Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 328
  • 615
  •   1
Отговори
# 30
Сигурно изтрещявам вече,но като видя тази муцунка -

съм ето така  Mr. Green :

# 31
  • КиТ
В Британската приемаме всички с отворени обятия  Flutter Hug Hug Hug,само не даваме да пипат чужда собственост Mr. Green Joy Joy Joy

# 32
# 33
В Британската приемаме всички с отворени обятия  Flutter Hug Hug Hug,само не даваме да пипат чужда собственост Mr. Green Joy Joy Joy

Само там ли Simple Smile? Аз чуждото не го пипам, само му се наслаждавам отдалече.

# 34
  • София
Мъхъ, най-обичам Господ и тренера да ми се размотават Crazy

# 35
Мъхъ, най-обичам Господ и тренера да ми се размотават Crazy
Joy

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 22:36 от малката лисичка

# 36
Начи, за да те допуснат до търга, трябва да влезеш в темата за Twilight и да кажеш три пъти : Мой, Мой, Мой. След това си избираш една произволна тема в романтичния подфорум и трябва да напишеш там едно четиристишие, напр.
"Кенанчо, ти горд орел, сърцата си ни превзел,
твоите красиви очи, сънувам всяка вечер дори"
( това е само примерно, трябва ти да си го измислиш)
Последния етап е тайна, съобщава се на лични като изпълниш първите две.
Успех Hug

Аз се смях,ама почнах да мисля четиристишието и да ходя да се запиша за търга!  ooooh!  А,то к'во се оказа!  Mr. Green

Лисичке,докарваш ми сърцетуп с толкова много Дииииииийн!  smile3504

# 37
  • София
Моля те, кажи си четиристишето Praynig Praynig Praynig

# 38
Моля те, кажи си четиристишето Praynig Praynig Praynig

hahaha  hahaha  hahaha

Нямам го,бях почнала да си блъскам главицата,ама видях,че не е нужно!   smile3555

# 39
  • КиТ
 Crazy Нели виж кво причиняваш на хората  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 40
  • София
И какво? Няма значи да отидете в здрачната тема... само казвате три пъти : мой и бегате hahaha

# 41
Crazy Нели виж кво причиняваш на хората  Crazy Joy Joy Joy Joy

Joy Ама,кажи й!  hahaha Как може в такива филми да ни (ме  ooooh! ) вкарва!  Joy

И какво? Няма значи да отидете в здрачната тема... само казвате три пъти : мой и бегате hahaha

Да ида да им пусна бомбата и да бягам,а?  Thinking После ако ме погнат ще кажа,че ти така си ме информирала!  hahaha

# 42
  • София
Ми много сте алчни, чуете ли Иън и наостряте уши smile3550

# 43
  • София
Да ида да им пусна бомбата и да бягам,а?  Thinking После ако ме погнат ще кажа,че ти така си ме информирала!  hahaha
Ми те, освен Дани, не ме знаят, тъй че.. давай Mr. Green

# 44
  • # супернатурална #

Двамата братя много се обичали. Живели щастливо в огромно имение, до което никой нямал достъп, тъй като било невидимо за просто око. Един ден се случило чудо - покрай имението минала една обикновена девойка, която го видяла! Тя била позната сред хората като Гранде Д(р)ама, защото никога не знаела накъде да тръгне, когато попадала на кръстовище (а в този град имало мноооого кръстовища). И ето я нашата Гранде героиня, отново сбъркала пътя и се озовала пред невидимото за просто око имение. Тя толкова се изненадала от себе си, че понечила да заплаче, но в този момент пред очите и се появили Дъ Братята! В миг попаднала в плен на техните студени ръце и топли втренчени погледи, но... не знаела какво да предприеме. И така започва нашата драма...

Вие сте на ход  Hug
Ще събера творбата в Блога като приключи!

В същото време, на 3.53 мили от невидимото с просто око имение, в невидим с просто око бар, двама иностраници положили морни, стегнати от редовното яздене (на коне беее) и от дънки Levi`s прелестни задни части. Носели звучните имена Лас Муус и Лас Мигльо, както и заредени пушкала в кобурите си, които ежедневно причинявали я смърт, я малката смърт.  

Общи условия

Активация на акаунт