Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Привет и от мен. Аз съм в клиника Малинов. След пункцията ми дадоха един лист, в който има написано първо какво мога да правя и какво не трябва да правим (секс, топли душове и вани, вдигане на тежко), после като втора точка пише възможни реакции (лек коремен дискомфорт, леко гадене и т.н - не ги помня всичките), после пише ако вдигна температура спешните телефони на които да се обадя.
На гърба имам таблица, в която да вписвам измерена температура сутрин и вечер за 3те дни до трансфера. Пише датата на трансфера и пише, какво трябва да направя преди трансфера, че трябва да е на пълен мехур, да изчисля 2 часа преди самия трансфер и да пия вода, пише - имайте полов контакт деня преди трансфера  newsm78 newsm78 newsm78 иии още нещо. На гърба също пише медикаменти, които трябва да приемам - вагиналните хормонални таблетки и но-шпа на деня преди трансфера 3х2 таблетки, също пише преди самият трансфер да не си поставям хормонална таблетка. Това е в общи линии, акушерката от клиниката ми обясни всичко и ми даде този лист, да не пропусна нещо. Но това със секса ме озадачи, дали има някакво предназначение и си мисля, че има някаква цел, понеже не е чак такава умирачка да се въздържаме от секс след трансфера, та чак да наваксаме предния ден  newsm78 newsm78 newsm78.
Ще се радвам ако някоя от вас е минала през нещо такова, да сподели  Hug Hug Hug

# 631
Добър вечер на всички.Моята пункция беше тази сутрин.Всичко мина добре,извадили са 3 фоликула,струват ми се много малко.Утре чакам да ми звъннат от клиниката да ми кажат как се развиват и трансферът ми е в сряда на 5 ден.Сега имам малко болки и малко прокървяване,но предполагам,че е нормално.Изписаха ми лекарства-Прогинова и Кринон.Ще пия и Аспирин Протект,но след трансфера.

# 632
  • Варна
Късмет,Чъки,няма значени колко са,а да се хванат,пожелавам ти го Hug

# 633
Успех момичета Laughing Hug

# 634
  • Пловдив
Утре стартирам Hug Днес отидохме да ни изпеят една молитва в любимата ми църква Hug Нека всичко започне и завърши благополучно Hug

# 635
  • Варна
Утре стартирам Hug Днес отидохме да ни изпеят една молитва в любимата ми църква Hug Нека всичко започне и завърши благополучно Hug

Дай Боже,Армира Praynig Hug

# 636
Praynig късмет

# 637
Късмет и от мен Армира  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 638
  • Пловдив
Ето ме wavey
Започвам първият ден с Гонал 450,явно със сънувала ,че ще ми назначи него Mr. Green
Утре ще видя как ще си сложа сама писалката,предполагам е въпрос на време да претръпна.Боли ме глава и не минава-  от него ли е? Blush

# 639
Армира това е лекарството, което ми беше най-лесно да си слагам сама. Другите пак си ги слагах сама, но много ме беше страх и винаги бях под наблюдение какво правя Simple Smile

Успешна процедура, завърваща с положителен резултат

# 640
Армира,успех ти желая!

Аз също бях на Гонал и имах постоянно главоболие  Rolling Eyes.
Ще свикнеш  и сама ще си слагаш дозата,не боли,бързо става  Hug

# 641
Ето ме wavey
Започвам първият ден с Гонал 450,явно със сънувала ,че ще ми назначи него Mr. Green
Утре ще видя как ще си сложа сама писалката,предполагам е въпрос на време да претръпна.Боли ме глава и не минава-  от него ли е? Blush

От него е мила. Аз и виене на свят имах и смяна в настроението, към края на стимулацият. Даже и плачех без причина. Също започнах с 450 Гонал Ф  Успех!

# 642
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за бързите отговори Hug Hug Hug

Ще си търпя главоболието..какво да се прави..c'est la vie..

# 643
с височка доза започваш.
на мен гонала ми понасяше супер. никакви реакции.

# 644
  • Пловдив
с височка доза започваш.
на мен гонала ми понасяше супер. никакви реакции.

И на мен ми се видя висока,но се надявам да реагирам добре и да я намалим Whistling

Общи условия

Активация на акаунт