Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 371
  • 615
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ах, Нели, Грях, Грях! Този човек е роден да играе Хенри! Направо разкошен, прекрасен, невероятен..........

Ване, това като актьор го казвам hahaha
Мдам, не съм го гледала още, макат че обичам исторически сериали. Не знам от сериали как имате време за филми Thinking

# 541
е то и това сериал, а пък игрални филми засега не гледам, че списъка ми няма изгледи да намалява hahaha

ма трябва да го гледаш, аз съм меко казано изключително възхитена, много си промених изискванията за сериал след него

# 542
  • София
Да бе, знам, че е сериал, питам по принцип.
Я да го пльоснем и него тук, нали ще играе Валантайн в Реликвите. А той straight ли е иначе newsm78

# 543
Йей,имаме си сняг  newsm44

# 544
виж я кви неща пита, в Тюдорите е мега стрейт hahaha иначе е повече свързан с бутилката, отколкото към нещо друго Rolling Eyes

# 545
  • София
За актьора питам newsm78

# 546
да бе, стрейт е и алкохолик Wink ся Ваня ще ме нацели с нещо

# 547
Стрейт е, ся се е загаджил с някаква рускинка. Айде сега, алкохолик бил! Верно ли?  hahaha

# 548
ся да няма рускини да ми се обидят, нищо лично, ама те нали и те с това са известни че залитат към чашката Laughing иначе това, което съм чела...нямам много ясен спомен, щото отдавна съм ровила...но е бил няколко пъти в клиника за лечение на зависимости, даже му е забранено да лети с...някоя самолетна компания...щото вилнял под влияние на алкохол...абе палав разбойник е Жони, трябва Ването да опъне каиша малко

а вие що не ми казвате че Мария Дойл Кенеди се появява в Абито, сега тъкмо я видях и тъй се радвам Flutter

# 549
Оууу, хулиганин.  hahaha

# 550
Според мен е БИ , ама хайде да не му излезе име... Laughing.

# 551
Според мен е БИ , ама хайде да не му излезе име... Laughing.

това заради външния му вид ли hahaha щото ако имаш снимков материал с удоволствие ще се насладя Flutter

# 552
Усещане ,  нямам мат`рял  Wink

# 553
Кой от тук харесваше "вампирчо" Келън, че не запомних?  Laughing

Ето няколко негови снимки за да му се полюбува  Laughing

Добро утро Simple Smile Аз го харесвам. Мерси за снимките  Hug

Малко снимки  да се стоплите, че е много студено навън.

# 554
  • София

Ване, това като актьор го казвам hahaha

добро уточнение

Добро ви утрооооо! Остават три дни до края на работната година!

И аз имам спомен, че Майерс е бил и с мъже, ама признавам си клюкини хич не чета. Всеки има право на личен живот.

Общи условия

Активация на акаунт