Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 769
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
 newsm79 Възползвам се веднага.
Някой прилагал ли е метод MACS?

# 661
И аз да посъбера newsm79 newsm79

Чъки, успех  fingerscrossed

# 662
 newsm79 newsm79 newsm79 и аз да се възползвам че ще ми потрябва.Благодаря

# 663
Минавам бързичко да пожелая на всички успех!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
 newsm79  newsm79  newsm79
и аз да  си взема от прашеца  Simple Smile
Мерси Zviara 

# 665
 newsm79 newsm79 newsm79

Някой прилагал ли е метод MACS?

Ние го приложихме миналата седмица в "Надежда" , цената му е 200лв, като в последствие ни поднесоха картонче да доплатим и  за ИМСИ  - 100лв. Според думите на ембриолозите са успели да извлекат хубави сперматозоиди.  bouquet

# 666
Благодаря ти за отговора и успех ти желая  Hug И ние сме там, явно и ние така ще процедираме.

# 667
Благодаря ти за отговора и успех ти желая  Hug И ние сме там, явно и ние така ще процедираме.

Само да допълня още малко инфо.( ако имате проблем със SDI)  незнам дали са ви казвали и сте правили Спермограма по  Американския метод ( пет дни изпразване, два почивка и даване на материал) основно повлиява SDI, при нас даде резултат, паднаха процентите на SDI до нормалните стойности  Laughing, всичко останало в СП си беше ... Crazy ембриолозите казаха така вече да дава материал при опит. Е товариш се с още 150лв. за СП, но какво ли не плащаме в имато на целта.
  bouquet

# 668
Този метод повлиява добре и при проблеми с морфологията.
Щпо този начин заченах и детенцето си , след отчайващ мъжки фактор/ бяха ми дали, както някои от вас знаят оценка 0,5 процента оплодителна способност на спермата/. Зачеването е естествено, след неуспешно ин витро Декември  Wink

# 669
 Hug Hug Hug Звезден Прах  едно доказателство си да не губим надежда,  че чудото ще се случи на всяка бореща се за мечтата си   HugБезпроблемна бременност до щастливия край, ти пожелавам   bouquet

# 670
Досега не сме правили SDI, диагнозата е олигоастенотератозооспермия. Правили сме общо 4 СП (това е съкращение на спермограма, нали - да не се изложа нещо  Mr. Green). Първите 2 - преди година, и съотв. 6 месеца по-късно. Третата в Надежда, с по-лоши показатели от първите 2 (всичките - с въздържание 3-4 дни). За последната го накарах да има само 2 дни въздържание (но преди това нямаше 5 поредни дни изпразване, ще знам за следващия път), съответно резултатът е по-ниска концентрация, но с по-добра подвижност и морфология.

# 671
Моя мъж е със същата диагноза. Преди ИКСИ-то (на моя глава  Embarassed) имаше изпразване 7 поредни дни и след това на 4 ден даде материал.  Получиха се нещата, надявам се и до края да изкараме така. Peace

# 672
  • Пловдив
Момичета къде има повече инфо за този метод за да прочета,и ние сме с ИКСИ ако това има значение.. newsm78

# 673
Здравейте!

Доста неща прочетох, но исках все пак да попитам- аз съм 4-ти ден в стимулация с  Гонал и от време на време на време имам леко розово зацапване. Днес обаче ми увеличиха дозата  на 225 и сега имам доста обилно розово течеие- направо си е кърваво. Записах си час за преглед, но много се притеснявам. Аз съм с поликистоза. Мислите ли, че е често срещано това кървене?

# 674
Благодаря ти за отговора и успех ти желая  Hug И ние сме там, явно и ние така ще процедираме.

Само да допълня още малко инфо.( ако имате проблем със SDI)  незнам дали са ви казвали и сте правили Спермограма по  Американския метод ( пет дни изпразване, два почивка и даване на материал) основно повлиява SDI, при нас даде резултат, паднаха процентите на SDI до нормалните стойности  Laughing, всичко останало в СП си беше ... Crazy ембриолозите казаха така вече да дава материал при опит. Е товариш се с още 150лв. за СП, но какво ли не плащаме в имато на целта.
  bouquet

И ние бяхме посъветвани след СДИ теста(аз реших да го пусниме)който показа завишен DFI на сперм) да направиме тази американска схема,утре ще видиме резултата. Ще споделя.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 20:55 от ZVEZDA *

Общи условия

Активация на акаунт