SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 838
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро и от мен , леле всички са били прекрасни  Heart Eyes

# 511
# 512
Мерси   bouquet Прекрасни са  Heart Eyes А дали има някъде целите награди? То е още рано да е качено, но все пак да попитам.

# 513
# 514
Не се сдържах :

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:59 от малката лисичка

# 515
Здравейте!

Ехааааа! Колко много снимки! И всички са хубавиии!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На тази снимка умрях от смях

Искам и аз да гледам наградите, дано ги има вече някъде качени.

# 516
ей значи как ме е яд, ако не бяха интервюирали...КериАн Мос май беше...щяхме да ги видим в движение тези действия от снимките Embarassed много сладки, пупу на Даниел, да е жива и здрава, да има прекрасна бременност и най- хубавото дете на света Heart Eyes

Импала, мерси за снимките, аз не успях да 'огледам' Джен и сега съвсем ми е прекрасна Heart Eyes Heart Eyes Много красива рокля, романтична и влюбена като нея Heart Eyes сакото на Джаред е нумеро уно, панталона го оставям на вас Laughing

и за който е гледал, дадоха ги много отблизо, когато връчваха наградата на Сандра Бълок, обаче понеже Джаред висок, почти нищо не видях от Джен Crossing Arms

# 517
След толкова яки снимки трябва да си взема :
за успокоение  Mr. Green

# 518
  • В средата на времето
Много хубави снимки.   bouquet Дженсън е умопомрачителен, въпреки панталона. Харесах си обувките на Данийл. Не претендирам, че разбирам от мода, но сакото на Джаред ми стои като яке и не ми харесва, а кърпичката е убиец просто Crazy, но пък с Джен са сладури Simple Smile

# 519

Дволна съм много!
и най-накрая и награда за нас - заслужихме си я

# 520

Oстаналите снимки ще изчакам зашеметително големи Crossing Arms . Който ги иска със сравнително добро качество - http://www.justjared.com/2013/01/09/jared-padalecki-jensen-ackle … oice-awards-2013/

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 13:08 от Impala

# 521
Лелелелелеле, тези двама мъже с възрастта стават все по-красиви ooooh! Как е възможно, не знам Mr. Green

# 522
Клипче с интервю с Дженсън - http://www.buzzsugar.com/Jensen-Ackles-Interview-About-Being-Dad-Video-26716761

Tуит от Джаред:

И от Данийл:

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 14:36 от Impala

# 523
аз пак да върна към Даниел, сега като я гледам залагам на момиче hahaha и че е в 4/5 месец Embarassed

я да питам- миналата година не взеха ли пак наградата за сериал в тяхната категория или аз бъркам Embarassed

# 524
Oфициално описание на 8.12 'Out of Time':
Скрит текст:
SAM AND DEAN MEET THEIR GRANDFATHER — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are stunned when a man who claims to be Henry Winchester (guest star Gil McKinney), their grandfather, suddenly appears in their hotel room demanding to know where he can find John Winchester. Henry has time-traveled to stop a demon named Abbadon (guest star Alaina Huffman) and was looking for John’s help. Through Henry, Sam and Dean learn more about their father and the Winchester blood line.
Serge Ladouceur directed the episode written by Adam Glass

Най-много ми харесват шмуг снимките Mr. Green :

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 14:44 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт