И като споменахте млечните..... нали и в Яворовите памперси имаше честичко слуз...намалих и аз млечните и се оправи работата.а как ми се иска да надигна кутията с мякооооооооо
амииии аз затова отказах експериментите. Мама беше правила заради мен торта с такова мляко и само аз не ядох.

,акото е горе долу добре вече,Ивето за 5 седмици е качила 1050 гр,а за млечните-ми вече свикнах,колкото и да ги обичам.Обаче много ми се правеше детоксче,ама ММ много жално взе да ми се моли да не правя,че и той не е убеден дали той(по точно англ.сол) не отключи нещо у беба
.Обаче като се захраним никой няма да ме спре
. 
А малкия Валерко, както и всички други джудженцаи джуджанки са разкошни! 
Захариева, наистина тази година много подаръци имахме под елхата, но не са само за малките, а от всеки за всеки.
Честито ви зъбче! Знаете ли за традицията, когато излезе първото зъбче, купува се нещо бяло, купуват се игли и се подарява дъвка на дете. 

Живи и здрави и весел празник

амииии аз затова отказах експериментите. Мама беше правила заради мен торта с такова мляко и само аз не ядох.

,акото е горе долу добре вече,Ивето за 5 седмици е качила 1050 гр,а за млечните-ми вече свикнах,колкото и да ги обичам.Обаче много ми се правеше детоксче,ама ММ много жално взе да ми се моли да не правя,че и той не е убеден дали той(по точно англ.сол) не отключи нещо у беба
.Обаче като се захраним никой няма да ме спре
.
Айде февруари сме тандем, аз мисля след Нова година да почвам 90 дневната. 
Дано се харесат на всички с много желание ги направих.
Бяхме си на село, днес се върнахме- два дни- релакс.
Виктор днес прави 5 месеца и започва 6.
Бяхме и на консултация днес 7 300 (+ 600 гр) и 68 см (+ 1 см). Днес му дадох и една лъжичка пюренце картоф-
не мога да ви опиша колко беше възмутен, след като трепереше, за да лапне това, което му доближавах до устата. Опитваше се да повръща, ужас просто. А му дадох съвсем малко, просто на върха на лъжичката, кошмар.
Не ще и да чуе.
Мн трудно било това. Личната днес даже ме агитираше да изчакам, че мога и по- късно да го започна.
Според нея да не бързам на 3- 4 дни да въвеждам нова храна, а 10 дни да ядял само картоф, като всеки ден увеличавам дозата, като на 10- тият да кажем да заместя обедното хранене, а после да въвеждам втора храна. Това било персонално за Виктор, а не препоръчвала иначе това. Не знам до колко да правя това, и мисля да се водя от малкият, който между другото
ще ме
, ако му мушна пак картоф в устата.
Хич не му хареса.