На Борис му излизат пъпки по бузите от кърмата, ако заспи докато се кърми и устата му е пълна се стица на струйка, после е с пъпки. Измивам с преварена вода.
Страхотни пожелания и много мили думи, напълниха ми се очите

Благодаря на Господ вече сме по-добре
пиши, какво е казал педиатъра, но ако имаше повод за притеснение - според мен щеше да си проличи по държанието му 
А Блонди нямаше ли да пътува на 22 

И благодаря ти за милите думи 
Заслужавало си е да напуснеш Коледното тържество заради това хубаво признание и желание 

Страхотно е по Коледа да отвориш пощенската кутия и да паднат няколко картички!!!
Прекрасни пожелания, дано се сбъднат! 
И нашата педиатърка като й кажа, че сме паднали, първо ме пита губило ли е съзнание детето, ако не, нищо няма. Естествено ако реве безспирно има вероятност и нещо да си е счупило. 

. Мен пък снощи Матеа ме просмука на гърдата, в съня си не можа да уцели зърното и смука кожа
.

. И даже заспаха бързо без протести. Юхууууууу.
Изпита не беше труден, не беше и лесен, но трябва да си чел, не може без да си - да го вземеш, защото комисията й е леко болно, че на път и из път всеки бил юрист, куцо и сакато ставало, те вече ги било срам да кажат, че са адвокат, прокурор, съдия и т.н. имаш мрънкане, може би защото един пред мен го скъсаха и малко ги изнерви
Иначе освен въпроса, който изтеглиш, те препитват и по конспекта, мен ме въртяха в досъдебно производство, добре че не ме забиха в гражданското
И не е с оценки, само ти дават правоспособност или съответно - не .

Ръста ще го видим на консултацията другата седмица, но и там е доста пораснал, вече почти изпълва дрешките до 68 см. Удвоил си е теглото от раждането, това е един от показателите за захранване, сигурно и педи ще ме убеждава да почваме с твърдите храни, но както съм писала и преди - мисля да изчакам поне до 5 навършени месеца, малкият може и да е едричък, но нито може още да сяда, нито проявява особен интерес към нашата храна, така че няма да бързаме засега. После цял живот ще яде храна за възрастни, нека още малко си остане само млечен 
Обожава обаче да го търкаляме из леглото, друго си е мама и тати да са активни, а бебо само да се кефи, Какво друго? Рита като за световно, говори активно, понякога цели речи изнася и държи да го гледаш в очите, иначе се сърди 

), аз засега не забелязвам да имам косопад, ама кой знае какво ме чака - дано се размина леко, че и без това третираната ми коса и без това си е доста тънка и рехава, само косопад остава да ме погне По повод разни други последствия от раждането - Тефитка май беше питала за цикъла - ами и при мен е много различен от преди бременността, сега е ааадски обилен, направо като кръвоизлив
(поне ден-два е така) и продължава по повече от седмица, но засега не се притеснявам, ще се оправи с времето, предполагам.
а падането лекарката ме пита дали веднага е изплакал, губил ли е съзнание, дали е ял и повръща ли след това. Взе да го опипва за счупвания и той се стресна и се разрева горкият. Заключението беше, че сме се разминали с уплахата