Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 815
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
При трансфера няма болка, ама ти се пикае та две не виждаш това е гадното...

Е как,ами ако напишкам доктора Crazy

# 556
Затова аз просто не се наливам с вода като невидяла , а просто зная през какъв интервал долу горе ходя и преценям колко трябва да изпия Simple Smile И при двата трансфера не ми се е пишкало зверски , а доволно Simple Smile

# 557
  • София
При трансфера няма болка, ама ти се пикае та две не виждаш това е гадното...

Е как,ами ако напишкам доктора Crazy
свикнали са  tooth

# 558
И "екстра" за дупето имаше в Щерев  Flutter (свещичка) за отпускане на мускулатурата.

# 559
  • Варна
И "екстра" за дупето имаше в Щерев  Flutter (свещичка) за отпускане на мускулатурата.

ShockedЕее,Звезде,ти ме уби Crazy

# 560

ShockedЕее,Звезде,ти ме уби Crazy
запушване отвсякъде  Joy Joy Joy

# 561
А на мен не ми дадоха свещичка за отпускане....а за подрискване...Е казвам ви -няма такава гадост  ooooh! ooooh! и болка също  ooooh! ooooh!

# 562
  • Варна
Като ми дойде реда,гладна и жадна,няма друг начин Crossing Arms

# 563
То това е задължително....ама освен това има и екстра  Laughing Laughing .....бе ужас ви казвам, това ми беше най гадното от цялата процедура, иначе при мен мина доста бързо и леко/ не беше успешна/ но процедурата и манипулациите бяха леки

# 564
Звезден^Прах честито Simple Smile много хубава лентичка имаш. Simple Smile  Hug Hug Hug

# 565
Rapito, никакво губене на надежда! ... е, има и моменти на слабост, но желания резултат си струва усилията Simple Smile
И на мен "ми обърнаха хастара" от всевъзможни изследвания - всичко ОК, при мъжа ми също. Медицинска причина нямаше и ме посъветваха да намаля темпото.
За гадната статистика: едно нормално забременяване - плода не се разви - аборт; опит за инсеминация - образуваха се твърде много фоликули и заплашваше много плодна бременност - прекратиха опита; успешна инвитро процедура - плода не се разви достатъчно - аборт.
Е, надявам се да вляза и в хубавата статистика - бременна съм в 7 м. след 2-ри опит инвитро и се надявам през август да бъда майка на живо и здраво бебе  Praynig

За трансфера ме извикаха от работа и дори нямах време да мина през нас. Не са ми давали никакви медикаменти и не съм почувствала никаква болка или дискомфорт по време на процедурата. Единственото неудобство беше докато мина през коридора от кабинета до стаята в която трябваше да полежа,  Joy бях карикатура с разпасан костюм и разкопчани ботуши, но едва ли съм впечатлила някой от чакащите.

Успех на всички!  bouquet

# 566
На мен преди трансфера никакви медикаменти не са ми давали. След него ДИРЕКТНО си станах и си тръгнах. Никакво лежане, в колата и хайде у нас.
Звезден прах честито!!!  bouquet

# 567
В Надежда поставят но шпа мускулно, но няма никаква болка. Това е най-приятната манипулация, като изключим пишкането  Grinning

# 568
  • София
Мен лично инжекцията но-шпа ме боля много повече отколкото трансфера, т.е. него не го усетих изобщо.

# 569
Здравейте и от мен, надявам се да ме приемете в приятната ви компания.
Накратко за нас - аз имам дъщеричка от предишен брак, но след доста неуспешни опити със сегашният ми мъж и множество изследвания, му поставиха диагноза олигоастенотератозооспермия. И се оказахме със сериозен мъжки фактор, за преодоляването на който единствения начин е ИКСИ или по-скоро ИМСИ. Подадохме документите във фонда, ноо този месец ще опитаме първото си ИКСИ на естествен цикъл с лека стимулация.
От вчера започнах прием на клостилбегит. Всичко ми е за първи път, страх ме е и не знам, какво да очаквам, нооо действаме, ще се борим за сбъдването на мечтата си. В понеделник съм на преглед, за да проследи доктора, как реагирам на стимулацията и се моля да образувам поне 2-3 фоликула, които да могат да извадят, чеее само с 1 не ми се рискува. Докторите ни казват, че поради лошата оплодителна способност на сперматозоидите, няма гаранция, че ще се развие ембрион, че ще последва трансфер, а от там и че ще се задържи, нооо аз съм оптимист и вярвам, че рано или късно ще стане. Ще чета и питам и ще предварително ви благодаря за търпението, че аз съм пълна с милион въпроси иии само ходя и разпитвам, какво що и как. Много ме е страх, но няма как, обичаме се и ще се боримо докато сбъднем мечтата си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт