Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 409
  • 615
  •   1
Отговори
# 495
  • КиТ
Има и говореща мечка Shocked,която разказва приказки Shocked Shocked Shocked

# 496
  • София
Ди, да и аз я намерих в Касида. Обещаха ми, че всичко ще е наред, щот ще се гръмна вече Rolling Eyes

Теди, и в магазините я нямало.

Да не е само спам :
Скрит текст:

# 497
  • Варна

Група достойни вампири. Grinning Погледнах темата за края на света, че то не останало много. Давайте да пишем. Grinning

# 498
  • София
Някой ден извънземните като ми намерят хард диска на лаптопа из руините, ще го възстановят и ще разберат за тази тема Flutter

# 499
# 500
  • КиТ
Някой ден извънземните като ми намерят хард диска на лаптопа из руините, ще го възстановят и ще разберат за тази тема Flutter

И ще разберат кви шматки сме били Crazy bowuu bowuu bowuu

# 501
  • София

И ще разберат кви шматки сме били Crazy bowuu bowuu bowuu

Да, и ще видят хилядите снимки на мъжете който качваме тука и се бомбим взаимно. Дай Боже линковете да бачкат и тогава.

# 502
О,не не моа ...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 503
  • Варна
Те хубаво ще намерят диска, ама кво ще разберат newsm78 То и ние не разбираме за какво точно иде реч. Laughing

# 504
  • София
Те хубаво ще намерят диска, ама кво ще разберат newsm78 То и ние не разбираме за какво точно иде реч. Laughing

Как кво? Че си падаме по - хубави мъже, вампири, върколаци, ловци и че изтрещяваме толкова често, че трябва да открият клинична пътека от здравната каса или направо диагноза да го пишат.

# 505
  • КиТ

Как кво? Че си падаме по - хубави мъже, вампири, върколаци, ловци и че изтрещяваме толкова често, че трябва да открият клинична пътека от здравната каса или направо диагноза да го пишат.

+1 Crazy Joy Joy Joy

# 506
Каква клинична пътека, аз съм направо за улица "Здраве" номер 1. Заради теб, Джесо!

# 507
Еее, изпуснах турците Joy И Бихтер я знам, и Бехлюл, Мехмет, Инджи, Али Раза, Фатмагюл Joy Признах ви най-после. Бая турско съм изгледала.

# 508
  • София
Еее, изпуснах турците Joy И Бихтер я знам, и Бехлюл, Мехмет, Инджи, Али Раза, Фатмагюл Joy Признах ви най-после. Бая турско съм изгледала.
Набийте я, набийте я smile3533

# 509
  • Варна
Нели, излезе суха от водата. Laughing Сега друг ще е на мерник.

Общи условия

Активация на акаунт