Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 296
  • 615
  •   1
Отговори
# 150
Убуу девойче, невинно такова.  Laughing

В подземията на Оригиналдъ Аби Лас Кас, който беше изгубил нощното си зрение при инцидент с метилов алкохол, се препъна в полуизгнила щайга и се убоде на ръждясал пирон.

- Ужас! - писна фъркатото. - Ми ако ме хване тетанус?!
- Кас. Кааас. -  с успокоителна интонация (низходяща), започна Лас Мигльо. - Виж, че ръждата е зелена. Няма да те хване тетанус.
- Как тетанус? - намеси си Лас Муус и веднага отвори лаптопа си, който, разбира се, имаше връзка с интернет дори тук. - Я да ти видя имунизационния календар.
- Ами то... - Лас Кас се заоглежда с уж съсредоточен вид.
- Пропуснал си последната си ваксинация! - възкликна драматично Лас Муус и свъси вежди, между които се очерта двойно триъгълниче, което показваше, че той е разтърсен до дън душа. Лас Мигльо пусна уан менли тиър, защото живото му въображение вече рисуваше картините на последствията от небрежността на Лас Кас.
- Е, момчета... явно е време да се разделим. - изрече той възтежко и с въздишка. Въздухът натежа от печал.

Пуц има бездуварести бе .

Има, мойто си.  Heart Eyes Други не ща.

# 151
  • КиТ
 Shocked Shocked Shocked
Вие верно не сте наред,да не са ви изтрили в съседната тема не откривам там спама  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Още ви чета  Shocked #Crazy Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

# 152
  • КиТ
Наваксах  Crazy Joy Joy Joy Joy

Да пробвам да допълня разказа  Blush

Лас Кас отлетя на някъде..Лас Муус и Лас Мигльо се погледнаха един друг...
В същото време Елена тъпата-патка(как я кръстихте бре,не намирам Crazy Буба?),беше седнала на леглото в своята стая,пишеше нещо в своя дневник,непълно ненужно.Тя самата дори се чудеше защо продължава да пише в него,но по навик изливаше своя мъка от поредния лош ден прекаран в това градче...
Изведнъж се почука на вратата патката Бони,нейната вярна приятелка бе решила да я посети да я развесели...
Елена тъпата-патка,ака Буба се затича към врата,отвори вратата и започна да подскача.Патката Бони погледна накриво,но нищо не каза,все пак бе дошла да я развесели...носеше куп свещи и пухени възглавници...

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 15:50 от plami89

# 153
Плами, Драма Куин Джуниър е Стефчо, поправи рода.  hahaha

# 154
  • КиТ
Верно ли него така кръстихте  ooooh!,ффф аз мислех Еленка е това  Blush Joy Joy Joy Joy

# 155
Е как Елена ще кръстим, тя е Буба Grinning

# 156
  • София
Shocked Shocked Shocked
Вие верно не сте наред,да не са ви изтрили в съседната тема не откривам там спама  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Още ви чета  Shocked #Crazy Shocked Joy Joy Joy Joy Joy
Явно са ни докладвали Laughing, ама по-добре, че скука голяма там. Явно някакъв култ към Броката и който каже нещо против него - веднага на модератор hahaha. Аз как не съм се сетила за това, като ми плюете Деймънчето в дневникарската Thinking

Дени, готвиш ли се за пъклен план Номер 3 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 157
  • КиТ
Shocked Shocked Shocked
Вие верно не сте наред,да не са ви изтрили в съседната тема не откривам там спама  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Още ви чета  Shocked #Crazy Shocked Joy Joy Joy Joy Joy
Явно са ни докладвали Laughing, ама по-добре, че скука голяма там. Явно някакъв култ към Броката и който каже нещо против него - веднага на модератор hahaha. Аз как не съм се сетила за това, като ми плюете Деймънчето в дневникарската Thinking

Язък значи,трябвало да предвидиш и съхраниш,за такива като мен дето не са присъствали да четем и да се хилим Crazy Joy Joy Joy Joy Ние с добро го плюем  Flutter Whistling Joy Joy Joy Joy Hug

# 158
  • София
Бе я, с добро.
Плами, то нямаше нищо толкова лошо. Дени влезе и каза три пъти : МОЙ, МОЙ, МОЙ. Ваня каза да ни извинят, че си я прибираме в темата, после влезе и Горджъс със същия текст като Дени. Ваня каза, че не сме луди, само сме петъчно-хормонално настроени и тва е, ко толкова Mr. Green

# 159
Нели,в бойна готовност съм! Ти само кажи къв е плана и аз ще действам!  Peace  Mr. Green

Верно ли са ни изтрили?  Thinking Е'гаси му си па и комшийките,те ако влязат при нас ние няма да ги трием,даже напротив,ще се радваме да ни оспамят и да се включим и ние!  Whistling Нямат никакво чувство за хумор!  Crossing Arms

# 160
Изтрили ли  rotfImbo

# 161
  • София
Мани, ще почнат да пускат голи снимки на Роб, после трябва да чуят ужасни неща. При нас има и лавъри, ама и хейтъри Twisted Evil

# 162
Искам го Роб само по глитър и пайетки  smile3532

# 163
Ей така се стига до граждански войни, от слухове. Едва ли са ви трили, идиотки неземни.  hahaha

# 164
  • София
Ей така се стига до граждански войни, от слухове. Едва ли са ви трили, идиотки неземни.  hahaha
Модератор ни е изтрил, ама голяма работа Flutter

Роб по глитер? Вълшебен ли е, блести ли? Дай повече инфо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт