Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 419
  • 615
  •   1
Отговори
# 465
  • срещу двата комина :)))
Мури ще ни застреля вече с тоя Фатмагюл... дайте нещо за Кълванч Flutter

а съм чуло турско име, а съм ви почнала  Twisted Evil има си цял подфорум за тях  #2gunfire

# 466
  • София
Мури ли ще ви застреля!?!!?! Вие заглавията на темите можете ли да четете!

# 467
  • София
Предколедни желания...

# 468
луди, луди, остайте турчалята, почнаха разпродажби Joy

някой друг да допише приказката....

# 469
  • София
Теди каза турчаля, Теди каза турчаля, почвайте я Party

# 470

въобще няма да разбера даже какво си говорите, имам кредитна карта заредена и мъж, който ще побеснее като дойде извлечението hahaha

# 471
  • София
Ти мани, ама аз днеска съм бесна с една поръчка от Хиполенд Crossing Arms. Прецакаха ми коледния подарък за детската градина ooooh!

# 472
  • Варна

hahaha hahaha hahaha

Нели, и мето предколедно желание има гооолям мотор.
Скрит текст:
.

# 473
Ти мани, ама аз днеска съм бесна с една поръчка от Хиполенд Crossing Arms. Прецакаха ми коледния подарък за детската градина ooooh!

що бе, ко направиха, аз не съм пазарувала от бг сайтове в интерес на истината, не им знам 'мурафетите' Rolling Eyes и основно пазарувам от един чужбински дрехи за мен, не смея да експериментирам много много, че не ми се разправя после нещо ако не е наред Laughing

# 474
  • София

що бе, ко направиха, аз не съм пазарувала от бг сайтове в интерес на истината, не им знам 'мурафетите' Rolling Eyes и основно пазарувам от един чужбински дрехи за мен, не смея да експериментирам много много, че не ми се разправя после нещо ако не е наред Laughing
Мъ и аз за първи път пазарувам от бг, ама това мече, дет разказва приказки, го няма другаде Rolling Eyes. Ми ко, написали товарителницата в събота, отбелязали, че е пратена, а забравили да я пратят. Дано поне да дойде до Коледа, че има още 5 неща вътре Rolling Eyes

Дид, искам да се возя на Маруся hahaha

# 475
  • Варна
Дид, искам да се возя на Маруся hahaha

hahaha hahaha hahaha

И аз. И аз....

# 476
Аз искам да се возя на Кузя (пропърти ъв Импала).

hahaha

# 477
  • София
 rotfImao rotfImao rotfImao
Ирино, твоят ли е ?

# 478
  • Варна
Аз искам да се возя на Кузя (пропърти ъв Импала).

hahaha

hahaha hahaha hahaha

Добре, че партнъра не ме вижда какви ги върша, но се обади точно като си слагах желанието. Усеща горкия. Laughing

# 479

Дааа, той от малък си е талантлив.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт