си,събери сили и опитай пак!Ще станеш майка  Praynig!

# 484
newsm45 newsm45 newsm45 Аз приключих с втория си стимулиран опит. Силна стимулация, на пункцията едва три яйцеклетки. Две се оплодиха ИКСИ, третата недоузряла. Днес ми казаха, че ембрионите са единия с неправилно развитие, другия с над 50% фрагментация, спират да се развиват... Трансфер няма да има.  smile3518Аз приключвам с борбата, майка неможах да стана и това ще ми тежи до гроб.  HugУспех момичета Hug
Хей момиче недей така. Чак мен разплака. Тук всички знаем колко е трудно и тежко след поредния неуспех, но ти не бива да се предаваш. Както е казала и Светлето - поплачи си и скоро пак с ново сили. spoko. Всички рано или късно ще станем майчета - трябва да вярваме. И аз не веднъж съм се сривала, но момичетата тук се подкрепяме и си даваме сили и куража да продължим Hug

# 485
geridgeri, ние тук всички сме майки в сърцата си, най-силните майки  Hug

Не се отказвай от мечтата си, един ден ще прегърнеш детето си !!!

# 486
  • София
geridgeri, момиче, не се отказвай. Най-тъмно е преди съмване! Често си го повтарям, когато отчаянието тръгне да ме обхваща.Зад всяко име  тук, има по една история, по една драма, но всички успяват да се съберат и да продължат напред.Има смисъл да споделиш, има смисъл да си поплачеш, има смисъл да крещиш и да чупиш, има смисъл да се успокоиш, има смисъл да продължиш с нови сили.Кураж и не се давай на болката и неуспеха Hug

# 487
  • Варна
geridgeri, не се отказвай! Това е тежка борба и повечето от нас преминават през нея и я побеждават, така, че винаги има светлина в тунела. Анализирай ситуацията и помисли примерно за смяна на клиниката. Може би това не е правилната стимулация за твоя организъм  Sad
Ако не е неудобно, би ли споделила повече за твоя случай?
Ние сме с теб и живота така ни е утрдил да се борим, ако искаме да станем майки  hug

# 488
Гери , недей мила така.   bouquet  bouquet Напълно разбирам болката ти, ето вече почти 6 месеца след неуспешният ми опит, макар и прекрасните ми яйцеклетки, се чувствам понякога виновна, понякога обнадеждена, ядосана, друг път все едно нищо не се е случило и тепърва започвам с опитите. Чувствата са различни с различен интензитет и нюанси. Но в трудни моменти винаги помагат истории , които съм чувала от жени, които имат своите рожби след години борба и то без помощта на лекари/най-вече по-възрастни, защото тогава не е имала такива възможности медицината. А  сега......медицината е с невероятни възможности, а ти имаш време пред себе си , нали?

Ако не знаеш истории мога да ти разкажа няколко. Една от които е на баба ми, след 9 години невъзможност да зачене/имала е няколко миседа по това време/ има -баща ми  Wink. Моята счетоводителка в с 13 години борба за дечица, след това има 3 прекрасни дъщери, сега едната е 12 клас и ще има следващият месец бал. Винаги когато провеся нос , тя ми е упора.

Има и една прекрасна история, че дечицата ни съществуват там някъде като енергия и ни избират кога и при кои родители да дойдат.......

Поуката от всичко това е , че дечица със сигурност ще имаме. Някои по-рано и по-лесно, други с повече усилия или ще им отнеме време. Важното е да не се отказваме и да се вярва с това и да се съхрани топлината и лбовта с партньора, за да може когато детенцето дойде , атмосферата около него да е изпълнена с топли и чувства на обич, а не със страх и отчаяние.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 20:52 от Звезден^Прах

# 489
 newsm03 Много Ви благодаря момичета, много сте мили. Радвам се, че го има този форум, благодарение на Вас сега се чувствам малко по-добре. Дено от тук нататък пролетта да донесе много положителни тестчета. Успех момичета и сбъднати мечти... stork-girl

# 490
Ох, Гери....... не се отчайвай мила! Разбирам те как се чувстваш. поплачи си... Но не се отказвай!!!  Hug Hug Hug

# 491
# 492
Здравейте, момичета вчера ми беше трансфера и искам да попитам някой преминал през всичко това, като например:
1. След пункцията , а и сега корема ми е страшно подут, имам чувството че съм балон, за колко дни отшумява това и въобще това нормално ли е ?
2. Знам, че теста е след 10 дни, но до тогава трябва ли да усещам нещо по - особено като сигнал, че всичко е ок или не? Ами ако не усещам нищо - това добре ли е?
Май съм нетърпелива.
Благодаря Ви.

# 493
chema, нормално е, казват че след 5 - 6 ден спадал. Аз така и неуспях обаче да се оправя с него. Препоръчват разходки, зеленчуци/ особено зелените/ , повече течности.

По въпроса със симптомите - много е рано да усещаш нещо, а от хормоните могат само да те объркат.

# 494
  • София
не е нормално да е като балон корема, добре е да се чуеш с лекаря ти да вземете мерки.

Общи условия

Активация на акаунт