Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 379
  • 615
  •   1
Отговори
# 90
  • София

В същото време, на 3.53 мили от невидимото с просто око имение, в невидим с просто око бар, двама иностраници положили морни, стегнати от редовното яздене (на коне беее) и от дънки Levi`s прелестни задни части. Носели звучните имена Лас Муус и Лас Мигльо, както и заредени пушкала в кобурите си, които ежедневно причинявали я смърт, я малката смърт.  
Скрит текст:

Те имали много добър приятел - британец, на около 1000 с неизвестен произход, но пък с известно настояще. Сините му очи издавали известна самота, с нетърпение очаквал да се запознае с жената на живота си. Проблемът му бил, че всеки път като се запознавал с някоя жена твърде скоропостижно тя оставала без сърце (буквално), а Амур не можел да нацели сърцето на британеца с розовата си стрела! Британецът криел името си дори от тази, която го е родила. Всъщност за толкова време из гробищата не знаел, че някой си Зукърбърг е създал Фейсбук, а там всичко пише. Тяка като заглавна снимка на неговия профил се появила рекламата "Ако искате прясна човешка част, елате при нас!".

# 91
  • Варна
Ване, много си добра. напиши книга. Hug

# 92
  • София
Даже и РД честитих!
Вися с предупреждение, ако ме докладват ш`си посегна! Joy

# 93
+1   bouquet

# 94
Ше се самодокладвам вика  hahaha smile3532 smile3532 smile3532

# 95

Peace Вярно е!    bouquet

Нелиииии,завърни се у дома,че се застоя там! Хареса ли ти?  Mr. Green "Таммааам!"  hahaha

# 96
  • София
ааа, не мога да правя такива неща, а и има истински таланти в темата!

Аааа, ама аз мислех, че аз съм в 6 клас! Дръжте се прилично, моля!
Лягайте вече по леглата!  Crazy

# 97
  • София

Лягайте вече по леглата!  Crazy
Tamaaamm!!!

# 98
  • София
Добре!

Joy
Чест и почитания  bouquet

# 99

нИмоА вече...  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

# 100
  • # супернатурална #
Оле бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Добре, че съм мома тази вечер, че мъж ми щеше да ме докладва в психиатрията, задавих се с дим от цигара от вааас

# 101
  • София
аз се изморих да се хиля! лягам си, гледайте да не ни мине гущер пътя докато ме няма!

# 102
  • София
Ние пък оцелихме баш рождения ден, ся ще има едн баклави и кадаифи Laughing
Горджи, стига си го размятала този тука бе Naughty
Tamaaamm!!!

# 103
Ване,лека нощ! Ти днес от толкова скачане си се поуморила сигурно! Почивай,че утре ако обикаляме пак по комшийски ще трябват сили!  Mr. Green  Heart Eyes

Нели,ти нова думичка си имаш във фаворитите!  Joy Tamaamm!  hahaha

# 104
  • София
Tamaaamm  bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт