SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
много хубав
Момичета колко СПН книги има ?

# 466
Ау, много хубава новина.Живо и здраво да е бебенцето.

Даже в сайта на БТВ са отразили новината.
http://btvnews.bg/lifestyle/dzhensan-ekals-ot-svrahestestveno-sh … -stava-tatko.html

Честит рожден ден и на Дженевиев!

Лисе, има доста СПН книги.Някои съдържат обяснения върху сериала, другите са повествователни с различни случаи на Сам и Дийн.Каквито искаш си избираш, но може би по-хубави са обяснителните, като тази, която си купих аз.

# 467
  • # супернатурална #
Галче,
Изгаря ме желание да те поздравя с това Flutter . Нещо против Mr. Green ?

Да, бе, против! Изгаря ме желание да се самоо...поздравя с него  Laughing

# 468
И теб ли Flutter ? Е, аз вече се изгорих Mr. Green .
Тъйй, да сменим темата. Гледам 6.19 по телевизията и си мисля 'Абе що ми е така странно позната тази риза?' А то к'во било? Носил подобна на конвенцията в Бостън 2011:

Ще рече човек, че съм му я гладила емдесет пъти Joy , я с ютия, я с длани или... нещо друго там Whistling .

# 469
  • # супернатурална #
Ама за конвенцията малко си я попретупала. Или си имала време после да я омачкаш  Grinning

# 470
Второто, второто. И тук идваш на смяна ти, която с нежно като полъх докосване или полъх, силен като докосване го караш да се изправи, изпъне Mr. Green и воала - ди нуово санс гънки Joy , тръпнещ да продължи с конвенцион(ал)ните задължения. Мдамм...

https://twitter.com/WinchesterBros/status/288737366078787586: "Article from TV Guide about upcoming Supernatural episodes SPOILERS!"
Скрит текст:

# 471
# 472
Добро е Hug , даже много Party !

Ново гифче:

Заглавие на 8.18 и допълнен график на излъчване:

# 473
О,страхотно гифче  Hug
Нямам търпение за новият епизод  Party

# 474
  • # супернатурална #
Второто, второто. И тук идваш на смяна ти, която с нежно като полъх докосване или полъх, силен като докосване го караш да се изправи, изпъне Mr. Green и воала - ди нуово санс гънки Joy , тръпнещ да продължи с конвенцион(ал)ните задължения. Мдамм...

Mале-мале! Ми ние така можем да се мачкаме и опъваме, пардон, гладим, чак до свършека.  До първия, втория, третия.... Rolling Eyes

Кажете са церемонията, сега. Довечера е нали? Ама тя ще е по нощите  Tired Нищо, къде може да я гледаме. Или поне утре къде да я гледаме  Laughing

# 475

Кажете са церемонията, сега. Довечера е нали? Ама тя ще е по нощите  Tired Нищо, къде може да я гледаме. Или поне утре къде да я гледаме  Laughing
И аз искам да науча

# 476
И аз да се изпльоскам тук.

# 477
и аз да гледам Нейтън как взема пак награда Mr. Green

# 478
Таз пък.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт