Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 775
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Аз гонала прегпочитах сама да си го бия от колкото някой друг по не ме болеше и на мен също много добре ми беше даже през периода с него ми беше готино и весело и не исках да свършва. ЛУДА РАБОТА

# 646
Да се запиша при вас, надявам се и ние скоро да започнем процедура. Успех на всички!!!

# 647
Здравей те момичета! Успех на всички!!!Аз започвам моето първо ИКСИ,но не в БГ.Аз живея от доста години в Лондон и тук ще е моя първи опит.Много се надявам да е успешен!Със съпруга ми опитваме за бебе от 7 години!Надявам се да ви бъда от полза като споделя моя опит в Лондон с вас и да прочета за вашия опит в БГ !Моят ИКСИ цикъл започва след 18 юни 2013.

# 648
Megi, успех!  Hug

# 649
# 650
Записвам се и аз тук - чакаме цикъл (спрян за 6 месеца от лечение на ендометриоза) и на 2-ри ден започваме стимулация. Първи опит ще ми е - както се казва - девица съм още  Mr. Green

# 651
И аз да се запиша..1 стимулиран опит,миналият месец бях на ЕЦ.Опитваме за бебе от толкова години,че вече нямам търпение,незнам как не полудявате.Аз направо съм се свършила приятелките ми казват,че съм заприличала на зомби  Laughing

Моята стимулация започна днес 3 ден от цикъла с Гонал 150-2 дена,в петък пак на преглед и нови лекарства.Успех на всички !   Hug   Hug   Hug

# 652
  • София
Аз направо съм се свършила приятелките ми казват,че съм заприличала на зомби  Laughing

на твоите приятелки дано не им се налага да се сблъскат с подобни проблеми, че ще ги видиме тях дали няма да станат зомбита. Много се дразня на такива изказвания, ама то на чужд гръб и сто тояги са малко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 653
Те не го казват с идеята да ме подиграят,а да престана да се притеснявам за всичко..А то как да не мислиш..  Sad

# 654
Моят трансфер беше днес.Всичко мина добре за 10 минути,само един ембрион върнаха,но се надявам на положителен резултат.Днес ми изписаха и Аспирин  по 1 на ден да пия до стеста,който е на 17 юни определен.Остава само да чакам сега.Днес си почивам,чак понеделник ще съм на работа,дано не попречи нещо работата,че е физическа.

# 655
Привет на новодошлите който почват процедура скоро дано първата да е и последна.

Чъки успех на теб дано едното ебрионче си те хареса и остане в теб 9 месеца. ако работата ти е физическа е по хубаво да я избягваш , но ти си знаеш най - добре. Успех

# 656
Привет на новодошлите който почват процедура скоро дано първата да е и последна.

А дано   Mr. Green

# 657
Успех момичета  Simple Smile.

# 658
Здравейте момичета. Аз съм пациент на др.Стаменов, бях решила да започна стимулация към края на юни,но уви като ходихме да се уговорим с него, той заяви че ще ходят на конференция на 5 и 6 юли и евентуално няма да стане.Има ли някоя подобен проблем като мен?Трудно си пускам отпуска и тази я бях уговорила преди 2 месеца, а сега не мога да я отменя.Та въпроса ми е как да разбера дали ще се съгласят да започна стимулация и въобще има ли момичета, които са за този период?

# 659
Здравейте момичета Simple Smile
Минавам да пожелая успех на всички ви  Praynig
Събрали сте се голяма групировка, ще ви дебна една по една да се отбележите тук с по един  EFP EFP тест. И понеже скоро никой не е ръсил, да мина да ви наръся хубаво от бременния прашец, дано ви е на кадем  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт