SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Мистик , и аз така  newsm51

# 407
newsm44 newsm44 newsm44Сезон 8 най-накрая ,само като изгледам не знам какво ще правя

като мен:( отдавна го изгледах,изгледах и трите серии от дневниците на вампира,които ми бяха натрупани за повече от месец  Sick и сега нищо. свалям досиетата х,че съм ги изпозабравила,а има и сезони,които не съм гледала и после @изгубени@ май ще свалям,ако ги намеря всичките сезони и субтитри за тях.обаче определено необичам да гледам бавно.предпочитам на екс.

# 408
Как какво, почваш отначало. Знаеш ли Дийн колко младичък ще ти се стори  Whistling

hahaha

аз и без да ги гледам от началото забелязах,че в последните два сезона има бръчици вече по очите.......което го прави само още по-секси! аз необичам младоци.за Сам вече споменавах преди същото.

# 409
О,аз имам още 3 епизода

# 410
Здравейте Hug !

Галче! Разчисти си кутийката Flutter .

http://tvline.com/2013/01/04/tv-shows-renewed-cancelled-2013-abc … nbc-cbs-fox-cw/5/:
TV’s queasy season has arrived! From now until late May, ABC, CBS, Fox, NBC and The CW will determine which shows are good to return next fall… and which will join Mob Doctor, Partners and Emily Owens, M.D. over at the MIA Network.
To help you monitor what’s staying, what’s going and what’s anxiously riding the “bubble,” we present you with our annual easy-to-browse cheat sheet. We’ll be updating this list regularly with the latest industry intel, so we strongly suggest you bookmark this puppy and check back for updates. As a reminder, the eight levels in TVLine’s reliable renewal index are as follows:
 ♦ Officially renewed
 ♦ A sure thing
 ♦ A safe bet
 ♦ Could go either way
 ♦ A long-shot
 ♦ Essentially cancelled
 ♦ Officially cancelled
 ♦ Too early to tell
And now, the Scorecard (use these links to jump to CBS, Fox, NBC and The CW).
[...]
THE CW
 90210: Could go either way.
 America’s Next Top Model: A safe bet.
 Arrow: A sure thing.
 Beauty and the Beast: Could go either way.
 The Carrie Diaries: Too early to tell; premieres Jan. 14.
 Cult: Too early to tell; premieres Feb. 14.
 Emily Owens, M.D.: Officially cancelled.
 Gossip Girl: Officially cancelled; series finale aired Dec. 17.
 Hart of Dixie: Could go either way.
 Nikita: Could go either way.
 Supernatural: A safe bet. Peace
 The Vampire Diaries: A sure thing.

# 411
  • # супернатурална #
Кутийката ми е готова за теб  Flutter

# 412
Хубаво фенско клипче:

И нещо, за което не се бях замисляла:
Just a friendly reminder that Adam Milligan has been in Hell for 10 552 years
http://minorcharactershavefeelingstoo.tumblr.com/post/3891581494 … eminder-that-adam

# 413
  • София
newsm44 newsm44 newsm44Сезон 8 най-накрая ,само като изгледам не знам какво ще правя

като мен:( отдавна го изгледах,изгледах и трите серии от дневниците на вампира,които ми бяха натрупани за повече от месец  Sick и сега нищо. свалям досиетата х,че съм ги изпозабравила,а има и сезони,които не съм гледала и после @изгубени@ май ще свалям,ако ги намеря всичките сезони и субтитри за тях.обаче определено необичам да гледам бавно.предпочитам на екс.
Гледай Смолвил, Маритке, цели 10 сезона. Наш Дийн играе цял сезон, появяват се Иън и Пол Peace

# 414

като мен:( отдавна го изгледах,изгледах и трите серии от дневниците на вампира,които ми бяха натрупани за повече от месец  Sick и сега нищо. свалям досиетата х,че съм ги изпозабравила,а има и сезони,които не съм гледала и после @изгубени@ май ще свалям,ако ги намеря всичките сезони и субтитри за тях.обаче определено необичам да гледам бавно.предпочитам на екс.
Гледай Смолвил, Маритке, цели 10 сезона. Наш Дийн играе цял сезон, появяват се Иън и Пол Peace

напиши ми го на английски моля:)

# 415
" Smallville"

# 416
  • # супернатурална #
Понеже след малко си лягам(е), дойдохм(е) да ви пожелаем "лека нощ"

# 417
  • София
Е, това го гледаАх вече Crazy

# 418
# 419
Здравейте,аз снощи изгледах всичко,що бе възложено за гледане  newsm45

Скрит текст:
Ух,много ми е интересно тази Наоми дали е от добрите ?
И Бени май той уби Мартин за да спаси внучка си ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт